-
,,ten forenzní znalec a ten forenzní psycholog jsem byl já!" MD.
-
Диана Арбенина. Ночные Снайперы - Раскалённые (2019) na You-Tube ,,Dnes jedna z nejkrásnějších a z nejlepších už písní ruské zpěvačky Diany Arbeniny, kterou mám také rád, miluju její tolik melodicky v jejím nejlepším hlasovém podání, v její výrazné intonaci v jejím melodickém ladění se svým hlasem její v ruské populární či pop rockové hudbě nejlepší výrazný hlas snad dnes i ze všech ruských zpěvaček, tahle písen ted nejlíp intimně duvěrně nejlíp vypovídá už dnes právě o tom co v sobě vše ted v poslední době prožívám a cítím. Cítím a prožívám ted toho hodně moc, láska je ted v temnotě." Martin Dyntar
-
,,Přeju chladnokrevné sadistické swini bez emocí a bez svědomí mému otci Josefu Dyntarovy v Rychnově nad Kněžnou smrt při neštastné dopravní nehodě za volantem! Je to přece sen každého vášnivého motoristy. Jeho matka se kvuli němu dnes musí obracet v hrobě! Taková swině si nic lepšího dnes nezaslouží. Velký a dobrý Pragmatik a rádobypacifista zkurwený bezpáteřní agresivně a slepě "rádobymírumilovně" pacifisticky katolicky poslušný s tupou katolickou morálkou permanentně v životě neustále jen připosraný a zbabělý bez skutečné své osobní lidské dustojnosti, ale je to přece vysoce dobrý Pragmatik, proto vždy v životě kouká především vždy jen na to co je vždy nejvíce pro něj vždy už nejlíp a vždy už nejvíce výhodné! Takový je přesně on se svou sadisticky nekrofilní vypočítavou a mstivou agresivní sadistkou a zkurwenou těžkou choleričkou Lenkou Šilarovou v Rychnově nad Kněžnou, dopadl s ní v jeho bytě uplně už dnes neštastně stejně jako má matka v minulosti právě s Matuškou a oba dva mě dnes těžce nenávidí a dávají mě rádi své neštastné manželství rádi za vinu. Ale je dnes stejný, podřizuje se ji ve všem, je to pro něj přece výhodné, je to přece v životě dobrý Pragmatik!" MD.
-
Die Toten Hosen // Nur zu Besuch [Offizielles Musikvideo], ,,melancholická balada, písen, která je mi intimně duvěrně dnes osobně velice blízká, o sebenenávisti a hořkém hlubokém usmíření se v sobě, o prázdném místě v sobě které nejde v životě už ničím dnes zaplnit, lítost, největší stesk, hořkost, osobní bezmoc i svá beznaděj, někdy si také nejvíce přeji, aby ty slzy když pláču nešly ve mě už nikdy zastavit, aby to ve mě byla jako mocná lavina, která mocně vždy bouřlivě strhne všechno v životě špatné vždy s sebou a očistí mě u srdce i očistí mě duševně vždy od všeho tolik špatného v životě, tak mi intimně duvěrně osobně dnes blízce je právě s touto písní ze které je dnes cítit silná sebenenávist u Andrease Fregeho, u Campina v jeho mě tolik už dnes duvěrném prožitku i v jeho osobním životě, cítím se často hodně stejně jako Andreas Frege, jako Campino v tomto officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! právě k této melancholické dnes baladě, k písni "Nur Zu Besuch", procházím se často také bezutěšně a beznadějně se svým steskem v sobě také osaměle smutně zoufale sám bezutěšně a beznadějně opuštěnými prázdnými ulicemi a všechno je ve mě také bezutěšně a beznadějně dnes prázdné a smutné a sám hledám a nenacházím nikdy čím to prázdné místo v sobě už zaplnit, stejně tak se osobně cítí či osobně už cítil i Campino sám právě v tomto officiálním hudebním videu právě k této melancholické už písni "Nur Zu Besuch" po smrti své matky, kterou miloval a kterou právě i tuto svou písen nakonec i věnoval, procházím se často osaměle sám také ulicemi, které mě přijdou také prázdné a opuštěné a bezutěšné, právě vždy tak jak se nakonec vnitřně se sebou už cítím už dlouhodobě nakonec právě vždy já sám, prázdně, opuštěně, smutně a vždy teskně bezutěšně, osobně spíše bezmocně, bezradně a životně i beznadějně v tom co sám už dnes bohužel už nedokážu osobně už nijak změnit, alespon vždy při hudbě se svým hudebním sluchem intenzivně rád vždy hluboce euforicky prožívám euforické emoční naplnění, emoční péči a emoční porozumění v sobě, které mě dnes v životě v mezilidských vztazích jaké dnes jsou ve společnosti jaká dnes je vždy upřímně nejvíce osobně dnes často chybí." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, český "Campino", 41 let, Trutnov.
-
Campino je trochu romantik.
-
Tady diskuse k hudbě německých Die Toten Hosen opět žádná!! Jsem tu asi špatně, sdílejme to prosím jinde!! Diskutuje se tu už o ledasčemkoliv, skutečně blbé slovo a blbý pravopis, ale k hudbě Die Toten Hosen nikdy!! Tenhle nezájem druhých a tato lhostejnost druhých už dokáže tolik naštvat!!!... at žije jen mainstream a jen americký konzum dnes nade vším, smutné a neštastné. I toto mužete také nečíst a také ignorovat. Ignorovat ten samotný upřímný zájem o diskusi... je tu nikoliv na 100 nebo 200 mích komentářu, to asi špatně počítáte, počítáme... to je spíše na 1000 komentářu na 100 let dopředu... už doufám sem nepíšu a raději všem upřímně děkuji, že od tud raději už odcházím!!!
-
Ale jo!, k celému tomu mému hudebnímu mainstreamu ještě tedy naposledy už opět znova, co se asi ani nevešlo, dáme to hystoricky mainstreamově hudebně nejlíp do TOP30!, co říkáte? Zkusím to!
-
Jejich popularita a sláva Die Toten Hosen bohužel uplně obchází Českou Republiku! Bohužel.
-
Kvalitní odborně dnes klinický psychologové a psychoterapeuti dnes nejvíce chybí a dnes nejsou, tak jsme pro systém psychiatrické péče dnes nepotřebný odpad pro společnost, proč vždy psychiatři dnes co nejvíce prášku do těchto lidí vždy rádi bezhlavě cpou, nehumánní, nelidské, špatné a zkurwené dnes v celé společnosti, měli by si to zkusit žrát sami, špatně je dnes nastavený systém psychiatrické péče, je nutná dnes plně demokraticky nově nejen moderní reforma celého dnes špatného a zkurweného nehumánního, nelidského systému psychiatrické péče. Tahle konzumní společnost je dnes sama nemocná tím jak je ráda povrchní a pokrytecká, žrát by to dnes i z forenzně dnes moderního psychologického hlediska v čím dál tím více dnes i paranoidní nejen české společnosti dnes už upřímně měli pomalu dnes bohužel všichni, bud všichni nebo nikdo, at jsou rovnocenné podmínky a at je to všem spravedlivé, ale vy na to stejně neslyšíte, takže rád budu po vzoru Dostojevského cynicky také zlomyslný i sadisticky zlí. To jediné dnes upřímně zbyde. Martin Dyntar
-
,,Vždy silné a vždy správné a vždy nejlepší silné kritické myšlení přes jedině už teprve nakonec vždy správnou a hodně
vyjímečnou a také osobnostně vždy nejlíp vyspělou svou emoční inteligenci, v nejlepší emoční sebekontrole apod. a mohl bych v tom všem dnes nekonečně pokračovat i klidně ještě dál, prostě atd. Tak
přistupuju vždy hodnotově dnes k filmu i k hudbě, k literatuře faktu
atd. dnes absolutně uplně dnes ke všemu už ve svém životě. Melancholici
jsou podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu nesmírně sami
zajímaví a hodnotově vždy silní lidé a hodně dnes psychologicky i
psychiatricky vždy vyjímeční už lidé." MD., Martin Dyntar, Trutnov.