-
Upravil jsem svoji čtenářskou recenzi, aby více přiblížila mé myšlenky řadovému čtenáři/redaktoru. Feedback ze strany pana Bacha, projde to?
-
-
Zaloz si svuj vlastni blog. Dneska ho ma kdekdo. Tam si pis co chces. Nevim proc se snazis porad cpat vsechny svoje blbosti, ktery te zrovna napadnou, sem na games.
-
-
Pretoze by ten jeho blog nikto necital
-
-
To je docela logické... Oproti Jindřichovi bych jej rozhodně nehodlal nikde promovat, jsem proti veškeré nechtěné reklamě včetně hudebních pokusů Lukáše Grygarů. ,-)
-
-
Protože je na zdejším webu možnost publikovat vlastní čtenářskou recenzi?
-
-
Uvažoval jsi někdy, že by možná stálo za to napsat normální čtenářskou recenzi, kde napíšeš, co ti vadí? Tyhle tvé pokusy totiž neprojdou nikdy, ani na Vánoce, z milosti.
-
-
Vždyť jsem poměrně detailním způsobem ohodnotil jednotlivé aspekty, související se samotnou hrou. Délka textu je bezpečně přes dva řádky, což je pomyslný limit, který pan Bach v jednom ze starších podcastů nastolil. Zachoval jsem si svůj vlastní styl, veškerý obsah je podán jednolitě, stručně a jasně. Dokonce se nedá ani hovořit o "změti interpunkčních znamének"... Pro ty, kteří dokáží číst mezi řádky, je zde ukryta i jistá přidaná hodnota.
Snaha o ústup z mé strany tady byla...
Technická: Pokud dávám hře hodnocení 10/10, kde vidíte prostor pro "věci, které mi vadí"? -
-
Z české wiki: Recenze (z lat. re-censeó, (znovu) posoudit, zhodnotit) je písemný kritický posudek uměleckého nebo vědeckého díla.
-
-
Přesně tohle jsem provedl - písemně kriticky zhodnotil/posoudil "umělecké" dílo s názvem Skyrim.
-
-
-
-
-
Ad Block zapnut. 3x denně reklama přes celou stránku je moc. sorry
-
-
Hehe, mě se to tam snaží procpat i přes ADblock takovouhle extrémně agresivní reklamu jsem ještě nezažil! *16* *12* *10*
-
-
jo, ještě ke všemu nějaký pokémoni, ble *11*
-
-
Aby se člověk otravovbal a každek ten skript v reklamě vypínal v adblocku ručně no tfuj.
-
-
-
-
http://games.tiscali.cz/stargate-worlds-10830 ten rok vydani mate odkud ?
-
-
Od mimozemšťanů...
Zrušené hry mají nastavené datum vydání na rok 3000. Kdo ví, třeba nastane doba, kdy bude v trendu oživovat v minulosti zrušené tituly. -
-
*1*
-
-
-
Jsem jediný komu se na stránce http://games.tiscali.cz/tema/e3-2016-strucny-prehled-nejvyznamnejsich-oznameni-278859 zobrazuje v boxu "Mohlo by vás zajímat" fialový text na černém pozadí a je tím pádem téměř nečitelný?
http://www.screencast.com/t/K3d5ASkdO -
-
Já to tam snad pro jistotu vůbec nemám nebo jsem tak slepý že to nevidím *8*
-
já to vidím normálně. nemáš to barvu prokliknutýho odkazu?
-
-
Špatně se mi to zobrazuje jen pokud mám nastavené Games.cz na světlý skin (bílé pozadí). Při tmavém skinu (černé pozadí) se ten box zobrazuje v pořádku (text je čitelný).
-
-
-
Velice by se hodilo rozšíření možnosti Hledání - konkrétně pro více kategorií, než jen Bleskovky, článek, recenze, ... (konkrétně jsem se zapotil, když jsem v sekci 'Archiv - 'Rozhovory' snažil najít jeden dost starej rozhovor, ale nebyl zde hledač a přes ten Hlavní to nešlo vhodně roz-filtrovat.
Dále bych poprosil, zda by se mohli např. do kategorie Archiv sekce odkazující na jednotlivé konference, např. E3 (opět příklad s tím rozhovorem, co jsem hledal - věděl jsem že je z konkrétní E3, ale znovu jsem nebyl chopen donutit hledač vhodně filtrovat a to co mi házel jsem to hledal opravdu dlouho).
Dík, fakt by to do budoucna pomohlo.
A když tak se omlouvám, pokud se to už řešilo. -
-
Vyhledavani budeme resit behem nasledujicho cca mesice.. Ale pocitame i s vecma, ktery navrhnujes..
-
-
znova nadhadzujem ... nemáte v plane iPad magazín ??? niečo ako zavádza Computer http://bit.ly/fCiB2G
-
-
Vždyť se k tomu vyjadřovali v podcastu, ne?
-
-
madres mia ... ved som to sem napísal ešte pred tím než som poslal ten dotaz do podcastu ....
-
-
-
vykašlete se prosím na ten flashový přehrávač videa, rozlišení 320x240 s 60% kompresí je out a vyskakující reklama při skákání v čase je asi nový způsob prudění uživatele.. :)
-
-
je mi jedno čim to nahradia len nech mi to rozšírenie v mojom prehliadači správne preklápa do HTML5
-
-
Hodnotím pozitivně označení autorů games.cz, mám na mysli fakt, že je vidět kdo co dělá, resp. kam směřovat dotazy atp. (nevím kdy tato vlastnost games.cz byla přidána, ale zaregistroval jsem ji nyní).
-
Chci se zeptat kdy bude recenze PES 2012? Co sem koukal tak hra mela vyjit uz pred tejdnem a snad na zadnym serveru sem jeste nenasel jedinou recenzi. Krom toho FIFA a NHL bylo recenzovany v den svyho vydani tak v cem je problem u PES?
-
-
To je naky ozehavy tema ze mi tu nikdo po ctyrech dnech neodpovi? A ptam se velice opatrne protoze pred par lety jsem tu stejnou otazku polozil drzeji (ne vsak sproste) a dostal jsem ban.
-
-
Neni na tom nic ozehavyho, spis nestihame :) PES u nas letos nema ceskyho distributora, tim padem jsme nedostali hru na recenzi.. Psali jsme jeste do Konami, uvidime jak to dopadne - recenze ale kazdopadne nevyjde uplne v nejblizsich dnech.
-
-
dik
-
-
-
-
Nic asi už vyčerpali svoje zásoby ted už mi dorazily2 nové emaily.