-
,,Jak státní PČR dnes pracuje, neptejte se! Když u médií v TV zveřejníte velkou mediální trestní kauzu o justičním soudním omylu a o zneužití a o zneužívání pravomocí i o vysoce pravděpodobné korupci v policejních řadách u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes tolik provázané a uzce dnes tolik související s netransparentním podnikáním Helpionu v Rychnově nad Kněžnou i s vlivným a s bohatým podnikatelem Helpionu s Karlem Vavřínem u netransparentního podnikání Helpionu navazující na vytunelované a na rozkradené Emauzy v Rychnově nad Kněžnou a dáte podnět ke GIBS a tá dá pak následně zase sama podnět vrchnímu policejnímu komisaři panu Knažkovy z oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje nemáte stejně přes to dnes žádný nárok na žádnou policejní ochranu! Takže tak, proto také moc rád píšu zkurwený fízlovský swině, právě proto, ale rozhodně sám už nemám na mysly že dnes všechni u státní PČR, jen říkám jak dnes státní PČR velice špatně sama funguje." MD.
-
Rammstein - Mein Teil (Official 4K Video) ,,Jak se ted v téhle té
zkurwené swinské prohnilé české společnosti dnes sám cítím?! Tak že bych
i u toho všeho lidského utrpení si nejradši dnes taky vyhonil!" MD. -
Игорь Тальков (Igor Talkov) - Памяти Виктора
Цоя (En memoria de Víktor Tsoi). Sub. esp. na You-Tube ,,Přeji Darině
Dušekové do nového roku vše nejlepší, hodně lásky, odvahy, štěstí, hodně
statečnosti a pevného zdraví, je to nesmírně temperamentní a zábavná,
laskavá, milá, hodná, slušná, krásná a vyjímečná holka s hluboce dnes
dobrým a s hluboce laskavým srdcem, zaslouží si dnes v životě jen to
dobré a jen to nejlepší, je mě ted upřímně moc líto že jsem neměl
možnost se ji líp už více otevřít a ani ona mě a že se mě mnohem líp
sama už více neotevřela a je mě ted upřímně hluboce moc líto že byla ke
mě osobně hodně neduvěřivá, mohl bych jí skutečnému přátelství a
skutečné duvěře ve vztahu a i skutečné loajalitě, skutečné hluboké
oddanosti a věrnosti ve vztahu sám líp naučit, melancholici jsou ve
vztahu sami hodně oddaný, sami hluboce oddaný a sami vždy hodně (vždy
celoživotně) věrný a raci jsou ve své fyzické intimitě v sexu prozměnu
hodně smyslný a vášnivý romantici, to oboje dvoje mám dnes se svým
absolutním hudebním sluchem dnes v sobě proč dnes už nedokážu žít už
vubec bez hudby a proč ve mě hudba dnes jediná nejvíce tišší mou duševní
bolest a nejvíce rezonuje mím srdcem, kdy svým absolutním hudebním
sluchem vždy mnohem líp vnímám a mnohem líp vždy rozeznávám a emočně
euforicky (blaženě) už radostněsmutně vždy líp intenzivně v sobě
prožívám melodické toniny a mnohem líp u sebe vždy vnímám i intenzivně
prožívám líp své emoce. Dari ta písen "Memmory of Viktor Coj" od ruského
politicky vysoce nepohodlného politicky či na politickou objednávku v
Rusku zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora
Talkova mluví dnes nejlíp o tom co k tobě Dari v životě sám hodně
dobrého a jen vždy už dobrého k tobě Dari dnes hluboce sám v sobě dnes
cítím a co k tobě hluboce tolik dobrého cítit už sám nikdy nepřestanu."
Martin Dyntar.
-
já říkám proto dost streotypně dnes hluboce
zafixovaným špatným osobním dnes předsudkum k duševnímu onemocnění
nejen i paranoidní schizofrenií. Po přečtení pochopíte pak proč dnes
často veřejnost nezná a nezajímá dnes celá skutečná pravda o tomto
duševním onemocnění, které se dnes hluboce celospolečensky dnes
stigmatizuje právě díky i tradiční psychiatrii, jejíž hledisko pohledu
na věc dnes není zdaleka jediné plně dnes rozhodující, jsem dnes také k
tomu, k tradiční psychiatrii dnes sám v ostré opozici. Opět dnes
každodenně prožívám a všude vidím dnes to, že aby se dnes plně, nejen
dnes částečně, odbourali a řešily i vyřešily dnes hluboce stereotypně
dnes zafixované špatné osobní předsudky k tomu duševnímu onemocnění je
dnes nejvíce společensky potřeba už dnes jediné - otevřeně co nejvíce
dnes partnersky vždy osobně duvěrně co nejvíce vždy komunikovat a nebát
se nikdy otevřeně o tom komunikovat, i když se často už hluboce dnes
společensky stále více stigmatizuje i démonizuje a diskriminuje a
znevýhodnuje, bohužel vždy nejvíce díky tradiční psychiatrii a díky vždy
samotné psychiatrické diagnoze, nesouhlasím zdaleka vždy plně s tím že
by měla vždy více být dnes soukromím lékařským tajemstvím, pak přežívá
ve společnosti k tomu často společenské TABU, nikdo pak neví a nezná
celou skutečnou dnes pravdu, a veřejnost ji má právo znát a měla by ji
také znát, musí se proto vždy ve společnosti dnes mnohem více otevřeně
komunikovat a nestigmatizovat nikdy více svými špatnými hluboce špatnými
stereotypně dnes jen zafixovanými špatnými osobními dnes předsudky, a
těch je dnes vždy mnohem více než dnes bohužel i často pak nakonec dnes
celé skutečné i pravdy u samotné veřejnosti, přežívají dnes už bohužel
často stále více dezinformace a špatné osobní předsudky často z absence a
z nedostatku vždy dnes samotné mezilidské osobně vždy partnersky
duvěrné komunikace, a právě to vše by se tady mělo nakonec i změnit.
Martin Dyntar
-
Ahoj, všem pro i proti Babišovi přeji hodně zdraví do nového roku. Již mám " své " roky ale nikdy jsem nebyl v žádné politické straně. V poslední době cítím, že bychom pro naše děti a vlastně i pro nás mohli něco udělat a zbavit se lhářů, demagogů a zlodějů v naší politice, tipu pana Kalouska kterému lidé říkají " bourací pneumatické kladivo České Republiky " Po dlouhé době jsem zase začal věřit, věřím v pana Babiše a doufám, že ANO uspěje ve volbách a nebude potřebovat PODRAZÁKY z ČSSD.
-
-
„Vypadá to, že soc. dem. úspěšným lidem vyhlásila třídní boj, což mě nepřekvapuje, když chce ve vládě sedět s komunisty,“ pustil se Babiš do svého koaličního partnera. - pokud toto prohlásí bývalý dlouholetý komunista, tak mu prostě nevěřím.
-
Pane, jestli věříte v Babiše, tak jste dost najivní. Babiš je největší Česko-Slovenský zloděj za posledních 150 let. Nechápu, že tohoto (nemůžu ani napsat člověka) je schopný někdo volit, bohužel to svědčí pouze o velice nízkém IQ většinové populace ČR. Babiš lže jako když tiskne.
-
-
Další odborník přes IQ tohoto národa. Takže podle vás, ti kdo stojí za těmi, co tady zdecimovali státní rozpočet a nechali vyrabovat všechno, co za něco stálo asi budou mít hóóódně vysoké IQ, včetně vás. Já to vidím tak, že voliči letitých parazitů mají spíš IQ tykve.
-
-
-
,,Uspěšně jedu podle modelu plného zotavení
Care a v RIAPSu na to neberou ohledy, na to uplně už serou, žádný
respekt, žádné uznání, žádný správný rovnocenný správný "peerovský"
přístup sociálních pracovníku k modelu zotavení Care ke svým klientum na
CHB RIAPsu, ani model zotavení Care nemají na CHB RIAPSu pro klienty
povinný, to by se mělo změnit, vždy jen permanentní kontrola a
sadisticky vždy dominantní kontrola, ale o tom, o ustavní podřízenosti a
o ustavní kontrole a ani o ustavních normách na CHB RIAPSu to vše
zdaleka dnes vubec není, ale hnusná povýšená a panovačná přísná
semetrika DR. i ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková to dnes ještě stále
bohužel tak sama vidí, chýbí dnes větší vzdělání i větší školení i větší
profesionalita sociálníc pracovníku CHB RIAPSu, od toho je myslím si i
paní Lucie Skalská aby to více kontrolovala, Honza Pfeifer mě zklamal,
nikdo z nich si se mnou o celé situaci dnes vubec nepromluví, v RIAPSu
už něco tají a v RIAPSu něco hodně zamlčujou." MD., Martin Dyntar, český
trochu "investigativní" Jan Kuciak, Trutnov.
-
Dobrý den pane Babiši, kde jsou nějáké předvolební sliby, úkoly, které by jste měli splnit. Například podporovat učně, jak jste říkal, před volbami. Nebo proč my důchodci
dostaneme po Novém roce, jen přes 30 korun a ne přes 200 korun!
Máme málo peněz, za to vy politici jste milionáři!
To je vše Nashledanou Zdraví bývalí učeň Dalibor. -
,,Andrej Babiš s hnutím ANO není vubec špatný člověk, sami ted vidíte i správně alespon ted plně chápete proč píšu rád ,,swině český, anebo česká společnost jen hnije! Protože je to vše celé pravda, hnije tady u nás i justice, soudy i samotná práce PČR a média o tom raději vždy dávají už ruce uplně pryč, sami jsou politicky podplacený, politicky uplacený a politicky i zkorumpovaný! Vše je pravda, ale tohle tu stejně cenzurou asi ani v komentáři vubec neprojde, nezbývá než napsat a říct dnes jediné: ,,swině český!, budu se s německými RAMMSTEIN! s jejich nejlepšími dnes písněmi "Asche zu Asche", "Tier", "Bestrafe Mich!", "Alter Mann", "Klavier", "Sonne", "Mutter", "Ich Will", "Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil" ve svém i konečně ted i posledním tu svém komentáři dnes rád těšit na tvrdé sado-maso BDSM praktiky v mezilidském vztahu v Trutnově, ponižování lidské i osobní dustojnosti totiž dnes není vubec ani žádný trestný čin! a lidi si dnes častěji i bohužel ubližují dnes vždy rádi, takže mužeme to všichni a ptám se je to dnes vše celé vždy nakonec o přirozené autoritě, ale kde ji dnes máme?, kde na Vás dnes v zaměstnání berou sami zaměstnavatelé dnes nějaké lidské ohledy?, i samotná tzv. dnes chráněná dílna je dnes hlavně vždy především už nejvíce vždy dnes lukrativní, vysoce výhodný dnes byznys pro podnikání v ČR, tam se často také neberou žádné humánní, žádné lidské ohledy! Česká společnost bohužel nejvíce hnije a v ní se nejvíce vždy daří a vždy i bude nejvíce vždy bohužel dnes dařit jen největším těm swiním a největším vždy sviním, stačí nám to všem že to dnes vidíme s Fialou a s Fialovou vládou dnes vždy v největší dnes korupční špíně dnes ve vysoké vždy politice. Ale smysl pro charakter, smysl pro čest a smysl i pro spravedlnost jak všude dnes v české společnosti každodenně vidím je dnes zřejmě, evidentně už (bez peněz) velice vždy málo. Tak jen čekám až mě "psychicky" rádi sami zlomíte, až mi přece rádi vždy zavřete hubu a umlčíte mě tak nejlíp jak sami umíte! Zkuste to! Jen do toho, budu se těšit! Prospěje to celé dnes přece vždy každému! O tom jediném dnes nijak už osobně dnes vubec už ani nepochybuju!" ,,Vysoce nepohodlný a vysoce dnes nepotřebný "odpad" dnešní české společnosti - volnomyšlenkář dnes tělem i duší a levicový občanský aktivista i levicový humanista, levicový anarchista co má vše o čem tu píše dnes v krvi." - Martin Dyntar nejen pro Trutnov.
-
K pokladnám, studie za 0 Kč, bude 10 000 000 pokladen, každá pokladna odešle do centrály 1 položku, bude 10 000 000 připojení na internet přes sít/mobil/modem, každý server zpracuje 1000 připojení online, každý zaměstnanec Fu zpracuje 1000 položek...Jednoduchá matematika, kdo to spočítá, pane Babiši, je to jednoduchá statistika ale v tomto směru jste diletant.
-
-
diletant ? v?l je to a nešetři mne jak říkal soudruh švejk
-
-
Babisi, bez okradat lidi do sve rodne vlasti !! Mame toho tady dost , jste stejni jak ta Radkova strana . A hloupi lide , kteri Vam uveri!!!!! Jde Vam je o koryta. Bohatsi a nejbohatsi ma sve imperium , ktere chce ovladnout a k tomu celou republiku. Chudak ma toho malo a chce jeste vic. Lidi neverte mu bude stejny jako ty pred nim.!!!!!!!
-
-
Nesouhlasím s Vašim názorem. A je nás velmi mnoho, kteří panu Babišovi věříme, a neznamená to, že bychom byli "hloupí", jak vtipně uvádíte. Je to spíš naopak...Hodně štěstí u voleb!
-
-
Jste take zrejme restituentka,ze? Obycejna zena ,ktera chodi poctive do prace od nevidim do nevidim to nejste.
-
-
Vážený příteli, nemohu stebou souhlasit. Víš, dokud v politice budou chudáci co nic ještě nedokázali, tak to bude vypadat jak to vapadá. Do plitiky musíme volit bohaté a nezávislé občany. Jinak právě ti, co volíme podle titulu a ne majetku nás budou okrádat, protože nic nemají a nic neumí. Jsem politikem a zlobím se na ty vyžírky. Proč volíme doktory a učitele a ne podikatele.? Právě zkušení podnikatele nás mohou zachránit.
-
-
Tak to urcite, aby jste potom nebrecela nad " rozlitym mlekem". PPan Babis je stejny jako ty pred nim!!!! Urcite jste nejaka restituentka, ze? *8*
-
-