Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Heh, heh, poslouchal jsem dál a hodně oceňuju diskuzi o starých karetních hrách.
  • Super podarilo sa....100 špeciálny Fight Club nudnejší ako 1. To sa každému len tak nepodarí.

Čo tak si pustiť spätne podcasty, kde je Karel Drda, Dan Vávra a miestami Mikoláš Tuček.

úplne by som vylúčil P.Dobrovského...to je stelesnenie nudy, nechápem prečo dokonca podcast i uvádza, nemá to už žiadnu úroveň......o hrách si prečítam v článkoch a novinkách...nepotrebujem to počúvať ešte v podcaste......vždy presne podla linky.

Absolútne o ničom sú podcasty i s A.Trojanovou, ktorá vie o hrách menej ako hojdací koník a ešte k tomu i 99% čuší a hrá sa s mobilom.

Chcem späť tú nenalinkovanú atmosféru, hádky a improvizíciu zo starších podcastov
    • xxx

plně souhlasím
    • Cosi
      A ve starších podcastech se hry neprobíraly? Nebe bylo modřejší trolové originálnější.
      • si ich pusti....ani veľmi nie.....hlavne spraviť jubilejný podcast ako špeciál o Dižhonort a urážkami Karla Drdu mi príde vrcholne trápne a nudné.......nehovoriac o tých dementných názoroch publika na pirátstvo.

ešte že tam bol aspon na chvílu Karel a Lukáš Macura...inak nula bodov.....
        • spoock
          100. podcast byl náhodou fajn, líbilo se mi, že se probíralo i aktuální téma
  • Pripajam sa k nazoru aby ste do podcastu pozvali niekoho kto robi hudbu do hier (alebo sa v tejto oblasti nejak zaujima) kedze je v hrach velmi dolezita. (jak povedal Grygar hudba nas programuje!
    • No jo, pozvěte pan Jeremyho Soula, ten prý využívá pražské hmm...zdroje.
  • Amylee.Anderson
    Tak snad se mi tentokrát u té encyklopedie poštěstí... A v popisku FC máte emailovou adresu podcast☺games.cz, to je schválně?:D
  • Tak jak pánové, bude dneska nebo zase jen nějakej tech. problém? Alespon krátké info. *5*
    • Stačilo se zeptat a už to jede. *1*
  • oin.odin
    ako básnička ...
    Kdybych měl brokovnici,
    ustřelil bych mu makovici.
    je tak hustá že mi až slzy ťečú (dúfam že som to správne napísal čeština nie je zrovnika môj obor ... a vlastne ani slovenčina)
  • Proč se Honza skoro vůbec nedostal ke slovu? Přijde mi, že když už se k němu za tu hodinu dostal nebylo to vůbec marný!
    • smejki
      protože se bavili o GW2, který nehrál?
  • Skoronaturalizovany polocinan mluvici o cinanech s prislusniky teaclubu me nezajima... My chceme pana Vávru! *5* *5* *5*
    • zdeeneek
      Pro me byl tenhle fight club daleko zajimavejsi nez ten minulej.
    • Me napr. zajima mnohem vic informace od cloveka, ktery ma zkusenosti v oblasti, ktera je vetsine lidi dost vzdalena (tudiz zajimava), nez poslouchat zvaneni o tom, co si kdo mysli, jak ma vypadat strom a zachody ve smyslene fantasy hre. Sice jsem si rikal, ze po minulych nesmyslech s Vavrou uz Fight Club vynecham, ale tenhle si poslechnu rad.
    • MY ? snad TY ne?
      • Ne.... MY chceme Vavru
  • Jakej by mel byt prinos toho kina pro stej podcast?
    Neni ten chat na owned nakonec lepsi? Nerusi, dotazy a pripominky lze jednoduse filtrovat, ...
    Pokud to ma byt jen "na efekt", tak mi to prijde jako skoda casu a penez.
    Radsi bych tu stovku klidne v klasicky podobe, treba jen delsi, castecne vzpominkovou (nebo jinak tematickou), s vhodnyma hostama.
    Ale zas pokud to kino lidi fakt chtej... proc ne. (jen nevim, jestli je to tady spolehlivej zajmometr)

Mimochodem - ten Lukas je posledni dobou nejakej chorej, ne? Posledni dil jsem nevidel, ale uz delsi dobu si rikam, ze si budu v FC muset vybrat na chozeni jinyho kluka.
    I jinde na webu mi prijde, ze (mozna nejen Lukas) pomalu ztraci i tu zdravou miru autocenzury.
    (S nemoci nemysleno (jen) pejorativne - v minulych dilech fakt vypadal divne, a skoro (mozna nastesti) nemluvil)
    • Keyz
      Taky ten přínos nevidím.Možná jak psal Miroo "Budeš se moci dotknout Lukáše Grygara! Copak to ti nestačí?"
      To pak chápu *4*

Hlavně když neustále nastavují mikrofony a pokaždé se ptají jestli jsou slyšet,tak si nedokážu představit jak by bylo řešeno v kině + dotazy z publika atd..Tak aby ten kdo by na to koukal,přes stream anebo ze záznamu z toho něco měl.
      Taky bych raději delší FC toho formátu co píšeš.

Btw,bylo by to streamované?
  • Zucastneni

Nejak jste opomeli kdo se zucastnil podcastu :). Ne ze by to byla nejaka srdcedrasajici chyba, poslechnu si to az prijedu z prace, ale i tak :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit