-
,,Hnijete swině jedny český bezpáteřný!!!" MD.
-
pane Babiš dnes v televizi jste rekl že spolupracujete s Rudolfem Barankem mistopředsedem podnikatelu. pan Baranek Rudolf narozen 8.10.50. bytem Poštorna dluži V.Z.P. na zdravotnim pojišteni7121630kč. Podivejte se do obchodniho rejstriku kolik firem zlikvidoval s dluhama.Dluh VZP si mužete ověřit na WWW dlužnici VZP.Podle mně je tento pan darebak a zloděj ktery měl už davno sedět v kriminale.
-
Tier RAMMSTEIN! You-Tube, právě poslouchám swině jedny český bezpáteřný!!! Co díky takovým dnes jsem? Nic než... "Tier"!!!. MD
-
,,Swině zkurwený fízlovský už dnes sami stejně neděláte dnes sami vubec
práci tak jak máte, státní PČR už dnes rozhodně sama nijak "Nepomáhá a
Nechrání!" tak jak by měla a tak jak má! Swině fízlovský!" MD. -
,,Swině zkurwený fízlovský už dnes sami
stejně neděláte dnes sami vubec práci tak jak máte, státní PČR už dnes
rozhodně sama nijak "Nepomáhá a Nechrání!" tak jak by měla a tak jak má!
Swině fízlovský!" MD.
-
,,Gotz George byl nejlepší německý herec, mám do dnes rád nejlepší díly Schimanského jakými byli pro mě právě díly "Den Matek", "Azyl" a "Zločin a Trest", ve kterých si ho dnes upřímně vážím jako vždy nejlepšího vzoru vždy správného charakterního, neuplatného, neortodoxního, nekonvenčního, hodně vždy i svérázného vrchního policejního kriminálního vyšetřovatele, lépe resp. komisaře jak by i upřímně dnes policie sama skutečně měla vždy už nejvíce "Pomáhat a Chránit", být občas i neformální, nekonvenční, neortodoxní a svérázná, ovšem toto vše nerad vše píšu a sdílím vzhledem ke svému podnětu GIBS ohledně už soudního justičního omylu k prošetření možného i vysoce pravděpodobného zneužití pravomocí i možné korupce u státní policie, u PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce související s podnikáním vlivného a bohatého podnikatele bývalých Emauz (které byli v minulosti vytunelovány a rozkradeny, viz. trestní kauza Emauzy Rychnov nad Kněžnou, na které dnes už navazuje právě Helpion) a dnes Helpionu Karla Vavřína, vše podrobně a detailně prostřednictvím e-mailové komunikace velice duvěrně osobně dnes sdílené s městskou policií v Trutnově i s médii v TV, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, bohužel zdaleka celé vše pro mě osobně dnes duvěrné a citlivé tu nemužu detailně a podrobně už vubec zveřejnit.
Co jiného o de mě očekáváte než pravdu! Stejně tady budu brzo se svým
psaním uplně už končit! Bohatý a vlivný podnikatel bývalích
vytunelovaných a rozkradených Emauz a dnes podnikatel Helpionu Karel
Vavřín, který má či měl zrekonstruované byty psané v podnikání na bývalé
Emauzy má mit vysoce pravděpodobně udajné dobré styky na příslušných
místech u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, kde má i vysoce
pravděpodobně udajné velice dobré konexe, samotná PČR v RKn mě před
vlivným a bohatým podnikatelem Karlem Vavřínem proto i skutečně velice
durazně varovala! Měl bych mít policejní ochranu, ale každý, i GIBS
evidentně jak je vidět na to vysoce dnes jen sere! Vše sdílené s TV s
médii, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, ale právě i rozhodně
sem by se to už do komentáře stejně celé vubec už nevešlo! A zveřejnit
tu bohužel podrobně a detailně ohledně už toho co se špatného a
otřesného odehrálo právě před 3 lety v Rychnově nad Kněžnou už stejně
vše jak bych chtěl už bohužel nemužu!, podrývá to celé totiž duvěru
samotné veřejnosti v nezávyslou justici i v samotnou dnes práci a
policejní profesionalitu celé PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou,
více k tomu už bohužel sdělit dnes sám nemužu!" Martin Dyntar, 41. let
Trutnov. -
,,To se tady v komentáři v diskusi rozhodně dnes nepřehlédne a nijak neztratí swině fízlovský!" MD.
-
Pane Babiši,gratuluji Vám k vítězství.Volila Vás celá naše rodina.Dříve jsme byli voliči ČSSD.Ale jak Chovanec smetl Roberta Šlachtu tak nás naštval.Tak dostali socani na frak. *1* *2* *15*
-
-
Vaše rodinka musí být mega chytrá...Zdrastvuj tovaryš! *1*
-
-
,,Jak státní PČR dnes pracuje, neptejte se! Když u médií v TV zveřejníte velkou mediální trestní kauzu o justičním soudním omylu a o zneužití a o zneužívání pravomocí i o vysoce pravděpodobné korupci v policejních řadách u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes tolik provázané a uzce dnes tolik související s netransparentním podnikáním Helpionu v Rychnově nad Kněžnou i s vlivným a s bohatým podnikatelem Helpionu s Karlem Vavřínem u netransparentního podnikání Helpionu navazující na vytunelované a na rozkradené Emauzy v Rychnově nad Kněžnou a dáte podnět ke GIBS a tá dá pak následně zase sama podnět vrchnímu policejnímu komisaři panu Knažkovy z oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje nemáte stejně přes to dnes žádný nárok na žádnou policejní ochranu! Takže tak, proto také moc rád píšu zkurwený fízlovský swině, právě proto, ale rozhodně sám už nemám na mysly že dnes všechni u státní PČR, jen říkám jak dnes státní PČR velice špatně sama funguje." MD.
-
Rammstein - Mein Teil (Official 4K Video) ,,Jak se ted v téhle té
zkurwené swinské prohnilé české společnosti dnes sám cítím?! Tak že bych
i u toho všeho lidského utrpení si nejradši dnes taky vyhonil!" MD.