-
,,Díky nejlepšímu webu, díky nejlepšímu serveru Yt1.s.en2aef.com v hudbě mám dnes staženo a na 2 flashk-discích dnes zálohováno na neskutečných 580! MP4 položek v samotné hudbě." MD.
-
,,Kromě několika i falešných učtu na FB pod mou osobou, pod mím jménem i přijmením." MD.
-
,,Na Face-Booku dnes několik let už nejsem vubec aktivní, někdo se mi naboural do mého učtu mého FB a muj FB mi pak samotný správci FB zablokovaly, podněcuje to tam k mé silné nenávisti k mé osobě, byl jsem na to druhými lidmi i upozorněný a vnímám to sám dnes uplně už stejně." MD., Martin Dyntar.
-
,, no jo prostě nevím proč je v kolonce komentáře občas rozházený text, už proto je tu bohužel stejný komentář pak bohužel vícekrát." MD.
-
,,Vždy silné a vždy správné a vždy nejlepší silné kritické myšlení přes
jedině už teprve nakonec vždy správnou a hodně vyjímečnou a také osobnostně vždy nejlíp vyspělou svou emoční inteligenci, v nejlepší emoční sebekontrole apod. a mohl bych v tom všem dnes nekonečně
pokračovat i klidně ještě dál, prostě atd. Tak přistupuju vždy
hodnotově dnes k filmu i k hudbě, k literatuře faktu atd. dnes absolutně
uplně dnes ke všemu už ve svém životě. Melancholici jsou podle
forenzních znalcu a podle forenzních psychologu nesmírně sami zajímaví a
hodnotově vždy silní lidé a hodně dnes psychologicky i psychiatricky
vždy vyjímeční už lidé." MD., Martin Dyntar, Trutnov. -
,,Vždy silné a vždy správné a vždy nejlepší silné kritické myšlení přes jedině už teprve nakonec vždy správnou a hodně
vyjímečnou a také osobnostně vždy nejlíp vyspělou svou emoční inteligenci, v nejlepší emoční sebekontrole apod. a mohl bych v tom všem dnes nekonečně pokračovat i klidně ještě dál, prostě atd. Tak
přistupuju vždy hodnotově dnes k filmu i k hudbě, k literatuře faktu
atd. dnes absolutně uplně dnes ke všemu už ve svém životě. Melancholici
jsou podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu nesmírně sami
zajímaví a hodnotově vždy silní lidé a hodně dnes psychologicky i
psychiatricky vždy vyjímeční už lidé." MD., Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Vždy silné a vždy správné a vždy nejlepší kritické myšlení přes jedině už teprve nakonec vždy správnou a hodně vyjímečnou a také osobnostně vyspělou vždy svou emoční inteligenci. Tak přistupuju vždy hodnotově dnes k filmu i k hudbě, k literatuře faktu atd. dnes absolutně uplně dnes ke všemu už ve svém životě. Melancholici jsou podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu nesmírně sami zajímaví a hodnotově vždy silní lidé a hodně dnes psychologicky i psychiatricky vždy vyjímeční už lidé." MD., Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Jsem schopný se dnes hluboce upřímně dojmout u hudby i u filmu u
dobrých hereckých výkonu vždy opakovaně k slzám, filmy si vybýrám vždy
přísně kriticky a kriticky vždy nesmlouvavě, nekonpromisně dnes kriticky
podle věrohodně vždy autentických a vždy autenticky přesvědčivých vždy
vyjímečných a nejlepších vždy hereckých výkonu ve filmu podle své
nejlepší emoční inteligence a podle vždy mnohem rozumnějšího a
pomalejšího a občas i klidnějšího a prostě více pomalého tempa vyprávění filmového děje - viz. kupř. režiséři jako němec Wim Wenders a "Nový Německý Film", švéd Ingmar Bergman "Sedmá Pečet", jihokorejci Park Chan-wook "OldBoy" a Kim Ki-duk "Čas", polka Agnieszka Holland "Hranice", iránec Arash T. Riahi "Na Chvíli Svobodní" a "Oskar a Lily", američan Elia Kazan "V Přístavu", zcela dnes vyjímečně dnes David Fincher "Sedm" i výjimečně dnes vždy pouze a vždy jen už ty nejlepší filmy s americkým hercem Edwardem Nortonem "Kult Hákového Kříže" a "Hrdost a Sláva", i němce Uli Edela "Baader Meinhof Komplex", i rusa Kirilla Serebrennikova "Léto" i ruského spisovatele Dostojevského podle jeho literární předlohy "Zločinu a Trestu" dnes klasické ruské filmové zpracování z roku 1970 "Zločin a Trest" (1970), i tchajwánce Hou
Hsiao-hsiena "Město Smutku" atd. -, nemám rád divácky nikdy rychlé a
uspěchané hektické tempo vyprávění filmového děje po vzoru dnes americké
a Hollywoodsky americké dnes mainstreamové permanentně masově dnes
zábavné filmové produkce, podle kinematografické mainstreamové produkce,
k tomu mám vždy v sobě největší divácký odpor." MD, Martin Dyntar. -
,,Jsem schopný se dnes hluboce upřímně dojmout u hudby i u filmu u
dobrých hereckých výkonu vždy opakovaně k slzám, filmy si vybýrám vždy
přísně kriticky a kriticky vždy nesmlouvavě, nekonpromisně dnes kriticky podle
věrohodně vždy autentických a vždy autenticky přesvědčivých vždy
vyjímečných a nejlepších vždy hereckých výkonu ve filmu podle své nejlepší emoční inteligence a podle vždy
mnohem rozumnějšího a pomalejšího a občas i klidnějšího a prostě více
pomalého tempa vyprávění filmového děje - viz. kupř. režiséři jako němec Wim Wenders a "Nový Německý Film", švéd Ingmar Bergman "Sedmá Pečet", jihokorejci Park Chan-wook "OldBoy" a Kim Ki-duk "Čas", polka Agnieszka Holland "Hranice", iránec Arash T. Riahi "Na Chvíli Svobodní" a "Oskar a Lily", američan Elia Kazan "V Přístavu", zcela dnes vyjímečně dnes David Fincher "Sedm" i výjimečně dnes vždy pouze a vždy jen už ty nejlepší filmy s americkým hercem Edwardem Nortonem "Kult Hákového Kříže" a "Hrdost a Sláva", i němce Uli Edela "Baader Meinhof Komplex", i rusa Kirilla Serebrennikova "Léto" i ruského spisovatele Dostojevského podle jeho literární předlohy "Zločinu a Trestu" dnes klasické ruské filmové zpracování z roku 1970 "Zločin a Trest" (1970), i tchajwánce Hou Hsiao-hsiena "Město Smutku" atd. -, nemám rád divácky nikdy rychlé a
uspěchané hektické tempo vyprávění filmového děje po vzoru dnes
americké a Hollywoodsky americké dnes mainstreamové permanentně masově
dnes zábavné filmové produkce, podle kinematografické mainstreamové
produkce, k tomu mám vždy v sobě největší divácký odpor." MD, Martin
Dyntar. -
,,jsem schopný se dnes hluboce upřímně dojmout u hudby i u filmu u dobrých hereckých výkonu vždy pakovaně k slzám, filmy si vybýrám vždy přísně kriticky a nesmlouvavě, nekonpromisně dnes kriticky podle věrohodně vždy autentických a vždy autenticky přesvědčivých vždy vyjímečných a nejlepších vždy hereckých výkonu ve filmu a podle vždy mnohem rozumnějšího a pomalejšího a občas i klidnějšího a prostě více pomalého tempa vyprávění filmového děje, nemám rád divácky nikdy rychlé a uspěchané hektické tempo vyprávění filmového děje po vzoru dnes americké a Hollywoodsky americké dnes mainstreamové permanentně masově dnes zábavné filmové produkce, podle kinematografické mainstreamové produkce, k tomu mám vždy v sobě největší divácký odpor." MD, Martin Dyntar.