Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slo by zprovoznit ci opravit RSS u bleskovek? Pri pridani daneho kanalu se nacita poslednich 40 zprav, ale zobrazi se pouze posledni aktualni, pak uz se zadna dalsi zprava nestahne. Mozna nekde padlo uz, drive, ale nedohledal jsem.
  • 0tecFura

Zdravím. Zajímalo by mě, jaké hry třeba momentálně hrajou místní stamgasti nebo členové redakce. A nevím, kde se zeptat. Abych zbytečně nespamoval diskuze k jiným tématům. Je tu možnost nějakých volnějších diskuzi? Takový volný pokec mezi hráči? 

• jiri.svak

Zkus se podívat náš redakční discord, ten myslím splňuje to, co popisuješ.

https://discord.gg/vVfbN4

• 0tecFura

Díky. Určitě se kouknu. 

• Amylee.Anderson
    Já tu reklamu přes celou obrazovku vydržim, ale ne dvě za sebou a co přehrávaj okamžitě zvuk, alespoň ten zvuk dejte do pryč :/
  • Spades

Bylo by možné v článku, který říká, že třeba hra vyšla na steamu, nebo na nějakém obchodě vždy přidat link přímo na ten steam?

Teď jsem třeba četl článek o tom, že Temtem je v early access.

Je tam 2x link na kartu hry (kde ani jeden link nevede na obchod, homepage, nic), link na twitch a link na twitter, ale na steamu si tu hru musím najít sám.

• Pcčka jsou pro děti :-)
  • Chim
    Grand Ages: Medieval - Nenašla by se tam hodinka na Gamesplay? Pěkně prosím, smutně koukám... *13*
    • dal bych radsi blood bowl 2, head2head *5*
      • Jack1947
        Moc násilný pro naše pány redaktory.
  • Black_Hand
    a je to tu zase... http://www.novinky.cz/krimi/294217-vrah-z-frenstatu-mel-zalibu-v-nasilnych-pocitacovych-hrach.html .
    • P1trs
      a dalsi pitomec co to tu linkuje, takze je to tady v kazdy diskuzi.... *7*
  • Zdravim redakciu
    Mam sem napisat o probleme s prehravanim videa - konkretne pauza a reklama

Ked som dnes pozeral video k Darkwood tak po kazdej pauze opat naskocila reklama a video sa zacala nacitavat od zaciatku. Aj v maximalizovanom okne to robilo.
    Pouzivam Operu - verziu 12.15. Windows XP.... Na inom browseri som to neskusal lebo az tak mi na tom videu nezalezalo. No vraj to po pauze nema robit.
    Ked bude treba este neake info tak napiste :).
    • bizi
      opera opravena.
  • mohla by tu být nějaká tiráž, seznam autorů, co na tenhle web píšou. Případně aby to šlo rozkliknout a vyjely mi autorovo články.
    • sleepless
      Autorovy clanky po kliku na jmeno vam vyjedou uz nyni, stranka s informacei o autorech je v procesu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit