Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poslední podcast

374 bude v RSS kdy...?
  • Mopped
    Tak dohrané staré hry za poslední řekněme dva roky, možná tři: Baldur's Gate, Commandos, Duke Nukem, Jagged Alliance 2, Panzer General 3D, Realms of Arcania 2, Fallout. A pak několik rozehraných Ishar 1, Eye fo Beholder, Stonekeep, Master of Orion 3, Albion.
    Myslím že v pohodě hratelné i v dnešní době, skvělá obtížnost, zábava a u RPG i délka.
    A každý fanda vyjmenuje dalších dvacet. Takže ano, staré hry jsou lepší.
    *3*
    • janchor
      Mít v seznamu "klasik" zrovna trojku Master of Orion, za to by tě leckterej pamětník prvních dvou dílů vykrákal za uši. A i kdyby ne, zrovna žánr 4X & spol. je ideální příklad, kde modernější kousky typu Galactic Civilizations nebo Sins of the Solar Empire strkají minulost do kapsy.
      • Mopped
        Tak za to se omlouvám, měla tam být dvojka, je na ni čeština, která funguje na GOG verzi, trošku jsem to popletl, ale i tak je to jen jedna hra z toho výčtu. Je něco lepšího než Commandos, Baldury, Jagged Aliance 2, Stonekeep nebo Albion. Fallouty nemá cenu ani zmiňovat. A klidně tam napíšu i všechny dungeony, tam je chyba ta, že už to nikdo tak nedělá, proto to ani nikdo nemůže překonat. Nebo že by konečně vyšel ten Dungeon Master 3, vždyť o tom psali ve Score.
    • Jozef123
      U mňa bodujú Bulánci (ja viem ja viem nieje to moc stara hra ale aj tak....)
  • Konečně jsem se podíval na ten záznam...takže k tomu hraní a stárnutí: Vzhledem k tomu, že v EVE máme v padesáti členné korporaci čtyři piloty, kterým je přes čtyřicet a na lanparty je možná polovině osazenstva přes třicet (z patnácti - dvaceti lidí), nemyslím, že by ten problém byl "už mi jsem tak starý, vadne mi mozek a jsem líný". Podle mé skromné teorie je to jednoduchý problém sociálních rolí a neschopnost (nebo i neochota) moc vybočit z té své. Že někdo nemá čas se mi zdá jako nesmysl a pokud je dotyčný tak zaměstnaný, že od rána od osmi do večera do desíti pracuje nebo se věnuje jiným povinnostem, upřímně ho/ji lituji. Co se týká přeorientování se na jednodušší hry, v tom vidím jen zpohodlnělost a na tom není snad nic špatného. ^^
    • ježiš

Je mi mezi 30 a 40 a naprostá většina mých vrstevníků včetně mně nemá kvůli práci a rodině čas na hraní velkých her a proto se odreagovávám u casual her. To že ty znáš pár lidí nad 30 co hrajou hodně , nic neznamená.

p.s. pozoruju, že spíš ti mladší jsou líní a měknou jim mozky a obávám se, že jseš toho příkladem
      • No jo, já zapomněl na český standardní argument "nemám čas". Neznám jich pár, znám jich docela dost. A jaký že je ten průměrný věk hráče?

Jak já jsem prosím tě líný a s měknoucím mozkem? Protože mám určité zkušenosti? Protože moje osobní soukromá osobní sociologická teorie tobě nesedla?

A jak vůbec můžeš žít? Zábava je jednou ze lidských potřeb a podle toho co píšeš, zábavy se ti zábavy tuze nedostává. Nemít čas si občas zahrát nějakou větší hru, tsk tsk.
        • Až vyrosteš tak pochopíš..
  • Black_Hand
    vlado: zkus telltale games s jejich samy & maxy, monkey islandy, strong bady atd.

ad loga: co zaklinac 2? aspon to jde preskakovat. ale prosim 5 (nebo kolik jich je?) po sobe, kde kazdy ma stejny pozadi?
  • V kolik bude dnes downloading?
    • FreelancerSVK
      Ak sa má Lukáš vrátiť až dnes a bude to strihať on tak možno až zajtra
      • janchor
        Ke střihu se dostanu večer, kromě návratu jsem taky dneska stěhoval. Pirátská verze je na každej pád momentální jistota!
        • Jestli tam bude trojan*tak píšu vedení games.cz *1*
          • Stiahol som to nič v tom neni
            • FreelancerSVK
              To mal byt vtip :), prečo by som sem nahadzoval odkaz na vírus
          • FreelancerSVK
            Žiadny trojan, akurát si musíš nainštalovať distribučný program Onion(TM), ktorý ti bude pravidelne skenovať PC :)
          • janchor
            Tomu nepiš, s tím je to na dlouho!
      • Co sem jim tam stalo?že to je bez první části..jak dlouho trvá ta část..?
        • FreelancerSVK
          10 minút rozprávali bez toho aby mali zapnuté nahrávanie :D tak to celé opakovali
          • Díky.Asi si stáhnu ten warez.Odcházím v pět z domu a chci kluky na uši *1*
  • Leonidasss

FC dnes?

Bude dnes FC ?
    • blixa
      Fight Club az zitra mezi treti-ctvrtou.. Lukas je dneska mimo CR a bez nej by to nebylo ono ;)
      • Leonidasss
        Tak jediná volná středa po dlouhý době, kdy jsem mohl mít tu možnost se podívat na live stream a zase nic *4* No, co se dá dělat.
    • leckie
      Prej zítra *3*
      • dilinja

oohh

ohh nooooooo *1*
  • uzivatel1982

Todd Howard

Je to Přizdisráč:)...už jen proto, že nedal rozhovor na e3. Pěkně do něj, i když hry dělá skvělý.).
    • Black_Hand
      jasne, nanamestisraci jsou lepsi.
      • uzivatel1982

super vaclav

S nanamestisracema si poradí novej superhrdina v našich ulicích:D
  • Edie

Nojštat

Už se mě 2 lidi ptali, jestli je na FB nejaka udalost ohledně fansrazu .....
    • blixa
      Udelame behem dneska a bude i novinka - jen jsme se k tomu jeste nedostali..
    • Black_Hand
      si pomalu rikam, ze bude lepsi napsat klukum na twitter nebo email. tady to automaticky neznamena, ze se ozvou :).
  • To by chtělo na pátek dát nějakou tu Zeldu
  • vypočul som si poriadne podcast s Petrom Bulírom a tu sú moje postrehy:

1. Ide o jeden z najlepších podcastov a jeden z najlepších hostí.
    2. Má príjemný hlas, nenásilné inteligentne vtipný, dobré vyjadrovanie, vyzná sa.
    3. Absolútne vo všetkým s ním súhlasím...indie srajdy by mali mať vlastnú kategóriu...to je akoby sa porovnával amatérsky film s Avatarom, to sa skrátka nedá, nemá to rovnakú produkčnú hodnotu, presne to Bulír vystihol a zhrnul i výtky ľudí v diskusiách. Rovnako sa nedá zrovnávať kopaná 5.ligy s Ligou majstrou. Je to nonsens.
    4. Volajte ho častejšie, je lepší než Vávra i Drda v poslednej dobe.
    • bobsh
      Jedinej kdo to porovnává jsou čtenáři, co si neuměj k těm číslům dosadit kontext. Recenzent hodnotí hru v rámci její škatulky, že si pak někdo vezme samotný číslo a porovná ho s číslem z jiný škatulky, to fakt neni problém autora

(a už jenom to, že indie věci automaticky označuješ jako srajdy vypovídá o tvym názoru dostatek)
      • Zasadne nesouhlasim! Cisla (a text samozrejme a hlavne!) vypovidaji o tom, jak ta ci jina hra autora BAVILA! Kdyz dostane indie hra 8, tak to znamena, ze se recenzent velmi dobre bavil a rad a s chutinpostupoval dal ve hre. A ne ze "hmm jako na indie hru dobry...". Skatulka by podle me mela byt jen jedna. Jde jen o to, najit si kezi recenzenty spriznenou dusi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit