Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • please Retro lets play ¨hry interstate 76
  • Tanatonaut

Šárka byla v televizi. Kudos.

• https://www.youtube.com/watch?v=lHcTKWiZ8sI

Ze by namet na tema? A ze by do nej mohlo bejt zahrnuty i nedavny Cocikovo vystoupeni? Jaky skore by si za nej asi odnesl?
  • Mart9
    Tak na vyskakovací reklama na špekáčky je hodně vtipná *2* Na herním webu...
  • Neviem ci je to len momentalne ale zda sa ze ste ma vypoculi ohladom tej velkej sirokej reklamy co byvala uplne nahore, teraz je to opravdu lepsie!
    Dalsi krok: priamo na games.cz to nevadi ale napr na http://games.tiscali.cz/pc/recenze/ zbytocne vadi to velke okno pod hlavnym menu kde su bleskovky a velky obrazok zo spravami - menu pod nim("Vsechno, Clanky, Recenze, Videa") by malo by hned pod hlavnym menu. V sekci recenze je zbytocne a zabera prilis mnoho vertikalneho miesta. Dik!
    • uh, ok berem spat - ta reklama tam zase je ;((((
  • mohli by jste prosim pridat do popisku k YT videim z E3 konferenci atd i link na puvodni video? dekuji predem.
  • Máte nějaké info zda a případně od kdy a za kolik bude možné předplatit Level spolu s novým 3ds za zvýhodněnou cenu?
  • ruthan
    Ahoj,
    zopakuji svy 2 dotazy, na ktery mi tady za 2 mesice nebyl schopen nikdo odpovedet. Shame on you.

1) Kde v Praglu koupim osobne starsi Level, ktery jsem nestih na stanku, jmenovite chci ten s Homefrontem
    2) Jak je to s vypnutim reklamy, za donate, je treba se kde hlasit? Ve smyslu posilat mail, hele chlapci, poslal sjem v ten a ten den neco pres Pay&Vypal - emailXXY. tal chci ty hruzy vypnout.
    • blixa
      Dotaz na Level patří na redakce@level.cz - ale každopádně, je to tak, že v kamenné prodejně se starší Levely koupit nedají. Ale je možné je objednat na level@send.cz
      • ruthan
        Dik, na osobni ober jsem se ptal, kvuli tomu, ze samozrejme me napadlo, ze je mozne si to objednat pres postu, ale pak da clovek tolik, co za casak i za postovny. Takze, bych radsi obetoval 10 minut cesty po Praze.

Co se tyce toho kde se ptam, kdyby na stramlacj byla nejaka diskuze, tak bych se tam zeptal. Otravovat pres mail se mi nechtelo, uz treba jen protoze, by mohl vedet nekdo tady v diskuzi. Stejne se tu level probira, stejne jako v podcastech.
        • blixa
          Na tom emailu prave sedej lidi, kteri se o nej staraji, takze tohle vubec neotravuje :) Teoreticky, pokud by to nebylo nejak pravideny, nejaky starsi cisla se nam vali i v redakci a bylo by asi mozny je nejak prodat - ale to by bylo potreba probrat prave pres mail.
    • montatatana
      O reklamach to mas primo v popisu Donate programu, jak uz jsem ti psal. Jako potvrzeni by mel stacit i nazev tvyho Paypal uctu, pac vidi kdo prispiva.
      "Pokud pošlete potvrzení o platbě spolu s názvem vašeho Tiscali účtu na adresu redakce@games.cz, vypneme vám reklamy na celém webu. Doba na kterou reklamy vypneme se vypočte podle výše částky, kterou jste poslali - za každých 70 Kč naroste o měsíc."
  • Prosim zavedte komunitni funkce, napr. osobitnou diskuzi, kde by se dalo jen tak kecat o hrach nebo vecech s hrami souvisejicimi a nebylo by to na registraci. Muzete to zavest jen ne zkousku na urcity cas. Prikladem budiz bleskovky, kde ted uzivatele hraji nejake hry uhodni hru podle obrazka.
    • Jack1947
      Nemůžu psát do bleskovek ale registrovat se nechci, anonymy jako ty bych hnal hráběmi odsud co nejdál. takovej hnůjj *11*
      • pointa je že podobné témy nemají v bleskovkách co delat a mohlo by se založit samostatne diskusní vlákno na obecnou diskusi na hrách, jestli pro registrovane nebo ne, to už je druhá vec. Já bych se primlouval bez registrace.
        • Obecná fóra budou v dohledné době. Ale budou s registrací.
          • Kéž by ta registrace byla na SMS. Nebo klidně na osobní doklad.
            • MickeyMutant
              Jack: To já bych určitě nechtěl. Tyhle informace by měly být přístupné jen pro Andreje.
            • Jack1947
              Na osobní doklad ? to už je trochu přespříliš ne? nechtěl bys aby všichni znali tvé bydliště a ke komu chodíš do hospody lol??
            • EDIT: Reakce pozbyla smyslu s ohledem na smazání příspěvku.
          • To je samozrejme vase vec, ale rekl bych ze registrace trolly nevymiti. A moderovat se da i diskuze bez registrace. Podivejte se jak vypadaji bleskovky ted. Je tam mrtvo a diskutuje tam par stejnych lidi.
            • Jack1947
              Mickey stále ještě existuje určitá míra soukromí na internetu, jakmile o tu "iluzi" příjdeš tak co bude každý viditelný a kde bude svovboda určité míry aonymity ??
            • jako na idnes, tam taky uz jsou jen trollove s multinicky

vetsina lidi ma tyhle diskuze v pazi, aby se kvuli tomu registrovali nebo dokonce nejak komplikovane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit