Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    miner wars budou mit offline mod! prave mi prislo tiskovy prohlaseni v newsletteru. takze ted si to koupim :).

z osobniho hlediska vidim jako fer reseni zacit online a pak tak jeden mesic nebo do prolomeni ochrany pockat (co je kratsi) a pak pridat offline mod. vim, ze i tak s tim budou mit nekteri problemy, ale rad bych aby vzali trochu v uvahu, ze mesic je relativne kratka doba (a v teto situaci na tom porad neni pirat lepe nez vy - to by byl sam osobne hodne chaby argument, ale v kontextu je myslim ok). nezapomenme, ze nechceme jen urcity standard, status quo, ktere nesmrdi vy*ebavanim se zakaznikem, ale taky vyvojare, ktere za dobrou praci ocenime... v pripade, ze to tedy dobra prace je :), na to mame dnes youtube a updatovane demo (starsi verze mi neprisla zrovna extra zabavna, ale to mozna bylo optimalizaci a tim jak byla relativne sucha ve smyslu pocitu ze strileni, to jde spravit)
  • ahojte, chcem si založiť účet, ale prechodne sa nachádzam v polsku a hláška mi vraví že je to možné len v ČR a SR. nedá sa nejak obísť rozpoznanie mojej lokality? neviem ako tieto wifi zázraky pracujú. ďakujem.
  • Ellendway
    Jak to vypadá s dokončením mobilní verze Games? Rád bych si začal prohlížet i tisíce komentářů na telefonu *5*
    • blixa
      To uz muzes ted, mobilni diskuse jsou hotovy.. Jen je tam jeste bug, kterej te pred prechodem na diskusi upozorni, ze opustis mobilni verzi games, ale pak na ni zustane - interne uz je vyresenej, ceka se jen na nasazeni, coz by se melo odehrat snad tenhle tejden. Ale pouzitelny uz je to ted.
      • Ellendway
        Super, díky moc Martine.
  • jabbo126
    Nevím proč, ale nemůžu si oříznout miniaturu profilového obrázku - to tlačítko "uložit" prostě nic nedělá. A zkoušel jsem i v různých prohlížečích. *7*
    • jabbo126
      A koukám, že tu tu miniaturu ani nemám, nějak vám to hapruje ...
  • ankitamishra
    Zveřejnit na stránkách Games.cz časopis GAMER.
  • Zdravím redakci.. Víte, kdysi jsem na Vaše stránky chodil velmi rád a velmi často.. Ale to co teď tady předvádíte s těma reklamama je už neuvěřitelné. Před každým videem schytám reklamu ať chci nebo nechci, teď na mě vybafne místo klasické stránky jakási krychle, no potěš. Když pauznu video tak se znova načte reklama místo pokračování videa, kdy ho chci nechat celé načíst.. Možná to byla chyba, možná záměr, co já vím.. Reklamy nahoře, dole, v levo, v pravo.. No prostě na Vás nemám slov. Vaše výborné stránky se staly žumpou komerce a přehlídkou nevkusu, kdy už evidentně nejde o hry a fanoušky, ale sprostě o prachy.. Tak tedy vesele vydělávejte a ztrácejte lidi, kteří sem chodli kvůli hrám. Je to smutné a na zvracení zároveň..
    • Jestli chceš vidět reklamní peklo běž třeba na stránky TV Nova. To je ta pravá "žumpa komerce a přehlídka nevkusu".
    • bizi
      Jak stary je ten zazitek s "pauza=znovu reklama"? Predpokladam, ze to bylo v Opere.
      To byla chyba a byla pred 10 hodinami opravena, tak jestli uz je to ok. Za kostku redakce nemuze. Reklama pred videem jde preskocit po 5 sec (bylo 10).
      Bez prachu tenhle web nebude existovat, takze ano, o prachy jde vzdycky.
      • To je sice pěkné, že jde přeskočit po pěti sekundách. Ale proč se ta reklama proboha zobrazuje pořád a pořád dokola? Pustím teaser a bafne na mě Evropa 2. Pustím videorecenzi a zase ta Evropa 2. Pustím trailer a hádejte co, Evropa 2 *16*
        • blixa
          Protoze si Evropa 2 zaplatila, aby se jejich reklama zobrazovala vsude.. Sorry, ale tech min 5 sekund pred kazdym videem je proste nutnost.. Podivej se jak vypadaji videa na idnesu, iprima.cz a pod.. A krome toho je tady samozrejme porad moznost si nechat ty reklamy vypnout uplne pres donate..
  • kdo chcete sledovat vývoj hry (na přání!) v přímým přenosu, koukejte tenhle víkend na tuhle akci:

http://www.mojang.com/2012/02/15/humble-bundle-mojam/
  • Jestli to tu cte redakce tiscaligames muzu se zeptat jestli vam neubyla navstevnost stranek ? kdyz byl stary vzhled tam sem byl uplne natesenej co novyho pekne prehledny a ted neprehledny nabiha to dlouho obrazky sem nepochopil nejdou posouvat nabihaj pomalu chodil sem sem 5 x za den a ted 1 za dni dni jestli tu neni neco noveho dost ste pohorsily :(
    • DSemik
      Nevím jak na předchozím webu fungovalo posouvání obrázků, ale rychlost jejich načítání by snad neměla být nějak dramaticky změněna. Přehlednost je věcí zvyku, když bych na nějakou stránku po delší dobu chodil 5krát denně, asi (určitě) bych byl z prvních, kdo by nadával na změny.

S návštěvností bych to taky neviděl tak černě. S tím, že přisli lidé od konkurence, včetně současného šéfredaktora, web se trochu změnil a minimálně po nějakou dobu se o něm mluvilo. Předtím jsem tu nebyl snad ani jednou (minimálně ne úmyslně), ale kvůli lidem co přišli se stalo Games.cz zajímavější.
    • Jestli to tu cte redakce tiscaligames muzu se zeptat jestli vam neubyla navstevnost stranek ? kdyz byl stary vzhled tam sem byl uplne natesenej co novyho pekne prehledny a ted neprehledny nabiha to dlouho obrazky sem nepochopil nejdou posouvat nabihaj pomalu chodil sem sem 5 x za den a ted 1 za 14 dni jestli tu neni neco noveho dost ste pohorsily :(
      • Úvodní stránka mi nabíhá pod sekundu, takže známá věta "Problém není na vašem přijímači" zdá se být nepravdivá.

Na duhou stranu, ono nejde sesynchronizovat nový a starý design? Nemělo by to být nic složitého...
  • Hratelnost BF3 na dvoujádrovém počítači je mizivá. Kvalitní modem, dobrý server a skvělá
    konfigurace zřejmě stačit nebude. *4*
  • zdeeneek
    Planujete recenzovat na 3DSko hru Fire Emblem: Awakening ?
    • zdeeneek
      Ha, uz tam je. Super, jdu na ni ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit