Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

To je samozřejmě dnes okrajově jen několik velice dnes málo písní od Leonarda Cohena, oprava: "The Letters", PS. zdaleka nejsem hudební fanda kanadana Leonarda Cohena, ale svým zpusobem ve mě některé jeho písně, a není jich nikdy moc, taky hluboce emočně rezonují, nikdy ne kvuli buddhismu, ale kvuli Cohenově vnítřní i duševní hluboké emoční vyrovnanosti! Proto, Andreas Frege známější jako Campino se s každým hudebním albem německých Die Toten Hosen vždy překonával, překonával své limity, posouval své hranice, pracoval vždy neuprosně tvrdě na sobě, v tom má taky disciplínu, i z toho si v něm beru příklad a proto také rád poslouchám dnes občas i Ondreje Ďuricu pro tzv. i "kritický hluboký realismus", nevím jak to prostě líp nazvat nebo občas i Leonarda Cohena, hudbu miluju, je to nejlepší lék na depresi a na duševní bolest, a nejsem bizár, není to vubec bizarní jak se muže zdát, ale občas je to možná trochu i přece jen zvláštní, je stejně tak neuvěřitelné co Campino dnes vše poslouchá, miluje klasickou německou literaturu, německou poezii a miluje také více i klasickou hudbu, myslím si že do klasického punku a klasického punk rocku se svou hlubokou melancholickou duší má skutečně daleko, je to punk i není, nikdo přesně neví, proto i dnes německým Die Toten Hosen sám říkám netypický punk rock.

• MartinDyntar

Navzdory tomu co jsem tu o slovenském vlastenci a neonacistovi zpěvákovi Ondreji Ďuricovi vše negativní i pozitivní, i kladné psal, at každý vidí věci a celou pravdu o něm vždy v širším kontextu a nevytrhává ji nikdy ze souvislosti, je dnes pro mě hudebně skutečně dnes největší hudební dnes prioritou právě Andreas Frege a německý Die Toten Hosen, ukrajinský Okean Elzy a více dnes ukrajinský Veremiy, hudební srdce i duše dnes celé Ukrajiny, a vyjímečně okrajově ještě i kanadan a folkař Leonard Cohen, ten některé písně, milostné duety jako jsou písně "A Thousand Kisses Deep" o buddhisticky filozofickém smyslu lidské lásky, "Boogie Street" ve filozoficky buddhisticky podobném pojetí lidské lásky, "Land of Plenty" o Americe a "The Latters" o milostném rozchodu a o milostném zklamání nazpívané se zpěvačkou Sharon Robinson má hudebně dnes velice profesionálně dobré a stejně tak i vizuálně dnes podmanivý klip ke skvělé jeho písni "Happened To The Heart", která byla jedna z jeho v životě i nakonec posledních, ve mě dnes také hluboce rezonují, naplnují mě láskou a klidem, pro svou vysokou hudební profesionalitu a hudební i preciznost v melodickém ladění se svým hlubokým hlasem, v samotné dnes skvělé intonaci v Cohenově vyprávěném, recitovaném vždy zpěvu, pro svou filozofickou hloubku a emoční otevřenost, emoční upřímnost a srdečnost, a líp, pro hluboké vždy emoční porozumění. Martin Dyntar

• MartinDyntar

Dnes po vzoru slovenského vlastence a zpěváka Ondreje Ďurici jsem svým zpusobem taky charakterní (správný!) voják proti české společnosti, která dnes hluboce hnije, Ondreje Ďurici, autora textařsky i dnes mnoha skvělích a lyricky hlubokých a vyjímečných písní, jakými jsou už pro mě osobně nejvíce dnes právě "Písen pro Slovensko" upřímně, otevřeně a pravdivě hluboce realisticky kriticky dnes vykreslující v minulosti skutečnou politickou situaci právě na Slovensku, která stála investigativního reportéra Jana Kuciaka jeho život!, kterou rád hlasitě na vile dnes zpívám spolu dnes i právě dnes s písní "Republika" (doporučuji na YOU-TUBE vizuálně dnes skvělý hudební klip právě k tého písni) a lyricky dnes i skutečně upřímné a hluboké, lyricky dnes i dojemné a lyricky dnes i upřímně pravdivé melancholické písně, balady "Dom" (samozřejmě až na výjimky některých ideologicky dnes pro mě osobně už dnes nepřijatelných radikálně pravicově dnes pomýlených slov v refrénu a některých i pravicově " ideologických" vět o čisté nordické arijské rase) a "Rekviem" s melodicky dnes podmanivým, sugestivním a překrásným klavirním doprovodem právě k těmto písním bývalého vojáka, který sám v samotné armádě v boji získal nejedno čestná vyznamenání právě i pro které si ho dnes s mnoha osobními výhrady k jeho pravicově ideologicky dnes radikálně politicky pravicové osobní pomýlenosti i přesto vše osobně vážím a i bývalého dnes poslance ve vysoké politice právě na Slovensku právě pro jeho silnou a přísnou sebekázen a sebedisciplínu, a lidský charakter dnes také jako trochu i v lesčems právě melancholika i mě povahově a osobnostně také v jeho kuráži, v jeho lidské odvaze a statečnosti co je i mě dnes blízkému, samozřejmě v ideologicky dnes opačné politické orientaci, ale Ondrej Ďurica nemá vubec špatné texty písní a nemá některé písně vubec špatné a stejně jako to že je s vytrénovanými plícemi také na Slovensku velice dobrý zpěvák, kdo slyšel jeho písen "Nemám rád" (a také dnes osobně nemám rád a nenávidím tvrdé drogy ani když už právě muži dnes bijou ženy! Má pravdu, je hodně upřímný!) dá mi za pravdu že jemu dnes svým zpěvem po kolena dnes nesahá ani Daniel Landa a ani Tomáš Ortel, Ondrej Ďurica má jako správný bývalí voják v armádě vždy i agresivně mnohem daleko větší duraz v samotném hlase, ale znám i některé písně našeho českého vlastence a zpěváka Tomáše Ortela! To tzv. charakterní voják, vzhledem k tomu jak v české společnosti vše dnes jen hluboce hnije a nikdo už tu bohužel dnes v Česku, v České Republice nepřeje už dnes nikomu vubec nic dobrého a lidi si tu bohužel už ubližují agresivně sadisticky vždy rádi (jsem realista!), si dovolím psát slova či termín charakterní voják skutečně dnes bez nadsázky a bez uvozovek!, tragický osobní životní heroismus mě je dnes osobně hodně blízký, a tak jako realista rád sleduji vizuálně dnes podmanivý hudební video klip k písni "Ich Will" německých RAMMSTEIN!, který je také hluboce realistický a upřímně dnes i hluboce pravdivý v jaké nemorální době a v jaké masově i konzumní dnes jen společnosti dnes vlastně všichni žijem a co masová média dnes jako bulvární senzaci vždy ve společnosti dnes nejvíce sledují! Ale nezapomenu nikdy na pro vás možná sentimentální, ale pro mě dnes upřímnou také krásnou, také překrásnou romantickou písen od slovenských MC Erik a Barbara "Ked Prijde Láska" a snad i jednou, snad i jednoho dne doufám ke mě i přijde.

• MartinDyntar

ano na tzv. punk rock, kam se jejich hudba dnes žánrově i nejvíce škatulkuje velice zvláštní hudba, velice i zvláštní!, často i sarkastický sebeironický výsměch i křestanským tradicím, vždy žánrově nekonvenční, neformální, občas jako právě na živáku "Alles Ohne Strom" žánrově i hodně extravagantní, ale vždy melodicky i brilantní, vždy melodicky i jedinečné, vždy melodicky i nezaměnitelné, a po každém jejich poslechu vždy osobně dnes i nezapomenutelné, co se vám melodicky hluboce vryje hluboce do srdce a k čemu se budete po každé v jejich poslechu vždy rádi vracet, hudba je nejlepší lék na bolet a sám Campino to ví vždy nejlíp, prostě a prostě zvláštní hudba, tak zvláštní, až je to někdy i lehce usměvné kde vám logický usudek už končí, jo no rozum často zustane stát otřesen a ten vždy i logicky končí právě s hudebními Die Roten Rosen na jejich hudebním počinu, právě na jejich hudebním albu "Wir Warten Auf Christkind", jasně "Čekáme (dnes!) na Ježíška!" (1998), to už rozum vubec nebere, proto to moc poslouchat osobně nemusím, tam Campino už skutečně hazarduje s infarktem, s cévní mozkovou příhodou, asi tak i dobrým závěrem. Martin Dyntar

• MartinDyntar

...a empatický, charakterní, svědomitý, slušný, zodpovědný, spolehlivý,
    skromný, čestný, poctivý a neuplatný! Právě tak se dnes osobně nejvíce
    vidím! Ale pro Vás fanatický a radikální, se svéráznou logikou jak
    netradičně a nekonvenčně vždy neformálně postupovat a řešit věci! Prostě
    melancholik, prostě svobodomyslný, prostě volnomyšlenkář tělem i duší s
    velkou romantickou duší i velký romantik jak se patří, v partnerském
    vztahu dnes hodně vždy hluboce oddaný a partnersky i celoživotně
    doživotně vždy věrný, a také i bohužel hodně žárlivý, který chce občas
    raději vubec nemilovat a přestat druhé milovat než žárlit a ubližovat!
    Campino sám v minulosti vždy řešil toto stejné dilema - viz. jeho text
    písně "Alles Aus Liebe", i písně "Froschkonig" nebo "Lugen", ale toto
    své hluboké osobní dilema sám na hudebním albu "Auswartsspiel" (2002),
    jedno dnes z nejlepších hudebních alb německých Die Toten Hosen, vyřešil
    v až dnes křestansky podmanivém a v křestansky až sugestivním textu své
    pro něj osobně i soukromě intimně nejlepší písně "Was Zahlt" a později
    pak na hudebním albu "In Aller Stille" (2008) i absolutně dosud i vubec
    nejlíp hluboce vykreslil svou melancholickou duši právě v samotném dnes
    svém textu písně "Tauschen Gegen Dich". Campino, ke kterému dnes cítím
    hluboké osobní sympatie, velký obdiv a silný respekt, je mezi námi dnes
    určité už velice silné emoční pouto, které nedokážu racionálně dnes
    popsat ani racionálně už dnes vysvětlit, správně to aha! takže český
    Campino z Trutnova. Ano z Trutnova, z CHB RIAPSu. Martin Dyntar

• MartinDyntar

psal jsem se svým hlubinně dnes psychoanalitickým pronikavým usudkem v uspěšném svém plném zotavení esejisticky vynikající a znamenité vyčerpávající články právě nejvíce ke Campinovi a k německým Die Toten Hosen (jen musíte v diskusním foru vždy listovat zpět o pár stránek dál) než jsem pak i následně na osobnostech.cz uspěšně rozjel uspěšnou destigmatizační kampan, protože nikdo by si mě dnes tolik rád osobně stigmaticky nedobýral nebýt právě dnes psychiatrické diagnozy, která by i proto měla raději vždy zustat přísným lékařským tajemstvím, ale za to všechno dnes celospolečenské hluboké stigma dnes vděčím především samotným psychiatrum, pro které jsem v jejich tradičním hledisku, které je dnes v moderní neurovědě i forenzně dnes psychologicky hluboce a dalece dnes psychologicky překonané (zajímají mě moderní poznatky o schizofrenii z oblasti neurověd a nejvíce dnes i vědecky dnes moderní forenzní psychologie), psychopat a nic než psychopat, ačkoliv právě toto samotné slovo se dnes už nepoužívá (ale každý vždy nejlíp ví co přece znamená!), hluboké stigma, které dnes bolí bohužel i upřímně vždy osobně nejvíce a přitom se dnes vědecky i ví že u paranoidní schizofrenie to zdaleka není tak absolutní a uplný, tak největší rozpad lidské osobnosti, jak to dnes sama vědecky nejvíce formálně a rutinně vědecky dnes vykresluje právě tradiční psychiatrie, proč to vše píšu a proč na to vše upozornuju?, protože veřejnost má být vždy pravdivě objektivně nezávisle správně dnes pravdivě vždy nejlíp informována a znát vždy i podrobně celou skutečnou pravdu, celou pravdu vždy i z jiného hlediska, které i samo o sobě dnes muže být nakonec teprve až pak už i vždy o celé skutečné pravdě jako takové vždy plně rozhodující zpitovat vždy hluboce nad tím pro druhé lidi vždy i jejich svědomí, skutečný psychopat dle mého je člověk bez přirozených emocí a bez vyšších citu, emocí a bez lidského svědomí a bez jakkýchkoliv dnes morálních zábran v sobě, to dnes každodenně vidíme dnes nejvíce ve vysoké politice, kde se bohužel skutečným psychopatum a sociopatum dnes vždy bohužel nejvíce osobně vždy daří pro jejich vždy vysoký odosobněný racionálně vždy matematicky logicky chladný a matematicky logicky vždy i přesný přesně precizně vždy vypočítavý chladný racionální usudek bez jakkékoliv už osobní empatie, bez jakkékoliv osobní humanity, bez jakkékoliv dnes osobní lidskosti a prosociálního cítění, který se už u nich bohužel nikdy nepodřizuje žádné správné emoční inteligenci, a to já rozhodně nijak nejsem, jsem povahově a osobnostně, v osobnostních rysech dnes těžký melancholik, labilní introvert, který zdaleka není tak nevyrovnaný, tak labilní jak tvrdí o melancholicích dnes rádi psychologové a jsem nejvíce dnes osobně už mentálně dnes vyzrálý, nejvíce mentálně dnes vyspělý a svobodomyslný, volnomyšlenkářský, s hodně altruistickým dnes s hluboce lidsky prosociálním cítěním a empatický a hodně i vždy prosociální, právě takový dnes jsem, občas fanatický se svéráznou logikou, ano právě takový upřímně skutečně jsem, takže často i právě dnes samotná psychiatrická diagnoza jako taková je vždy psychiatrická rádobyškatulka, jediné co vždy přece i osobně nejvíce u druhých lidí jako u mě i vždy vidíme, v psychiatrickém pojetí nemusí být často už ani polovina celé skutečné pravdy o tom jaký člověk dnes osobnostně uvnitř sebe skutečně je, nebo upřímně i snad vždy jen už samotná polovina právě dnes celé skutečné pravdy, tu musíme často svým srdcem vždy lépe velice dlouho vždy hledat. Martin Dyntar

• MartinDyntar

Je mi hluboce dnes nesmírně líto mého nevhodného žertování na učet
    zpěváka Igora Talkova. To co tady budu o něm dál v komentáři sdílet je
    pro mě osobně dnes velice duvěrné a velice hluboce intimní, protože znám
    jen 2 jediné skladby při kterých bych chtěl jednou umírat, je to
    rozhodně nejlepší a hodně i vyjímečná a vzácná skladba od Fredericka
    Chopina, která se jmenuje "Spring Waltz" (s podtitulem Mariage d'Amour -
    ano melancholici jako já mají hudební sluch a možná nikoliv už jen
    částečný) a právě hudební skladba, neskutečně melodicky hluboce
    překrásná a melodicky i skvostná křestanská písen, balada právě ruského
    zavražděného protirežimního hudebního folkaře zpěváka křestana Igora
    Talkova, která pochází z jeho hudebního alba "Russia" a která ho s
    největší i pravděpodobností stála i jeho osobní život, když se svou
    hudbou folkařsky odvážně a statečně vzepřel totalitnímu sovětskému
    komunistickému režimu, se jmenuje "Byvschij Pod'esaul" (kterou mám dnes
    ve formátu MP3 téhdy ještě staženou z dnes už bohužel neexistujícího
    nejlepšího hudebního serveru, z webu myfreemp3.vip-či net.), při které
    se opakovaně vždy rád hluboce dojímám k slzám, lépe řečeno při které se
    mě duševní trýzní a intenzivní duševní bolestí dnes svírá srdce a běhá
    mě při hlubokém se vcítění se do hlubokého a silného emočního prožitku
    zpěváka Igora Talkova, který měl absolutní hudební sluch a který je
    právě v samotném Rusku dnes respektovaný a plně uznávaný pro svuj
    absolutní hudební sluch, občas uvolněnou silnou lavinou emocí mráz po
    zádech, je v ní naděje na hluboce hořké a trpké smíření i tragédie,
    hluboce hořké i trpké osobní smíření, je v ní bolest i radost, je v ní
    rusky protirežimní velice tragický životní osobní heroismus dnes Igora
    Talkova, který mě je právě dnes s hudbou ukrajinských Veremiy i Okean
    Elzy, duše i srdce dnes celé Ukrajiny, i se západoněmeckými Die Toten
    Hosen dnes osobně hodně blízký, jsem také dnes už rozhodnutý a odhodlaný
    pro své osobní politické a morální postoje a politické názory a pro své
    morální a politické osobní přesvědčení obětovat dnes v životě už uplně
    vše, i právě život samotný! Levicový anarchista, levicový volnomyšlenkář
    a levicový humanista Martin Dyntar, klient služeb CHB RIAPSu Trutnov,
    který veřejně dnes publikuje své články dnes v časopise klientu CHB
    RIAPSu pod názvem "Čisté Srdce"!

• MartinDyntar

neuškodila by nafukovací pana, jsem tak osamělý!, och bože jsem tak sám! Martin Dyntar

• MartinDyntar

Ufff to by myslím stačilo!, už jsem tu unavený a vyčerpaný a né vubec
    nejdu spát, nebojte!, jdu ted za liškama na web honit, promasturbovat se
    tu z hluboké a z těžké sociální deprese zpět k osobní radosti ke štěstí
    i k spokojenosti, nebojte lišek je tam dost, všechno zvládnu, jen jedno
    po druhém! Nespěchat, děkuji! Martin Dyntar

• MartinDyntar

Kvalitní odborně dnes klinický psychologové a psychoterapeuti dnes nejvíce chybí a dnes nejsou, tak jsme pro systém psychiatrické péče dnes nepotřebný odpad pro společnost, proč vždy psychiatři dnes co nejvíce prášku do těchto lidí vždy rádi bezhlavě cpou, nehumánní, nelidské, špatné a zkurwené dnes v celé společnosti, měli by si to zkusit žrát sami, špatně je dnes nastavený systém psychiatrické péče, je nutná dnes plně demokraticky nově nejen moderní reforma celého dnes špatného a zkurweného nehumánního, nelidského systému psychiatrické péče. Tahle konzumní společnost je dnes sama nemocná tím jak je ráda povrchní a pokrytecká, žrát by to dnes i z forenzně dnes moderního psychologického hlediska v čím dál tím více dnes i paranoidní nejen české společnosti dnes už upřímně měli pomalu dnes bohužel všichni, bud všichni nebo nikdo, at jsou rovnocenné podmínky a at je to všem spravedlivé, ale vy na to stejně neslyšíte, takže rád budu po vzoru Dostojevského cynicky také zlomyslný i sadisticky zlí. To jediné dnes upřímně zbyde. Martin Dyntar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit