Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co keby sme mohli pridavat (okrem recenzii) aj navody,atd... co si o tom myslite?
    • blixak
      Do budoucna s tím určitě počítáme, díky za připomínku.
    • samozrejme novinky a pod. by ste nadalej zverejnovali vy
  • Dobry den, chci se zeptal jaktoze uz nemate na serveru zadne dema nebo aspon nevim kde je mam najit. na strarem tiscali games jich byla fura. dekuji za odpoved
    • Urug
      byls jedinej kdo je stahoval, na rapidu jsou k mani plne verze 😃
  • Chapu, ze zdroj vasich prijmu je prave reklama, na druhou stranu, od te doby, co jsem na games mel V KAZDEM videu 5s reklamu, jsem se rozhodl, ze co je moc, to je prilis.

Skoro bych se vsadil, ze sami adblock pouzivate.
    • blixa
      To bys prohrál. A ve výsledku bychom prohráli i my všichni, protože by nebylo na naše honoráře. Chápeme že reklama může být občas otravná, ale je to prostě daň za to, že jsou Games.cz a další podobné weby zadarmo.

Ostatně, Adblock je stejně alibistické řešení. Pokud chcete Games číst bez reklam, nabízíme možnost předplatného - za cenu dvou, tří piv měsíčně vám pak budeme blokovat všechny reklamy přímo my.
  • Mohl by se někdo mrknout na hru Tour de france 2013 pro ps3? Potřebuji vědět,zda-li je to manažer jako na PC ,nebo jestli je to jen simulator cyklisty.A nikde na to nemůžu najít recenzi:(. Dík
  • Mám důkaz, že redakci games.tiscali.cz ovládají svinský pokrytecký komouši, který ačkoliv je léta hry živí, tak je kradou! Na následujícím odkazu si nalistujte na odstavec Gameboy Advance SP, /autorem článku je slaboduchý Jaromír Mowald/ a zamyslete se nad větou "a Sleeplesova /Poláčkova/ snaha prodat R4 Cartridge!!!! SIC!!! a je to tady. Who IS DOWNLOADING WAREZ, IS DOWNLOADING COMMUNISM!!! R4 CARTRIDGE, zařízení, pomocí kterého miliony sociálů a vyvrhelů KRADOU poctivé firmě Nintendo software a poškozují tak poctivě pracující lidi v herním průmyslu. A ještě navíc parazitují na českém herním průmyslu jako herní žumpalisti. SIC! Vy máte teda žaludek, profíic. A bohužel v českém herním "žumpalismu" není Sleepless sám. Odkaz
    http://poklady-z-popelnice.blogspot.com/2011/09/wanted-konzole.html
    • Někteří omezenější tvorečkové bohužel nedokážou reagovat na vývoj jazyka - moje chyba to není, že máte slovní zásobu jako romské dítě ze zvláštní, či máte problémy se čtením. Bohužel, ten obsah nezastřete. Petr Poláček krade software, a to je důležitá poznámka.
      • Takže to "SIC" (čo to vlastne znamená? 🙄 ) je vývoj jazyka?Kde?V nejakej pomocnej škole?Tarded kid
        • Wyder
          http://cs.wikipedia.org/wiki/Sic
          • posila
            nj, ale v prvnim pripade to sice pouzil v citaci, kterou ale citoval spatne a napriklad slovo "ochota" zamenil za "snaha" ... takze citaci upravil a presto pouzil "sic".
        • Co mně je známo, tak "sic" je "přestože" nebo tak něco.
          • Skúsil som si v každej vete nahradiť "slovo" sic-přestože a je to ešte horšie ako predtým 😁
      • Tak to bychom měli ovšem vzít vidle, pochodně a jít vypálit redakci. Během procesu samozřejmě nějakou menší defenestraci.

Mimochodem, být tebou, nezačínal bych téma jazyka. Jak tak koukám, není to tvá nejsilnější stránka.
    • smejki
      Je načase vyzbrojit vykřičníky, neboť s bojí chodit v méně než třech...

a na zvýšení tlaku
      http://games.tiscali.cz/tema/precursors-ne-recenze-54621
    • Napíš mi to ešte raz ale bez tých retardovaných "sic!" a bez anglických slov a hlavne bez caps locku pretože z toho nedokážem vyčítať ani hovn@...
      • Caps Lock je pořád v módě, tentokrát se kapitalizují celá jména, názvy, jednotky....ale aspoň jeden pozná, jestli se baví s rozumným individuem nebo nevzdělaným hydiotem.
  • Jak to vypadá vůbec se soutěží http://games.tiscali.cz/pr/vyhrajte-skvele-ceny-a-ziskejte-zdarma-naramek-games_cz-i-flashku-mojeid-269310 ?

Těšila jsem se na náramek 😨 a vyhlášení jsem taky nepostřehla 😨
    • MickeyMutant
      Podívej se, osobní data už jsi odevzdala, teď se můžeš těšit na spoustu pěkných marketingových akcí zaměřených přímo na Tvou osobu podle internetových preferencí, Tvého nákupního košíku a místa bydliště. Tvůrci soutěže si dali za cíl seznámit participanty se spoustou zajímavých nabídek, které by jim jinak mohly uniknout. To je samozřejmě hlavní bonus celé akce, tudíž vlastně vyhrává každý, kdo se zúčastní. Grafická karta, konzole nebo pěkné gumové náramky jsou už jen třešničkou na dortu pro zpestření.

Jestli ale jsou pro Tebe tou hlavní motivací, což je škoda, můžeš se výsledky dozvědět z právě vycházejícího čísla Levelu (260) a do několika dní i ze stránek Games.cz. Náramek Ti dorazí během února, Martin Bach bude informovat v jednom z nejbližších podcastů. Pro nedočkavce ale doporučuji zmíněný Level, kde mají vše přehledně černé na bílém spolu se spoustou dalších zajímavých článků. Zvaž i předplatné, budeš tak mít po celý rok dokonalý přehled o všech příštích náramkových akcích.
  • mirekdusinojc
    Šlo by zavést do diskuzí možnost citace? Nebo alespoň možnost psát určitý text kurzívou, aby se dal odlišit od ostatního textu. Díky
    • bizi
      Jsou povolene bezne html tagy pro bold italic odkaz podtrzene skrtnute
      tedy tagy: b i a u strike (jeste mozna pro uplnost dodelam strong, em a dalsi nezavadne tagy)
      jen to nikde neni publikovane. zatim to nikomu nechybelo.
  • montatatana
    Tak sem ten novej prehravac asi prechvalil. Uz se zas ty videa sekaj v "HD off" i na stare sunce :´(
  • claymen
    u Hard Truck: 18 Wheels of Steel máte přiřazenou recenzi na Medal of honor spearhead

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit