-
kooperace ve strategii
Tu kooperaci jak byla popsaná v dotazu si dokážu dost dobře představit v Total War kde jeden by měl pěchutu druhý kavalerii atd., ale jenom v bitvách. Souhlasím s tím že pokud by měl jeden člověk na starost jenom v základnu tak tu hru bude hrát málo lidí. -
v práci poslouchám ce se dá a další herní podcast se bude hodit, snad tento podcast ještě uzraje, první díl mi příjde takový šedivý
-
-
pokiaľ "šedivý" odkazuje na kvalitu zvuku ... tak ... dúfam že sa to zlepšy ...
-
-
ano, odkazuje to na zvukovou stránku, mohlo by to být trochu živější jako původní hpody, ale je to takový první zkušební díl, věřím, že to chlapci dopilují na úroveň předchozích hpodů
-
-
Očekávám, že bude nějakou dobu trvat, než se podaří nějak přizpůsobit novému prostředí a asi i nářadí. Doufám, že se podaří buď v počítači nebo rovnou při nahrávání odstranit nelibozvučné "zvonění".
-
-
-
Těžký nesouhlas...
-
-
Dotaz
Bude recenze velice zábavné hry Gunpoint?
http://www.gunpointgame.com/ -
HLÁŠENÍ
Dnes vysíláme mimořádně už od 14:00. -
Poddotek k hrám všeobecně
Kdy se doprdele vývojáři naučí aplikovat do hry kolonku PATCH NOW, když hra je vydaná a nedodělaná. Před chvlikou jsme hrál NfS: HP a dvakrát jsme měl bug, kdy jsme se prakticky při závodu propadl do moře, pač mi zmizela trať.
Proč jsou výbojáři tak líní? -
-
Inu
A ještě máš sedm dislajků :D :D -
-
vegas je všeobecně oblíbenej přispěvatel, měl by mít svojí vlastní rubriku, která by však bohužel byla pouze privátní, takže by jeho příspěvky nikdo nemohl vidět. *1*
-
-
co je to vybojar ?
-
-
Pardon, překlep.
-
-
jeste porad pises misto jsem jsme
-
-
Promiň, prostě píšu rychle a tak se přepisuju, no. *3*
-
-
Můžeš si to po sobě přečíst nebo se zaregistrovat a pak své příspěvky editovat. =)
-
-
-
-
-
-
Udiven
No nikdy mě nenapadlo ,že by mě mohlo bavit poslouchat kecy o hrách bez videa.Ale vám se to podařilo a občas jste docela i k smíchu .Takže doufám že budete pokračovat dál a občas si přizvete i nějaký specialní hosty :-)
DnBskill *5* -
-
Njn, někteří z nás už tuhle pravdu ví několik let *1*
-
-
PSN Problem - reseni
Na zacatku podcastu mluvite o problemu kolem PSN a her zdarma. Mel jsem stejny problem. Zde je pripadne reseni pro znameho L. Grygara a pripadne dalsi uzivatele PSNka (me pomohlo). http://www.youtube.com/watch?v=j5pGN_7DqBo&feature;=feedlik
S pozdravem Tetsu -
mp3 ke stažení
budou všechny tři pořady v mp3 ke stažení a kde, poslouchám to v autě, vím že existuje program
youtube to mp3, ale takto by to bylo jednoduší -
-
Všechny budou v MP3.
-
-
krabicka za 100 dolaru?
To že by byla připravovaná novinka od Steamu jen krabička na streamovaní za 100 dolaru mne přijde jako hloupost. Stejnou funkci zastane HDTV kabel za 2 dolary, který má mnoho hráčů již dávno natáhly ke své TV. -
-
Napadá mě hodně využití, kde mě kabel s*re. Projektor, TV v jiné místnosti bytu a prostě příležitosti, kdy se paří v jiným setupu než obvykle a za to jsem ochotnej dát částku 100-200 USD.
-
-
Ty jo, minule Hlad a teď Červ. Kdo bude příště? Že by přijel Čočík na kus řeči? *4*
-
-
já bych nekazil řadu tlusťochů, pozval bych Drdu, Macuru a mezitím najít dalšího tlouštíka který dělá do her, určitě jich bude spousta.. co třeba Jarda Mowald?
-
Asi to není moc reálné, ale co třeba takový Andrej?
-
-
Do Nekonečnýho Labůža přišel, mohl by i do FC.
-
-
jenze s cervem se znaj snad jeste ze skoly, kdezto lidi z games/levelu ho hajtujou, aspon tak mi to prijde pokazdy, kdyz vidim ty jejich kysely xichty pri dotazu smerem andrew
(ja ho osobne neznam a skore nectu 15 let, takze ani nevim, kdy tam skoncil, ale ze by ta rivalita level/score byla az tak velka?) -
-
dřív byla rivalita velká, nebo řekl bych spíš sportovní a zdravá, to co se děje dnes že např. Miloš Bohoněk je předním redaktorem Score a pravidelně dochází do FC a píše pro Games, za něco takového by v dobách dávných nechala konkurenční redakce vystřílet paintballovými kuličkami... už to neni co to bejvalo, o tom žádná
-
-
Dneska už to neni Score vs Level, ale Jaydee vs Zbytek světa *1*
-
-
-
No právě :)
-
-
Některé kostlivce je lepší nechat pěkně pod zámkem.
-
-