Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1298 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Mrzí mě moc, je mě moc líto že štědrý den nemužu už strávit s Dari." MD.

• MartinDyntar

,,Zkurwený Rychnovský jedny swině fízlovský
    u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, vy nemáte právo nosit policejní
    uniformu swině jedny fízlovský zkurwený!!! mám sto chutí s Helpionem si vyřizovat a vyřídit své učty osobně, zpávu mám, GIBS už dala podnět k oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje ale jsou v tom hodně laxní aby neohrozily nijak sami chod a fungování státní PČR v Rychnově nad Kněžnou tak se nad tím vším dnes bohužel jen přivírají oči, je to vždy mnohem výhodnější než ohrozit fungování a chod státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, ještě na vás tvrdě dojde swině jedny fízlkovský zkurwený!!! Už dnes nemám sám vubec žádnou sebemenší duvěru ke státní PČR a už dnes nemám sám vubec žádnou už sebemenší duvěru ve státní PČR, která už dnes bohužel sama "Nepomáhá a Nechrání!" "NEPOMAHA A NECHRANI!" tak jak by sama měla a tak jak má, hnije to v tomhle Českém rozkradeném a vytunelovaném zkorumpovaném Českém státě dnes typickou českou občanskou bezpáteřností a uplatky už dnes všude, nechci v tak zkurwené zemi dnes žít, proto rád v hudbě i ve filmu dnes vždy hledám a kulturně vždy i nacházím jiné v této zemi a v této společnosti už cizí, zahraniční už dnes pro mě vždy mnohem více kladné a pozitivní kulturní vzory v české společnosti, ta sama dnes hnije, a investigativní reportéři to sami nejlíp vidí a sami nejlíp ví." Martin Dyntar.

• Vážení,
    tak si skúste podnikať aspoň chvíľku a potom uvidíte o čom to je.
    Klobúk dole, pan Babiš.
    A mimochodom, koľkí z vás tu skončili s červeným diplomom?
    • To je nejčastější odpověď pana Babiše, tak si to zkuste. Ale ono tady lidé podnikají pane, a nemusí se přiživovat na ostatních jako hyeny! To je hezké, že má pan Babiš svoje malé impérium, ale za jakou cenu? Za cenu hyenismu. Je to stejné jako u korporací, lidé jsou jen udržováni aby generovali manažmentu a majitelům tučné příjmy, toto není smysl podnikání! Nakolik uznávám, že pan Babiš je schopný, tak co je moc to je moc. A pokud by se snad chtěl vymlouvat na to, že podniky vedou jejich manažeři, tak právě on je zodpovědný za jejich výběr a za to co ve firmách dělají. Nakonec kdyby to nevěděl, byl by asi dost nekompetentní a brzy by mu to malé impérium, tu jeho hračku, rozkradli. Nevidím důvod "chápat" těžký úděl pana Babiše. Nikdo takové magnáty nepotřebuje, bez něj bychom fungovali stejně dobře nebo lépe. Je tu dost schopných a slušných lidí, malých firem. A mohlo by jich býti i více, nebýt takovýchto kolosů, korporátu a našich bezvadných prolhaných zlodějských politiků, kteří jen kradou a zajišťují výše uvedeným podmínky pro otroctví 3 tisíciletí.
      Tak si svoje poučky nechte! My podnikáme a slušně Pane!
  • MartinDyntar

,,Zkurwený Rychnovský jedny swině fízlovský u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, vy nemáte právo nosit policejní uniformu
    swině jedny fízlovský zkurwený!!! mám sto chutí s Helpionem si
    vyřizovat a vyřídit své učty osobně, zprávu mám, GIBS už dala podnět k prošetření celé této věci k oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje vrchnímu policejnímu komisaři panu Knažkovy, ale jsou v tom bohužel sami dnes hodně laxní aby neohrozily nijak sami chod a fungování státní PČR v
    Rychnově nad Kněžnou, tak se nad tím vším dnes bohužel jen přivírají oči,
    je to vždy mnohem výhodnější než ohrozit fungování a chod státní PČR v
    Rychnově nad Kněžnou, ještě na vás tvrdě dojde swině jedny fízlkovský
    zkurwený!!! Už dnes proto nemám sám vubec žádnou sebemenší duvěru už ke státní
    PČR a už dnes nemám sám vubec už žádnou už sebemenší duvěru ve státní PČR,
    která už dnes bohužel sama "Nepomáhá a Nechrání!" "NEPOMAHA A NECHRANI!"
    tak jak by sama měla a tak jak má, hnije to v tomhle Českém rozkradeném
    a vytunelovaném zkorumpovaném Českém státě dnes typickou českou
    občanskou bezpáteřností a uplatky už dnes pomalu téměř všude, nechci v tak zkurwené
    zemi dnes žít, proto rád v hudbě i ve filmu dnes vždy hledám a kulturně
    vždy i nacházím jiné v této zemi a v této společnosti už cizí,
    zahraniční už dnes pro mě vždy mnohem více i kladné a pozitivní kulturní
    vzory v české společnosti, za kterými si dnes v životě tolik ambiciozně, tolik dnes ctižádostivě tolik osobně jdu se svým tolik vysokým až fanatickým smyslem pro čest a pro spravedlnost, česká společnost pro mě sama dnes hnije, a investigativní
    reportéři to sami nejlíp vidí a sami nejlíp ví." "Investigativní" Český Jan Kuciak v Trutnově Martin Dyntar.

• http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babisuv-elitni-poradce-Budme-pripraveni-prijimat-do-nasich-rodin-lidi-tmave-pleti-372119
    pane babis táhněte do p R D E L E n ebo vás z toho parlamentu vlasnorucne vyhodím my uz toho máme dost to vy si dovoluje je vrchol.
    Jste d E B I L, JE POTREBA ABY VÁS UŽ NEKDO SESADIL OBĚSIL AT JE UZ PO VÁS D E M E N T E PRASIVÝ MY UZ VÁS MÁME PLNÉ ZUBY...
    • cvoku,proč cvoku zlodej a parchant Kalouskovský Ti táhni doP šmejde,tebe mám plné zuby šmejde.
  • MartinDyntar

dovysvětlení!: ,,hodnotově však rozhodně ne zlcela, nejsem pro zabíjení nevinných lidí, ale také dnes vnímám a vidím nejvíce dnes i to že nikdo už dnes není zcela a vubec bez viny na tom všem dnes špatném dnes ve společnosti! Proto, rozhodně nejsem dnes žádným sympatizantem polomilitantní terroristické německé organizace "Rotee Armee Fraktion", jen tvrdím že nic není tak černobílé a tak jednoduché tvrdit že by sami v mnoha věcech ve společnosti, v německé společnosti koncem 60. let a v 70. letech tyto lidé neměli také i svou pravdu! A v mnohém velkou pravdu o společensky nelidském a o společensky zrudném pozdním rychlém a hektickém kapitalismu! Nejde zdaleka vubec o jakkékoliv mé osobní sympatie k této polomilitantní terroristické německé organizaci "Rotee Armee Fraktion" v Německu a nejde zdaleka už ani vubec o mou propagaci této polomilitantní terroristické německé organizace "Rotee Armee Fraktion" na internetu, jde jen o to bouřlivě a nekonpromisně rozpoutat a vést otevřený kritický dialog dnes i k samotné dnes západní masově dnes už nejvíce čistě hodnotově dnes jen konzumní společnosti dnes právě v samotné české společnosti! Nic více, nic mín!" Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

upraveno, mnohem líp ještě celé doplněno:

Ted jdu poslouchat proto
    německé RAMMSTEIN! officiální dnes jejich hudební videa k jejich dnes
    nejlepším písním "Asche Zu Asche", "Tier", "Bestrafe Mich!", "Klavier",
    "Alter Mann", "Mutter", "Sonne", "Ich Will", "Adios", "Im Nebel" a "Mein
    Teil", které dnes skutečně už upřímně nejvíce dnes miluju!"
    Volnomyšlenkář a levicový aktivista i levicový humanista, levicový
    anarchista Martin Dyntar, 41.let, Trutnov. PS. velký Fan německých
    RAMMSTEIN! MD.

• tady v týdle zemi je nebezpečné být bohatý, soudě dle komentářů...
  • MartinDyntar
    Komu:martindyntarr@seznam.cz16. 12. 2025, 14:55Přejít na přílohyPodání ze dne 8. 12. 2025 - vyrozumění o zaevidování podání. KRPH-120462/ČJ-2025-050066-KU

Dobrý den,

v příloze zasíláme vyrozumění  ve věci Vašeho podání ze dne 8. 12. 2025.

kpt. Bc. Miroslav Kňážekvrchní komisař odboru vnitřní kontrolyTel.: 536200

krph.podatelna@policie.gov.cz

• Dobrý den, velice mě potěšilo, že jste dnes na hrad panu presidentovi nesl Kosteleské uzeniny.Některé tyto uzeniny jsou vyrobené i v Mostě - bývalé Bilbo. Jistě by nebylo na škodu, kdyby jste se také trochu podíval v jakých podmínkách se tyto uzeniny právě v Mostě vyrábějí a hlavně kolik mají zaměstnanci na výplatách. Chlubíte se Vy mmilionář, ale zaměstnanci po zaplacení nájmů a dalších nutných položek mají sotva na jídlo.O to by jste se měl hlavně zajímat a ne o to jestli bude ve vládě hérec Stropnický.Jinak Vám přeji hodně zdraví a úspěchů v práci i v soukromém životě. Obyvatelka města Most.
    • Co máte všichni proti hercům?
    • To samé v Kostelci,berou lidem peníze
      • Vsude je to stejne príjmy mizerné a arogantni chování nadřízených je neunosné možná kdyby pan Babiš viděl kdo řídí jeho firmy tak se zhrozí.
        • sama to vim stači zajet do Kout a tam by se divili ne jen sam babiš ale i bezpečaci ženy nutěj pracovat s dospělimi býky a sami vědi že nesměj ale vyhružky jsou že když se jim to neliby mužou jit takové on ma lidi na vedeni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit