-
Uz to bude jen par dni (hodin) co bude startovat E3.. a zatím jsem nezahledl zadne info o vysilani...
-
Zajimava vec s uctem na Tiscali Games, potazmo Tiscali obecne. Tohle uz jste nekdo resili? http://imgur.com/a/DoUwL
Technicka podpora je dost bezradna, s takovymi vecmi pry nemaji co do cineni ;) oni pry nic neblokuji. Nebo spis :/ vtipne to vubec neni. -
-
Napiš prosím na můj mail: petr.polacek@tiscalimedia.cz
Potřebuju popis problému, v jakém prohlížeči se ti to stalo, kdy se ti to stalo, jestli ses pak mohl nakonec přihlásit apod. Díky -
-
Ubehly tri tydny, rady, tipy a triky jsem nedostal zadne, stale se nemohu na Games (potazmo cele Tiscali) prihlasit. Lezu sem pokoutne pres proxy server, jak bezdomovec. ;)
Technicka podpora Tiscali mi od listopadu nic kloudneho neporadila, kdyz uz teda odpovedela - i s tim ma problemy.
Ze je to nemile, rikat nemusim, hlavne bych ale rad konecne zjistil, a prisel na kloub, co se mi to deje a proc se mi to deje. :( -
-
statusMessage: FORBIDDEN: IP blacklisted
IP: 78.45.xx.xx
comment: spammer -
-
Super, diky za info!
Podpora mi odepsala asi tak 10x, pokazde jen rady typu "Pokud se nemůžete přihlásit, bylo Vám změněno heslo" a "Zřejmě byl Váš účet napaden a změnilo se Vám heslo". Nekolikrat jsem byl take ujisten, ze Tiscali ROZHODNE NIC A NIKOHO NEBLOKUJE, zkratka at hledam chybu u sebe. Spatny prohlizec, spatny internet a ve finale, ze mi to blokuje asi provider. ;)
Mohu tedy ponizene poprosit o odblokovani, prestoze Tiscali nic neblokuje? Zadneho spamovani si totiz nejsem vedom, ostatne chodim jen sem na forum a obcas si zahraju nejaky herni kviz, nikdy jsem nemel ani ban za nevhodne komentare, ci jine prohresky - nevim za co jsou diskutujici trestani. Stejne tak email adresa, ktera se vytvorila s profilem, poprve jsem ji pouzil az po sedmi letech, kdyz jsem se vloni obratil na podporu, kvuli prihlaseni. BTW tohle vsechno jsem psal samozrejme i na podporu, pri popisu problemu. Odpoved? Mate spatne heslo a my nic neblokujeme. :/ -
loool, ale tak to mohl bejt někdo kdo mu ukradl ip
-
-
To byla moje prvni reakce v emailu na podporu. ;) Hlaska "Přihlášení z Vašeho počítače bylo zablokováno" se objevila uz nekdy v lete, ale nevenoval jsem tomu prilis pozornost - s vedomim, ze byl patrne potrestan (a na cas zabanovan) nekdo ze stejne IP adresy. A asi tomu tak bylo, zakaz do par dni pominul. V rijnu se to ale opakovalo a od te doby uz jsem se neprihlasil. :(
-
-
-
Byl jsi v minulým životě zloděj, lhář Karma is bitchh *5*
-
-
Diky, preposlu email z podpory, uz to resime treti mesic a bez uspechu. Zatim jen rady typu "mate spatne/zmenene heslo a Tiscali nic neblokuje". Pritom kdyz prepnu wi-fi/IP, vsechno bezi.
-
-
-
Mam dotaz. Posilali jste uz vyhry vylosovanym donatorum? Uz to bude skoro mesic co posledni clanek o donate programu vysel a zatim mi nic neprislo.
-
-
Daval jsem to minulej tejden vsechno na stul k odeslani cloveku, ktery se o to stara.. Zejtra zkontroluju, co se s tim stalo a dam vedet. Sorry, nejak se to protahlo..
-
-
Ok, nic se neděje. Bydlím na vesnici a Česká pošta u nás funguje různě, jen ne tak jak by měla ;) Tak jsem měl jen strach aby to někde pošťačka nezašantročila.
-
-
-
Proč nejsou v mobilní verzi videorecenze v sekci recenzí, ale mezi ostatními články?
-
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli by jste někdy nenapsali něco málo o příběhu Metal gear solid 5 phantom pain? To hlavní se dá říct, že jsem pochopil, ale spousta věcí mi určitě uniklo. Moc Vám děkuji -
POMOC POMOC....
Panove a damy potreboval bych poradit se jmenem jedne hry kterou jste tady mozna recenzovali nebo o ni byl clanek... Jednalo o hru kde se prochazelo pres prekazky pomoci zbrane ktera nechavala veci zestarnout. treba zamky a podobne... Prosim vas o jmeno tehle hry...
Dekuji -
-
Mozna http://games.tiscali.cz/singularity-12859 ?
-
-
Chci si stěžovat na cenzora, který mi smazal v diskuzi o hre SCUM tento prispevek: "Zajímalo by mne jaký lekarsky udaj jsou hitpointy a rychlost lečení".
Požaduji vysvetlení v čem došlo k porušení pravidel diskuze. -
-
Máš pravdu ban by byl lepší *3*
-
-
Ty máš koľko rokov pre boha?
-
-
Zajímavé že když jsem vysvětloval tak sem dostal banán taky...
-
-
-
-
Zdravím,
pravě jsem přečetl tento článek: http://games.tiscali.cz/preview/starcraft-ii-na-blizzconu-o-legacy-of-the-void-nepadlo-ani-slovo-64543
píšete tam, že v sc2 starter edition budou povloeny všechny tři rasy namísto pouze terranu jako tomu bylo doposud.
Článek je psan 10.11.2013 a dnes nic takovýho v sc2 pořád není. Tak se chci zeptat je to fake nebo tomu opravdu tak bude a kdy ?
Díky :-) -
Dotaz: Proc mi pri prihlaseni Tiscali pise "Váš účet byl zablokován nebo čeká na smazání"?
To se dela subscriberum? :) -
-
Programatorskej uklep. Ma to hlasit spatne zadane heslo. :)
-
Tak uz to zase funguje! :)
-