-
proč má Em skoro všude to jméno Slim Shady? to je jako je jméno přezdívka nebo co? :D
-
-
Přezdívka. Druhé "JÁ" Ema;)!!
Tobě se nedá říkat fanoušek kámo!:D -
Je to jeho přezdívka a taky alter-ego (druhé já) prostě styl - blonďák a blázen ten styl typu Delím Shady můžeš vidět v několika je klipech, nejtypictejsi SlimoShadovske klipy jsou podle mě The Real Sním Shady nebo My Name Is, prostě alba Slim Shady a The Marshall Mathers
-
-
Je to najlepší raper na svete pretoze to co on predvádza to nikto nedokaže
-
Eminem-peace 4ever *3*
-
Hlasujte pro berzerk na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
-
frajeros
frajeros fakt hustej *13* -
Eminem je nejvetší borec *5*
-
Kika:a komu to jako cpeš??? Sama o něm víš ho***!!!!!! Si fakt trapná že se takhle uboze vytahuješ...... osobně ho znát nemůžeš,to ho znaj akorát tak příbuzní,on si k tělu fanoušky nepřipouští..... nevim komu to tady píšeš,tady jsou jeho fanoušci a ty to o něm vědí. Sis to někde přečetla ted si hraješ na chytrou... tak se příště rači nevytahuj... EME GO!!!!!! *1*
-
woooow
ten eminem je uplne dobrej sklada dobry pisnicky neznam od neho zadnou pisnicku ktera by byla picovina -
-
RE:wooooow
hej ale ja mu vubec nestiham on rapuje upa megansky moc rychle!! *1* jedine co stiham je hilies song *15* on on je proste nejlepsi nasvete jaho uplne moc zboznuju posloucham jenom jeho a nekdy 50centa ale eminem je nejlepsi!!! *14* *14* *14* -
-
Re: RE:wooooow
já když sem začela poslouchat eminema tak sem přestala úplně poslouchat to ostatní....páč když si pustíte jeho a pak jinýho rapera tak vidíte jak málo toho uměj o proti němu *3* -
-
Re: Re: RE:wooooow
jn prostě Shady je jedinej raper,kterej se dá poslouchat *1* *3* nejlepší -
-
Re: Re: Re: RE:wooooow
Přesně tak. Už se těším na tu jeho novou desku. Je to borec. *3* *1*
-
-
-
-
-
Terika14:to si piš!!! *3* jo a kdyby něco Mijo,tak Em je ženatej,a kdyby se rozved,tak už je obsazeno...vid Teriko? *15* a rozhodně od něj ruce pryč dávat nebudem,na to zapomen... *13*
-
*15* a už nenapsala *15*