-
Nemáme v Česku nezávislá dnes média a objektivní nestranné a nezávyslé zpravodajství, ani ve zpravodajské hlavní relaci dnes na nově se vubec neupozornuje na destigmatizaci lidí s duševním dnes onemocněním dnes ve společnosti ani na korupční aféru ve vysoké politice a na korupční i špínu ve vysoké politice že zdaleka nemáme dnes v České Republice už žádnou skutečnou dnes rovnost bez rozdílu dnes pro všechny před zákonem a neupozornuje se dnes nijak už dostatečně už vubec ani na to jak dnes šedá ekonomika v České Republice dnes všude roste! I také proto už na hlavní zpravodajskou relaci dnes na nově se proto raději dnes už ani téměř vubec nedívám, spíše dnes na hlavní zpravodajsou relaci v ČT1, která je i možná mnohem více i seriozní, ale i tak právě hlavní zpravodajskou relaci na nově dnes spíše vyjímečně i občas ještě sleduju. Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,PS".: ,,Volte si raději sociopata Fialu a
jeho pravicově zkorumpovanou vládu, asi já jsem "nemocný"?, co jste pak
vy když rádi volíte bezcharakterního sociopata Fialu a Fialovu pravicově
dnes hluboce zkorumpovanou vládu! Tady to vše (už dnes tolik špatné) v
české společnosti hluboce dnes hnije, a zdaleka dnes už nejen v samotné
dnes vysoké politice! Nechce se mě tu vubec s tím vším tu dnes žít!"
Martin Dyntar. -
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním
velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! -
Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála
před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám
uzdravil. Je to pro mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den si ho hudebně nesmírně rád připomenu. Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar. -
Vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! Doslov
ke psychiatrii a doslov k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému dnes
systému psychiatrické péče v ČR!! Vyjádření se k nehumánnímu, k
nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České
Republice!"zkurwený psychiatři, co o schizofrenii nenapíšou
nikdy nikde na internet celou skutečnou už dnes pravdu!! Swině jedny!!
To
hluboké společenské Stigma schizofrenie je ve společnosti dnes nejvíce
hlavně díky nim, a to chtějí kontrolovat swině jedny vždy hlavně i co
nejvíce a mit schizofreniky, pro ně jen psychopaty vždy pod sadistick. dnes co největší dnes už dominantní kontrolou, jak lidi s duševním
onemocněním dnes vždy nejlíp ovládat, a tzv. před nimi vždy chránit
celou dnes Paranoidně už nemocnou a zkurwenou společnost jaká je, která
je sama nemocná, sama dnes agresivní i sama dnes nenávystná, ale to už
slavný psychiatři, kteří vždy přece mají dnes sami už tabulky vždy přece
na všechno, bohužel dnes už sami často vubec nevidí že jejich
psychiatrické prášky by už dnes skutečně i upřímně měli žrát dnes bez
rozdílu a bez výjimky vždy už všichni! Ale né, jen právě vždy s
psychiatrickou vždy už diagnozou jsou nejvíce nemocný a nejvíce vždy i
nebezpečný vždy pro společnost, kterou je přece třeba před nimi vždy
chránit! Kdy se to lidské bezpráví ve společnosti už změní?! Kdy se to
všechno konečně dnes změní?!!! Systém psychiatrické péče je dnes špatný a
nehumánní, nelidský a zkurwený vždy nejlíp udržovat vždy už lidi nejlíp
vždy v permanentní v typicky dnes vždy české podřízenosti, v
permanentní v typicky dnes vždy české připosranosti a v permanentní v
typicky dnes vždy české zbabělosti!! Všichni se přece dnes bojí a
všichni dnes přece žijí v neduvěře a ve strachu!! To snad není také už
Paranoia?! Rozhodně je, i bez psychiatrické dnes už i samotné diagnozy.
Nezapomínejte už dnes sami nikdy na to!! pro špatný zkurwený systém,
jaký je, a pro společnost, jaká dnes je, jsou lidi s duševním
onemocněním dnes vždy nepotřený a vždy odpad společnosti a tak se vždy s
nimi dnes vždy bohužel už i jedná!! Systém právě jaký je, si v žádném případě
dnes už v nejmenším už vubec nepřeje aby se dnes právě lidi sami s
duševním onemocněním už jakkoliv proti systému dnes sami nějak už
ozývaly, jsou totiž sami dnes nepotřebným odpadem pro systém i pro
společnost dnes samotnou!! Taková je dnes už bohužel největší PRAVDA!!" (psychiatrické léky pravidelně
užívám, přesto svuj názor na dnešní špatnou a zkurwenou dnes
psychiatrii už asi nikdy nijak osobně nezměním!!) Volnomyšlenkář a levicový anarchista i levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov. "Pro lepší dnes Trutnov!". -
Kradeš málo tak jsi zloděj, kradeš hodně tak jsi král!!! Viď Andreji!!!
-
Rusko má na hranicích s NATO připraveno 360 tisíc vojáků, tvrdí německý
expert. Litva to popřela (zdroj: seznam novinky) ,, Nebude to rozhodně
trvat dlouho a pro Evropu to politicky i ekonomicky celé dopadne velice
špatně a pozná brzo to co samotná dnes Ukrajina. Skutečně se dnes schyluje k válce Ruska s NATO, i kdyby tohle celé měla být dnes už jen dezinformace!" MD. -
Pane ministře Babiši,nebyl jste můj oblíbenec,ale teď jsem o Vás změnil názor.Konečné nékoho napadlo se ohlédnout po okolních státech kde jsou ovéřené a dobře zaběhlé zákony a nevymýšlet zbytečně nové,které jsou nedokonalé a nefukční hned co začnou platit.(podívat se do Rakouska na funkční poštu). S pozdravem a víc takových nápadů.Vik
-
Stačí,když se podíváte na návrh novel zákonů pro prezidenta.Ten už nebude mít žádné pravomoci,ani páky s něčím hýbat,pokud to projde a takový zákon novel vznikne.To znamená,že stát bude řídit Babiš,prezident bude jen loutka navíc...Neříkám,že se vrátí časy minulé,jen se vrátí ve zcela jiné formě,která se ve výsledku od minulosti moc lišit nebude...Jen to bude jiný systém,možná jinak prezentovaný,ale ve výsledku,stejně na ho*no!!!Mám strašně rád na plovárně s panem Ebenem!Chytrý a slušný člověk,který si zve inteligentní a rozumné lidi,kteří něčeho dosáhli.Naposledy jsem viděl opakování z roku kolem 2001,s panem Bornem.Ten to řekl krásně!!!Místo,aby se lidé poučili,tak je to naopak a prohlásil,že i přesto,že v dnešním moderním světě plným moderní technologie a vzdělání,NAOPAK,lidstvo se stává čím dále tupější a hloupne!!!Bohužel jsem podobného názoru...To znaméná jediné,že to není o pár zámožných lidech,kteří hrabou jen pro sebe,ale o lidstvu jako celku.Ale jedno se musí dnešní technologii nechat,a to,že ikdyby bylo lidstvo sebeblb*jší,či naopak sebechytřejší a začli se světem hýbat,tak stačí jedna jaderná raketka a mocnáři stejně dosáhnou svého...Je to jen můj názor!Hezký den
-
-
Kéž bych se mýlil!!!Pořád se mluví o humánnosti,všude samí zvrhlý misionáři,sociální neziskovky atd.,ale že půlka světa nemá co žrát,to je humánní??Že ti,kteří by mohli účinně reagovat a mají prostředky,ti,kteří se tak vehementně hrnou za dobytím celého světa,tak jen činí pro svůj záměr a prospěch,to je humánní??Jen samí keci a všudy přítomná lhostejnost!!!Těžko se pohnout dále,když jediná momentální vize je ovládnout celý svět,což je historicky normální,ale dokud měli mocnáři jen kamení,katapulty,palisády apod.,při čemž bylo vše závislé jen o vlastních nohách,bez benzínu,nafty,tanků,stíhaček atd.,tak se dalo vzdorovat.Jak ale mohli vzdorovat nevinní lidé v srpnu roku 1945 v Japonsku?To,že díky této události,je Japonsko tam,kde je,to je věc jiná,které se konec konců MĚLO předejít!!!Na druhou stranu by se možná do dnes houpali na stromech,ale to je na dlouhé lokty a zároveň netvrdím,že mám pravdu,jen vlastní názor!!Pan Werich to o hlouposti vystihl přesně a že těch výroků bylo!!Občas si představuji,jaké to bylo v dobách bez vymožeností,bez aut,jen s kočáry poháněnými koňmi,v době,kdy umění a znalosti měli nějakou váhu,v době před vynalezením parních strojů apod.!Jedno je jisté,a to,že se lidé asi nikdy úplně neshodnou,protože někdo mi může tvrdit,že monarchie stála za nic,že nebyli doktoři a jiní.Za bolševika byl člověk rád,že mohl alespoň do Jugoslávie,ale že dnes,spousta lidí,může tak maximálně jednou za rok na týden k moři,do Chorvatska,kde dostane maximálně pension o dvou hvězdách,že je to lokalita,kde pláže jsou jen hlava na hlavě a bordel,protože jiná kategorie je dvakrát tak dražší,tak jsme se někam pohnuli?Rodina s více dětmi a normálním platem si přece nezaplatí luxusní ubytování s all inclusive,ti jsou rádi,že k tomu moři vůbec mohou.To je všeobecný názor na průměrné možnosti převážné většiny z nás,bez ohledu na názory,že si neměli dělat tolik dětí,že měli být více prospěšní,či více úspěšnější apod.!Někdo musí prodávat a čistit ulice,když mu nebylo dáno jinak(neplést si to s vlastní uvědomilou blbostí)!!Bohužel si myslím,že perspektiva naší budoucnosti,je čím dál více nejistá,ikdyž bych si to přál opačně!Nejde jen o nás,ale i o ty po nás!!Co naše a jejich děti???Nejsem věřící,ikdyž mám občas pocit,že tato existence nemohla začít lousknutím prsty,ale jsem přesvědčený,že lidstvo jako celek,s tolika energií,díky níž přežívají i v největší nouzi,bez jídla a pití a přesto se o poslední žvanec podělí,nekradou a jsou poctivý,že může lidstvo obstát a změnit celosvětové myšlení a posunout se tam,kam se marně posunout snaží.Kecama to změnit nelze,stejně tak jako to nezmění pár jedinců!A to i přesto,že největší překážky v cestě za úspěchem lidstva,jako jsou nemoci,epidemie a hlavně chorobné mysli,budou dále gradovat(cvoci byli a budou)!!Na druhou stranu,pokud se lidé nebudou poohlížet na minulost,z které budou těžit,také se neposuneme dále.Vždyť si lidstvo poradilo i s morem,v době,kdy bylo pár lékařů,kteří měli jen koně a vlastní nohy??Musíme jít dále v jakékoliv situaci,ale právě ta jedna raketka nám může utnout tipec...
-
-
To,co se dnes děje,je jen logický výsledek,nebo spíše důsledek.Člověk by řekl,že je logické,že při dnešních možnostech se kultury prolínají,to je pravda,ale už za dob Sparty se Peršané po svých dokázali pohnout-přesunout přes půlku kontinentu.Válka vytvoří vždy jen další válku a nic jiného,ale to je všeobecně známo.Jediné,co těmito keci chci říct,je,že nemůžu zkrátka uvěřit tomu,proč se lidstvo neponaučí z minulosti.Za to pár vyšinutých jedinců přece nemůže a nakonec měl pan Born pravdu?!
-
-
ŽE LIDSTVO HLOUPNE A ŽENEME SE TÍM DO ZÁHUBY??!!Na druhou stranu je jedno,jestli jsme tu měli komunisty,nebo jestli bude Babiš monarchou.To jsou v konečném výsledku maličkosti.Žilo se a žít se(zatím)bude.Nakonec je to o nás,o lidech...
-
-
-
-
,,Tak mě na T-Mobilu řekli že si musím se svým mobilním telefonem prý zajít do servisu, takže je velice zvláštní a je velice neobvyklé proč z mého telefonního čísla 18.12. mělo být odesláno a vyučtováno na 36 SMS zpráv které jsem vubec neodesílal, takže to chápu asi tak že mužu mít poškozený software svého mobilního telefonu, taky mě je velice zvláštní a velice neobvyklé to proč se mě muj mobilní telefon sám od sebe restartoval, sám od sebe vypnul a znova pak i zapnul. Mám jiné duvodné podezření, protože mám v poslední době i právě od té doby problém i s e-mailem, který je odeslaný v jiné podobě než byl puvodně sepsaný a než byl puvodně formulovaný, udajně asi nějaký vir, mám jen přirozené své obavy a nic více než jen přirozené své obavy, proto mám dnes i duvodné a oprávněné podezření na zkorumpované zkurwené Rychnovské fízlovské swině!!!, ty to myslím si dokážou, ty mají dnes sami takové moderní technologické digitální možnosti a k takovým věcem dle mého na kriminálce vždy přístup, jsou to jen mé přirozené obavy a nic více než jen mé přirozené obavy, ty policisti, kteří u státní PČR jak mám i skutečně dnes dukazy v souvislosti s netransparentním Helpionem překračují své pravomoce a zneužívají své pravomoce, o tom skutečně dukazy dnes mám a vše jsem i v médiích v TV o tom rád vše otevřeně mluvil a sdílel vše ve zprávě o justičním soudním omylu tom jak to tam vše bylo v minulosti proč webové stránky Helpionu jsou dnes netransparentní a proč Helpion v Rychnově nad Kněžnou navazuje na v minulosti vytunelované a rozkradené Emauzy v Rychnově nad Kněžnou kde v minulosti skutečně padali tresty, bylo skutečně trestní oznámení právě na Emauzy v Rychnově nad Kněžnou a ty lidé z byvalích Emauz dnes podnikají právě v Helpionu v Rychnově nad Kněžnou a webové stránky Helpionu jsou skutečně dnes netransparentní, to samo o sobě není žádná náhoda, právě ty policisti u státní PČR, kteří nemají u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou v policejní uniformě sami dnes už vubec co dělat!!!, tam to u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou s netransparentním Helpionem skutečně vše jen hnije." Trochu i Investigativní Český Jan Kuciak Martin Dyntar.
-
Poslední muj nejlepší hudební tip na serveru You-Tube.: Rammstein - Sonne (Official Video), x milionu shlédnutí dnes na serveru You_Tube! Nelidská zruda 🙂, Nelidská swině 🙂, Nelidské zvíře 🙂 MD.