-
Je nejlepší
We made you je nejlepší písnička od Eminema a 8 mile je fakt super film kdo ho neviděl tak je úplná nula *9* to je fakt boží film musitoho vidět.A nevite kdy má Eminem konzert? Je to prestě borec a kdo posloucha metal,rock a pop sou uplny nuly vymatlanci první třídy -
juhu
a uz se perou uz se perou do toho fandim sparta jedem ne kecam fandim eminemovi *3* *3* *3* -
......
eminem je nelpeší *14* *14* -
hipec
eminem je dobry raper a ja sem skorem jako on ale nemam ještě na něj protože začíná bejt pořád hustější ale líbí se mi jeho rep ahojky dj emsršnák -
Eminem🤮
-
wow..lowuju eminema
eminem je upe nej *14* *15* a je strašně krásnej...nejvíc se mi líbí lose yourself.. *14* *14* *14* -
Emoušek
Podle mě je taky Em hustej i kdyz to muze byt nervak moc na to nevipadá taky se mi libí jak zpívá o Haili pořád poslouchám jeho CD The real Slim Shady a The Eminem Show A taky o nem furt kecam *4* *4* *5* *16* *14* *14* -
alba
ahoj,
Eminem vydal 7 alb?? =) -
Nej!!!Je eminem!!!
eminem je nejlepsi rapper *14* nej pisnicky co se mi libi jsou crack a bottle, ass a lose yourself je roste uplne nejlepsíííí *14* *3* *14* -
pop
Lose Yourself-nejkrásnější . ja osobně posloucham spíš pop a rap ráda moc nemám ,nic méně on má krásný písničky .je nejlepší .dokazuje to že nemusíš bejt černej aby si byl dobrej a dobrej to on je *3*