-
Zamrzání
Teda nevím proč ale když si fight club pouštím ze záznamu tak to vždy po nějaké době zamrzne a musím zastavit přehrávání a pustit to znova...neví někdo čím to je ? -
-
Dělá ti to přesně u čeho? U video zaznamu tady na games, video záznamu na youtube nebo u MP3?
-
-
Takovým rádoby vtipným blbcům vubec neodpovídejte. V životě mi video na games nezamrzlo. Tipuju, že má ještě 56.6 modem.
-
-
Jediný rádoby vtipný blbec jsi tady ty... Videa na Games.cz se mi sekají nebo zcela ukončují na více různých přípojení, nejen z domova (a nejen v rámci jednoho města). Tipuju tedy, že ty jejich servery jsou zkrátka na houby a fungují stabilně akorát tak pro Prágl a okolí.
-
-
A jen tak pro pořádek - Eurogamer je sice obsahově horším médiem, co se však formy a funkčnosti jejich webu týče, tak je to kvalitou úplně jinde (čti na míle kupředu).
-
-
-
-
Je to tím, že IndieGames.cz jsou zkrátka indie, což se projevuje tím, že jim věčně nefunguje přehrávač videí, možná mají i chabé servery.
Nikde jinde na světovém internetu se mi nic podobného s videi neděje - jen na IndieGames.cz. Náhoda? Sotva.
-
-
ale do riti, ste jak male deti, dobre viete ze maju plno inej prace a aj zostrihanie dvojhodinovej nahravky do 50 minut da poriadne zabrat. Az to bude, tak si to stahneme a budeme v klude pocuvat. Dovtedy tu nemusite nariekat ako decka. Zalozte obrovsky web a uvidite, co sa stihnut da a co nie. Preto tu nenapisu "sorry, ale este to nebude" lebo tu nemaju cas ani pozriet.
Mna nejde ani prihlasit, ale verim ze sa to opravi, preto nenariekam. -
-
Myslim ze to vetsina nas remcalu nemysli nijak ve zlym.
Ale jde jen o to, ze by snad byla slusnost tady aspon tech par slov napsat. A to si teda myslim, ze se stihnout urcite da.
Tak snad Lukas neuklouzl ve sprse, nebo tak neco... ; ) -
-
Nemyslím si, že by byl problém v Lukášovi, resp. s Lukášem, ale spíše někde dál.
-
-
Jasne - Lukas to treba dostrihal a predal vrchnimu uploaderoj. Kazdopadne teda "ten dotycny" urcite tusi, ze tu nejaka diskuse je...
To je fuk. Ja uz to dneska vzdal a uz tu jen tak bezcilne trollim po vsech diskusich. I na tu praci jsem se vyprd - a muze za to On! : D -
-
souhlasim s tim , že sem mohli napsat aspoň podcast dnes nebude s důvodu technických problému to moc času nezabere a byl by aspoň klid , myslim si že je to lepš než dělat mrtvýho brouka.
-
-
Víš ono už jim možná přijde trapné sem každy tyden psát to stejné. Nejlepší by bylo oficialně řict FC bude v sobotu a pak se nechavat jen překvapovat. Pak bych nemohl řict ani pismenko.
Ale jinak jestli to odvadí i lidi od prace no jako zaměstnavatel bych možná uvažoval o žalobě o demotivaci mych zaměstnancu :D:D:D to bych byl teprve to pravé komoušské *12*
-
-
-
No a to je na tom to nejhorší. Že Lukaš to už nastříhal a je to hotové jen ono dostat to k fanouškům je problém. A to web ktery informuje o dění v herním světě je docela zasadní problém neumět předat fanouškum to na co čekají.
Ja jako neřikam že by se kvuli mě měl někdo zblaznit to ne. A ani ja se nezblaznim že to tu není. Ja spíše reaguji na tu několik měsiců trvajici situaci.
-
-
-
Ohlášení FC 33 už proběhlo, ale nahrávku nebylo možno stáhnout ani přehrát. Problém tedy asi není v tom, že by nebylo sestříháno, ale někde je zřejmě chyba v Matrixu a to právě ostatní rozčiluje.
-
-
...
... -
...
Novinky už zase perlí, koukali jste? http://www.novinky.cz/krimi/294894-sedmnactilety-ridic-noc-pred-nestestim-ujizdel-policistum-v-pocitacove-hre.html -
-
jeste to tady linkuj omg, o to tem kokotum jde *12*
-
-
jestli jim jde o to, aby se na jejich stránku nadávalo a dávala se jako příklad zoufalý bulvární novinařiny, tak jim to milerád splnim. Je mi jasný, že v tom jsou prachy z prokliků a reklamy,ale o tohle snad sakra nestojí nikdo, ne?
-
-
Snad tenhle článek sleepless vydýchá *1*
-
Na druhou stranu zase v diskuzi pod clankem pisou vsichni celkem rozumne. A to prosim na novinkach.cz!!!
-
Je to hrozný i díky těmhle blábolům je ten svět divný a zvrácený jako to pako na dálnici.
-
-
knihy podla hier
Ten cloviecik, co sa pytal na knihy podla hier, tak obcas na svojom blogu (ked je cas) nieco napisem. Momentalne su tam veci ako X-COM, Star Trek Online, Klingon, Elder Scrolls, Zrada v Krondore, nejaky ten Wing Commander, Dragon Age a Mass Effect. Na The Dig som tusim ani nic nenapisal, to by malo byt zhruba tak vsetko - zatial :) -
-
Jak se jmenuje ten tvůj blog?
-
-
mickthemage.blogspot.com :) Ale ked chces len knihy, tak mozes aj takto mickthemage.blogspot.com/search/label/Knihy
-
-
-
Omlouvá se, ale nevíte, kdy bude další díl fight clubu?
-
-
Zítra, začneme ale trochu později, až kolem šesté večer.
-
-
Fingerbox
Pánové, už vás někdo stihnul zasvětit do tajů Fingerboxu? To byl ten nejsofistikovanější trolling, kterej jsem kdy slyšel. * *1* -
-
Před 8 dny to ten člověk psal i sem do diskuze kdyby si to někdo chtěl přečíst http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/fight-club-podcast-2/?page=2
-
Cha, solidní. Já celou dobu myslel, že je řeč o něčem takovýmhle: http://www.amazon.com/Rock-Em-Sock-ROBOTS-Game/dp/B00005BY8V
-
-
Já taky. Ale jak postupně Pavel četl ten e-mail a při těch reakcích kluků, co Petr o fingerboxech našel na google, tak už jsem začal být hodně zmatenej. Čím dál tím víc ve mě hlodalo, že to bude nějaká recese. A když Pavel prohodil: "Nebude tohle nějakej velmi sofistikovanej trolling?", nedalo mi to, a podíval jsem se na wikipedii.
To, co jsem tam ale našel, mi onu geniální hračku nijak neobjasnilo, a tak jsem se jal googlovat. No a první, co mi to vyhodilo, byl článek na knowyourmeme, po jehož přečtení jsem se začal nekontrolovatelně smát. Samotnej fakt, že si na tom trollovacím mailu dal autor tolik záležet(příběhy o otci, který vyrůstal v usa, o tom, jak se někde na blanensku pořádají srazy klubu fingerboxářů...) a to, jak jste celou věc brali se zájmem a snahou problematiku fingerboxu pochopit, to je pro mě komediální zlato.
Připomíná mi to, jak jsem si na střední půl roku dělal srandu z učitelky angličtiny. Nakecal jsem jí, že jsem z ameriky, spolužáci to potvrdili, no a potom si stačilo vymýšlet historky z dětství v USA, o halloweenu, o vánocích, o dnu nezávislosti. Chtěla, abych to vyprávěl před celou třídou, že je to zajímavý. No měli jsme z toho hroznou čurinu. Došlo to tak daleko, že mě nechtěla pustit do krajskýho kola angličtinářské olympiády, protože rodilým mluvčím je účast zakázána :D. Omlouvám se, TL;DR, ale nějak jsem se rozepsal. -
-
Tak tohle se ovšem povedlo :D
-
!!! Nice.
-
-
-
-
FC117
tak jak dnes? Na koho se můžeme těšit? -
-
Cituji: "Pavel jako moderátor, Lukáš jako terminátor, Petr jako deratizátor a Lukáš Macura jako ...náš dnešní host"
-
-
Mohli by ste celý jeden podcast prespať? Alebo aspoň rozprávať nezrozumiteľne...
-
sdfsf
pozvete jeste please do podcastu nekdy martina rotu