-
Dobrý den, pane Babiši, prosím zrušte EU. Není snad otázkou proč, ale proč ji zachovat. Já důvod nevidím. Nechte paní Jourovou, doktora Pospíšila doma. Nechte prostě schopné lidi doma - tj. v Čechách a dělejte pořádek. Dejte dotaze zemědělcům a zrušte nesmyslné činnosti (právě v těch vede EU - peníze tečou a ztrácí se, případně o ně ani nikdo nestojí, protože většina "věcí" EU financovaná nemá ani smysl). obnovte soběstačnost země v zemědělství, v kterém je základ zdraví lidu.
Pak se snad přestane hroutit i kdekterý lékař a rozpočet MZ. -
,,Zachránil jsem ve sdíleném bydlení v Hořicích někomu (jednomu epileptikovy Robertovy z Ulity) lidský život, neberte mi ho tu! Josef Oborník o tom také ví!" MD.
-
,,Hnijete swině jedny český bezpáteřný!!!" MD.
-
pane Babiš dnes v televizi jste rekl že spolupracujete s Rudolfem Barankem mistopředsedem podnikatelu. pan Baranek Rudolf narozen 8.10.50. bytem Poštorna dluži V.Z.P. na zdravotnim pojišteni7121630kč. Podivejte se do obchodniho rejstriku kolik firem zlikvidoval s dluhama.Dluh VZP si mužete ověřit na WWW dlužnici VZP.Podle mně je tento pan darebak a zloděj ktery měl už davno sedět v kriminale.
-
Tier RAMMSTEIN! You-Tube, právě poslouchám swině jedny český bezpáteřný!!! Co díky takovým dnes jsem? Nic než... "Tier"!!!. MD
-
,,Swině zkurwený fízlovský už dnes sami stejně neděláte dnes sami vubec
práci tak jak máte, státní PČR už dnes rozhodně sama nijak "Nepomáhá a
Nechrání!" tak jak by měla a tak jak má! Swině fízlovský!" MD. -
,,Swině zkurwený fízlovský už dnes sami
stejně neděláte dnes sami vubec práci tak jak máte, státní PČR už dnes
rozhodně sama nijak "Nepomáhá a Nechrání!" tak jak by měla a tak jak má!
Swině fízlovský!" MD.
-
,,Gotz George byl nejlepší německý herec, mám do dnes rád nejlepší díly Schimanského jakými byli pro mě právě díly "Den Matek", "Azyl" a "Zločin a Trest", ve kterých si ho dnes upřímně vážím jako vždy nejlepšího vzoru vždy správného charakterního, neuplatného, neortodoxního, nekonvenčního, hodně vždy i svérázného vrchního policejního kriminálního vyšetřovatele, lépe resp. komisaře jak by i upřímně dnes policie sama skutečně měla vždy už nejvíce "Pomáhat a Chránit", být občas i neformální, nekonvenční, neortodoxní a svérázná, ovšem toto vše nerad vše píšu a sdílím vzhledem ke svému podnětu GIBS ohledně už soudního justičního omylu k prošetření možného i vysoce pravděpodobného zneužití pravomocí i možné korupce u státní policie, u PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce související s podnikáním vlivného a bohatého podnikatele bývalých Emauz (které byli v minulosti vytunelovány a rozkradeny, viz. trestní kauza Emauzy Rychnov nad Kněžnou, na které dnes už navazuje právě Helpion) a dnes Helpionu Karla Vavřína, vše podrobně a detailně prostřednictvím e-mailové komunikace velice duvěrně osobně dnes sdílené s městskou policií v Trutnově i s médii v TV, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, bohužel zdaleka celé vše pro mě osobně dnes duvěrné a citlivé tu nemužu detailně a podrobně už vubec zveřejnit.
Co jiného o de mě očekáváte než pravdu! Stejně tady budu brzo se svým
psaním uplně už končit! Bohatý a vlivný podnikatel bývalích
vytunelovaných a rozkradených Emauz a dnes podnikatel Helpionu Karel
Vavřín, který má či měl zrekonstruované byty psané v podnikání na bývalé
Emauzy má mit vysoce pravděpodobně udajné dobré styky na příslušných
místech u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, kde má i vysoce
pravděpodobně udajné velice dobré konexe, samotná PČR v RKn mě před
vlivným a bohatým podnikatelem Karlem Vavřínem proto i skutečně velice
durazně varovala! Měl bych mít policejní ochranu, ale každý, i GIBS
evidentně jak je vidět na to vysoce dnes jen sere! Vše sdílené s TV s
médii, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, ale právě i rozhodně
sem by se to už do komentáře stejně celé vubec už nevešlo! A zveřejnit
tu bohužel podrobně a detailně ohledně už toho co se špatného a
otřesného odehrálo právě před 3 lety v Rychnově nad Kněžnou už stejně
vše jak bych chtěl už bohužel nemužu!, podrývá to celé totiž duvěru
samotné veřejnosti v nezávyslou justici i v samotnou dnes práci a
policejní profesionalitu celé PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou,
více k tomu už bohužel sdělit dnes sám nemužu!" Martin Dyntar, 41. let
Trutnov. -
,,To se tady v komentáři v diskusi rozhodně dnes nepřehlédne a nijak neztratí swině fízlovský!" MD.
-
Pane Babiši,gratuluji Vám k vítězství.Volila Vás celá naše rodina.Dříve jsme byli voliči ČSSD.Ale jak Chovanec smetl Roberta Šlachtu tak nás naštval.Tak dostali socani na frak. *1* *2* *15*
-
-
Vaše rodinka musí být mega chytrá...Zdrastvuj tovaryš! *1*
-