-
Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí, a nemužu ted už vubec spát a a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar (PS. chtělo to ještě trochu upravit)
-
Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí a nemužu ted už vubec spát a přijdu si na rukou na paži trochu více bledý a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar
-
K těm tzv. hypochondrickým bludum nemám stále ještě za sebou důkladné CT vyšetření...
-
Dari jsi krásná holka, v České Republice dnes už jediná Trutnovská Shakira, moc rád bych tě v životě ještě někdy viděl...
-
Muj život ve zkratce: Těžká emoční deprivace v raném dětství (...), výrazné melancholické rysi osobnosti, těžké depresivní stavy v životě prožité v apatii v dospívání (nedokázal jsem už vůbec plakat, sebenenavyst a žádná sebelítost ani lítost), v dospívání se ztrátou rodiny v důsledku už úplné ztráty veškeré komunikace v dysfunkční rodině, situace je vyhodnocena jako dysfunkční rodina s domácím násilím opakovaně neúspěšně řešené sociálními pracovníky OSV i PČR nejdříve v Rychnově nad Kněžnou a od roku 1995 následně už v městys v Doudlebách nad Orlicí apod. se ztrátou pocitu zázemí, a se ztrátou pocitu domova a pocitu sebehodnoty, a se ztrátou smyslu autorit i smyslu života, výrazné kognitivní problémy v učení na ZŠ i SŠ, od roku 2002 rockový fan německých DIE TOTEN HOSEN!, soudní vystěhování pak už i nakonec nyní bez trvalého pobytu a ke konci roku 2008 smrt mé matky na rakovinu plic, nervové zhroucení a truchlení a 2010 diagnostikována paranoidní schizofrenie bez nároku na vyplacení ID.3. na sociálních dávkách hmotné nouze s životem po ubytovnách se stehováním se neustále po ubytovnách., nadměrné vylučování oxytocinu a výrazná empatie v melancholických osobnostních rysech, zkušenost se sebepoškozováním a s předávkováním lékama, post schizofrenní deprese a těžká závislost na benzodiazepinech s dusledkem pak opakovaných panickych atak, které jsem v životě nyní úspěšně překonal. (hodně ze života je vynecháno), Martin Dyntar.
ˇ
-
Ano vím hypochondr, musím vše líp vysvětlit - mám jen přirozené obavy o své zdraví, nic více - měl jsem svými špatnými a otřesnými stravovacími návyky dlouhodobě podvyživený mozek v důsledku i chybějícího cukru v těle v nedostatku cukru změny či mírné poruchy metabolismu, proto mám už přehnané starosti a přehnané obavy o své zdraví, tzv. pak hypochondricke bludy, ano uvědomuji si že by muj náběh na chudokrevnost či leukémii v počátečním stádiu vyšetření prokázalo a to se ani nestalo, bohužel jsem hypochondr.
-
Daří chtěl bych tě někdy ještě vidět.
-
Měl bych poslední přání - splnit si svůj sen - mluvit s policejní psycholožkou a chtěl bych na hospitalizaci do Prahy do Klecan pod NUDZ, je mi líto toho co jsem psal. Teď už se mi pláčem neulevi, láska je důvěra a tolerance, odpouštění, respekt, obdiv a uznáni - jaký jsem byl - nikdo mě pořádně dost dobře důvěrně osobně už nejlip neznal a v tom byl ten největší problém proč každý většinou rád dá tzv. mnohem raději na informace z druhé ruky a s tím i častěji na stereotypně pak zafixovane špatné předsudky než na skutečnou pravdu o mé osobě o mě samém jaký skutečně jsem,, měl jsem v životě v minulosti bohužel velice špatnou pověst a ta tu asi i přetrvává a ve svém životě bohužel jen samou smulu, ale špatné předsudky se dají vždy odbourat a postupně překonat jedině vždy velkou komunikací s druhými lidmi v životě, nikoliv mé sebetigma, ale zažil jsem ve společnosti kvůli své psychiatrické diagnóze bohužel zbytečné předsudky a Stigma, i proto ta silná nenávist a největší i nenávist., která by být nemusela.
-
,,V Poříčí na adrese Benešova 370, kde není žádný kamerový systém stojí pár desítek metru opodál hodně netypická zvláštní velká žlutá dodávka, která tady právě na Benešové 370 nikdy dříve v minulosti už neparkovala s poznávací silniční značkou CZ 3M1 4413, samozřejmě mám ted přirozené obavy, nikdo ted na Chráněném Bydlení na vile na adrese Benešova 370, kde není už vubec žádný kamerový systém, nikdo ted už o de dneška tu se mnou už vubec nikdo na vile není a sociální pracovníci CHB sem už 3 nebo 4 den vubec nejezdí tak jak by správně měli a tak jak sami správně mají. Co se to děje?" Martin Dyntar
-
,,Nevím jak dlouho to ještě vydržím, sporák dole v kuchyni v přízemí je celý zničený, plotny jsou odvařený a trouba je taky nefunkční, ztratila se tam varná konvice a na kuchynské lince je rozlitý olej a Dominik v přízemí dole vylomil u obou dvou pokoju dveře než odcházel když jsem mu dával peníze na MHD, neměl jsem to podle všeho asi vubec zaregistrovat, jsem ted ve stresu tak poslouchám hudbu na vile skutečně nahlas a Dominik toho využil, bezpáteřní swině RIAPSu Honza Pfeifer nařídil sociálním pracovníkum CHB aby sem na CHB do Poříčí na adrese Benešova 370 v poslední době už vubec nejezdily, minimálně už 3 nebo 4 den tady sociální pracovníci vubec nebyly a odešli v poslední době dva klienti Erika a Krystýna Mokrá na Krizová Lužka aby nebyli žádný nepohodlný svědci toho co se ted momentálně v poslední době poslední dny na CHB v Poříčí na adrese Benešova 370 tady ted špatného děje aby RIAPS měl v tom nejlepší možné aliby, sociální pracovníci CHB mají k dispozici náhradní klíče od pokoje svých klientu na CHB a tedy i od mého pokoje a vím co mě čeká a nemine s Dominikem až se vrátí že s největší pravděpodobností bude mit od RIAPSu k dispozici s sebou náhradní klíče od mého pokoje, Pfeifer je pěkná swině a taky na něj u soudu tvrdě dojde a dojde i na Lucii Skalskou, do které bych to upřímně neřekl čeho jsou v RIAPSu pro peníze dnes sami schopny - ničit lidské životy!, na kterých jim pro peníze vubec nezáleží, dojde tvrdě na ty swině z RIAPSu tvrdě u soudu, proběhne soud a státní PČR se tím bude muset zabývat, už by se to tu vše mělo forenzní psycholožkou a státní PČR v Trutnově vyhodnocovat co vše tu píšu, psychoza to rozhodně není, ale snaží se mě tím v RIAPSu usilovně co nejlíp zdiskreditovat, znevýhodnit a poškodit, počítám s tím a počítal jsem předem s tím! Nemužu na CHB už vubec vařit, jsem z toho ve stresu a skutečně sám nevím jak dlouho to ještě na CHB v Poříčí na adrese Benešova 370 ještě vše vydržím než skutečně fyzicky zkolabuju!, v RIAPSu se ty bezpáteřní swině na to ted v poslední době nejvíce a nejlíp i spoléhají jak jen mužou! Dojde tvrdě na ty swině z RIAPSu!, naplyvu jim rád do obličeje až je v Poříčí uvidím, jestli však vubec ted už sám nevím!" Martin Dyntar