-
všechno nej Eme přeju ti spoustu peněz zdravíí a hodne novych songuu homie *13* *1*
-
Všechno nej Eme jsi největší borec a vždycky budeš *14* *1*
-
Všechno nejlepší pro Eminema :)) Je to nejlepší raper na světě a prostě je to originál, kterýho si bud nenávidte nebo milujte, ale pořád respekt *1* ^^ Vůbec nwm jak napsat co pro mě znamená, je to prostě totální borec, love him ♥ :p :))
-
S Eminemem jsem vyrostla...zatímco ostatní poslouchali Las Ketchup a O Zone tak já jsem si hustě ujížděla na 8 Mile soundtracku a dalších padesáti písničkách ve svém mp3 přehrávači.Díky za ta léta s tebou.
Nesmírně si tě vážím za to kdo jsi a co jsi dokázal. -
všechno nejlepší
-
-
Všechno nejlepší! *3* *4* *14*
-
-
Všechno nejlepší k narozenionám
-
všechno nejlepší :)
-
Eminem alias Shady alias Marshall Mathers. rozdílná Ega v jednom člověku prostě geniální.A pro Hlupáky ,kteří tvrdí že je nula ,tak si vzpomeňte,kdo byl VYHLÁŠEN UMĚLCEM DESETILETÍ!!!! Jinak za minulý rok nejvyšší prodeje podle rolling stone cca 7,5 mil. alb celkem z toho Recovery nejprodávanější album na světě! Bad meets evil až na LIGHTERS skvělé EP.Které bylo hned nejprodávanější albem v prvním týdnu ,ale pozor je to jen EP!!! NA Facebooku nejvíce fanoušků cca 44 milionů,počet shlédnutí na youtube 1,3 miliardy! Vyhrál 203 cen a byl 310X nominován a získal Oscara + 2 diamantová alba MM LP a Eminem show.Doufám že i Recovery bude jednou diamantové :) .Je to král není o tom pochyb a komu se to nelíbí at mi klobouk políbí :D
-
Prostě nejlepší ^^ Co všechno dokázal, čím si prošel, má můj neskonalej obdiv a bude ho mít navždycky *3* *3* !! Ví o čem rapuje, prostě je to KING!!! *4* *4* *14* Jeho songy mi pomohly z nejhoršího a poslouchala bych je klidně nonstop... No prostě nemám pro něj sloov...:WHEN EMINEM'S DEAD, RAP IS DEAD WITH HIM *9*
-
eminem je superny juj mam ho strasne rada :D ma tak super pesnicky :D juj hih