-
!!!
PRÁVĚ KOUKÁM NA PALERMO SHOOTING. CAMPINO JE TAM ÚPLNĚ ÚŽASNÝ!!! JÁ HO TAK ŽERU!! -
-
Re: !!!
ahoj prosimte ten film se da nekde stahnout?? -
-
Re: Re: !!!
tak to netuším. je pár stránek, kde by se na něj dalo podívat, ale stáhnout? fakt nevím. ale to dvd není u nás zas tak drahé. stojí asi 200. ty prachy fakt stojí za to *1*
-
-
-
Campino napsal a vydal knihu "Hope Street" a otázkou je a zustává především to kdy se knihy také konečně dočkáme také i v jejím českém překladu!!!
-
Nejlepší písně DIE TOTEN HOSEN od roku 1990 až do současnosti!!: "Funf for Zwolf", "Sein oder Nichtsein" (Demo), "Niemals Einer Meinung Sein", "Deutsch in Willkomen", "Viva la Revolution", "Luge", "Paradies", "Was Zahlt", "Steh Auf, Wenn Du Am Boden Bist", "Nur zu Besuch", "Alles Wird Voruburgehen", "Wofur Man Lebt", "Tauschen Gegen Dich", "Alles ist Eins", "Altes Fieber", "Europa", "Kamikaze" a "Schwere" (-los)....
-
Campino má neskutečně vlídný a melodicky příjemně zabarvený ton hlasu jako málokdo z německých rockových zpěváku, netypický pro němčinu. Ve srovnání se zpěváky In Extremo, Bohse Onkelz nebo Rammstein Campino dokáže svým hlasem rozhýbat emoce do neskutečného stresu. Smíšené pocity z poslechu textu písní Die Toten Hosen jsou naprosto přirozené a normální pro s největší pravděpodobností bipolární poruchu Campina, pro jeho mánicko depresivní stavy. Snad mě to rockový fandové do Die Toten Hosen prominou asi příliš kriticky zacházím do detailu nebo do hloubky. Nelze opomenout to že melancholici májí podle psychologu několik málo opravdových přátel a své přátelé vybírají obezřetně a umí druhé lidi vyslechnout, když soucit s druhými lidmi je dohání až k slzám. Melancholici ve skutečnosti respektují a vyžadují předpisy. Jsou vážní, cílevědomí, přemýšliví, svědomití a vnímaví k ostatním lidem, jsou obětaví a věrní, spolehliví a odpovědní. Melancholici jsou perfekcionalisti, ale táké dlouze analiticky systematicky plánují své činy, než se do nich pustí. Alespon to tvrdí psychologové, jsem melancholik navíc narozený také ve znamení raka, a to 25.6.... I melancholici mají své špatné stránky, ale ty tu rozebírat už nebudu. Mojí srdeční záležitostí jsou převážně písně "Alles Wird Voruburgehen", "Tauschen Gegen Dich", "Niemals Einer Meinung Sein", "Unser Haus", "Wofur man Lebt", "Nur zu Besuch", "Kanzler Sein", "Am Ende", "Halt Mich" a "Du Und Ich" (sind Rock and Roll). To jsou skvělé písně, které zase svou upřímností a věrohodností, svou hloubkou a přesvědčivostí dohání k slzám mě.
-
Zase a opět znovu jsem si poslechl pro mě první zlom v hudební tvorbě DIE TOTEN HOSEN a to album "Kauf Mich!" (1993), na vrcholu byli s albem "Opium furs Volk" (1996) a nejvyšší nedostižnou metu do dnešního dne pro mě představovalo a stále představuje album "Auswartsspiel" (2002), když to zkrátím a vezmu to stručně jde o nenávist k trendu rozšiřující se pro americké masové konzumní společnosti příliš pod vlivem masových médií, (která představuje velké zlo ve vzdálenosti a v neduvěře mezi lidmi samími) opovržení antisemitismem, rasismem a xenofobií a bezprávím. Dodnes nejlépe vizuálně podmanivě jsou zpracované videoklipy k písni "Altes Fieber" a "Kamikaze". Nejlepší písně zustavají "Alles Wird Voruburgehen" či "Was Zahlt". Myslíms si že z mé strany k DIE TOTEN HOSEN už toho bylo napsáno přepříliš dost a odezva druhých uživatelu diskuse žádná. Nevíte co je pro společnost skutečně dobré a vhodné vy slepé at už hudební nebo filmové mainstreamové ovce vedené povrchním a tupím laciným šoubyznysmem. Mainstream - Je to hudba pro zábavný prumysl, a nikoliv pro lidi. Kdo z vás si to konečně už uvědomí!!! Češi jsou lehkomyslný a nerozvážný a spravedlivě na to doplatí a neví co je dobré, hlavně si osobně přednostně užívat a bavit se s dobrou náladičkou že? Je Čechum vlastní, já to nesnesu, protože vím že se to těm lidem jednou zákonitě vymstí.
-
Campino je se životem tolik už spokojený a smířený asi tolik co Stalin na Sibiři!!
-
Nejraději mám písně "Altes Fieber", "Kamikaze", "Alles Wird Voruburgehen" a "Was Zahlt"... Campino má a jedné poloviny britské kořeny a je to znát na jeho netypické měkké výslovnosti v němčině. Miluji a obdivuji jeho přízvuk a intonaci hlasu právě v těchto a v dalších písních. Tato hudební arytmičnost u Die Toten Hosen a melodičnost je přičemž pro mě odkazem k jiné logice myšlení - směrem ke kritickému myšlení, které dnes lidem tolik chýbí a v textech písní Die Toten Hosen je to ,,kritické myšlení" nejvíce znát.
-
Jsem hluboce lidsky a lidsko-právně zaměřený ve společnosti, ale
občas to mám pořádně dezorganizovaný a špatně se na věci soustředím,
hudba mi pomáhá se líp soustředit a líp si to vše v hlavě i srovnat, do
politiky nevidím a ani nechci, politika mě vubec nezajímá a s dnešní
masově konzumní společností taky nedržím krok a tempo, vlastně tempo
nestíhám, proč se tím trápit, jsem velký expert na polopatické
primitivní zjednodušování věcí, které jsou vždy o mnohem více nakonec
složitější ještě více než se vubec zdá, že jsou. Člověk by měl jít vždy
dobrým a nejlepším příkladem pro své nejbližší okolí a toho by se měl v
životě i držet, neměl by už moc strávit čas na sociálních sítích a být
už jednostranně tolik pod vlivem médií, to bere svobodu i nezávislost,
mě chýbí větší tolerance dnešní masově konzumní společnosti, protože pro
mě je velice těžké nahlížet tuto společnost už tzv. zevnitř, ale na
druhou stranu lidská osobnost mentálně nedozrává nikdy s plnoletostí, to
často nemáme ještě sami vubec ujasněné své priority, ale mentálně sami
plně vždy dozráváme vždy někdy ke konci 30.let, do té doby je to tolik
hodně o manipulaci a dnešní doba je hodně o manipulaci s lidmi, protože
vždy to skutečně ze všeho nakonec už nejtěžším ve společnosti pro
každého z nás vždy bude a zustane být plně a svobodně tolik upřímně sami
sebou, nezávisle na druhých lidech, to má být i jedinou pravou hodnotou
života, a mě osobně v tom už právě samotná rocková hudba i "Nový
Německý Film" Wima Wenderse nakonec nejvíce pomáhá, tolik právě
usměrnuje, povzbuzuje, motivuje a inspiruje k seberealizaci, nezávisle
na dnešní době a konzumní společnosti. I to muže být nakonec dobrým
vzděláním. Upřímně jiné vzdělání v životě nakonec stejně nemám. Na
druhou stranu trénink intelektu matematikou není už pro mě. -
Na pohřbu bych si nechal zahrát písen "Alles ist Eins", "Alles Wird Voruburgehen" či už "Nur zu Besuch". To jsou písně, které mě od Die Toten Hosen vždy hluboce dojímají a vždy mě budou hluboce dojímat k slzám. Je něco pravdy o tom že láska k Die Toten Hosen jde přes svou vlastní smrt. Ty písně jsou nesmrtelné a netypické pro punk rock, o to více je mám rád. Ty písně už zustanou navždy nesmrtelnou německou rockovou klasikou. Neznám tak intenzivně a krásně a hluboce už natolik procítěné pomalé melancholické rockové balady, které s punkrockem už nemají vubec nic společného. To na Die Toten Hosen upřímně miluji. Neznám osobně už upřímnější, věrohodnější a přesvědčivější ,,melancholický" text písní Die Toten Hosen, zvlášt i proto že z německé rockové hudby se toho skutečně nedá moc poslouchat. Alespon už pro mě osobně. A pak je tady i ještě výborná písen "Kamikaze". Tu mám osobně taky moc rád.
-
písen "Kamikaze", díval jsem se znovu na klip k této písni a domnívám se že je to přesně tak, že člověk v zoufalství v obavách o druhého partnera vždy zrekapituluje své vzpomínky na ty krásně a příjemně už prožité okamžiky v životě a to domnívám se dává každému z nás hodně naděje v těžkých chvílích. Je to písen o partnerské lásce a duvěře, o protrpěném si zoufalství i o pomalu osobně už ,,ztracené" a nacházené životní naději, když se někdo (náš partner) blíží svému životnímu konci, blíží se smrti. Krásná písen!!!