Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
999 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Em

Bože já nechápu proč se tu furt všichni hádej, tak jako sem by se snad měli psát pozitivní příspěvky...Když ho třeba nemá v lásce..Nikdo nenutí aby se koukal na tento profil...Hold nějakej chudák co se nudí tak musí nasrat ty ostatní co ho mají rádi!
  • CHyba

Eminem měří něco kolem 170-172 cm ne jako uvadí v popisu 178 !!!!
  • Eminem je pán

Takže rada by som sa vyjadrila k týmto soplavučkým slečinkám, ktoré ak nepočúvajú Eminema, tak nerozumiem čo za prvé robíte na jeho stránke a prečo tu naňho nadávate, Eminem dokázal také veci, o ktorých možete všetky len snívať. Takých spevákov ako je Bieber bude ešte miliony a za pár rokov o ňom nik nebude počuť. Takého Eminema už nenahradí nik. On je jedinečný, má úžasné texty, prežil si taký život, že vy malé kozy by ste tu už dávno neboli keby ste mali taký život a vy tu idete ohovárať ja beriem každý ma svoj názor, ale nehádžte špinu na niekoho o kom nič neviete! Ešte jedna poznámka a možeme tu velmi dlho diskutovať! trapky!!
  • Shady

kua co mate furt s tim biebrem je to jenom namyslenej pubertak.A celou jeho karieru mu zaridil usher.Holky ho jenom zboznujou ze mu je 16 a je to mladej talent(nn tomu se vlastne neda rikat talent).A proc tady pomlouvate Ema kdyz o nem nic nevite, Eminem si aspon zaridil celou karieru sam na rozdil od biebra(mno mozna mu jenom trochu pichnul Dr Dre).Proste Eminem je hip hopova legenda
  • EMINEM

Lidi, vy fakt nejste normální. Furt sem píšete, jak někde na stránkách v brava a tady v diskuzích píšou TŘINÁCTILETÝ KRÁVY, že milujou Justina Biebera, jo? No a teď když si čtu ty vaše komentáře, tak musím říct, že jste fakt mimo, protože vy zase píšete "EMINEM JE NEJLEPŠÍ" "MILUJU EMINEMA" "NA EMINEMA NIKDO NEMÁ" "ZBOŽŇUJU EMINEMA" atd. No hele, nevidíte v tom nějakou podobnost? Takže já můžu napsat, že sem zase píšou patnáctiletý krávy a patnáctiletí volové píšou jak zbožňujou eminema. Nic ve zlym. *3*
    • Romca10
      Mas pravdu je to blb
    • Re: EMINEM

A ty si jako co???Nwm,kohos myslela,ae tk...A co si ty jako??No tak píšou,že se jim EM líbí.noa??Jesli ti to nějak vadí,tk sem nemusíš vbc nic psat.Hmm,za prvé mě není 15 a za druhé,kolik je tobě,noo?Nestarej se o druhý!!S tím J.B. je pravda,že je magor..Laskavě si to nech,jo a neplet se do drhých!!
  • MC Eminem

Hej jako s Eminemem se nemuze nikdo rovnat.Anereste tu nejakeho biebra kde ste to vzali docela chudak Eminem kdyz tady cpete nejakeho bibra.Nechapu ty co poslouchaj nakou Lady gagu atd *1* *1*
    • Romca10
      ada konecne dakto normalny! EMINEM JE DE**l A . PITBULL JE O MNOHO LEPSI ( aspon vie spievat)
      • Cože Pittbull podle tebe umí zpívat omg wtf lol
    • Re: MC Eminem

Hej přesně... Já miluju rap už od cca 9(teď je mi 12) a poslouchám taky 50 centa... *4*
    • Re: MC Eminem

Já zas nechápu lidi co poslouchaj Eminema. Lady Gaga, Justin Bieber mají aspoň talent za zpívání, ale Eminem ho nemá. Eminem vlastně asni nezpívá, jenom blekotá nějaký slova
      • eminem rapuje a umi i zpivat vis
      • Ježiší já nechápu co sa sem se*eš!! a ne*erte sem jakůsi gaga a biebera!!.. jo a když je raper tak asi nezpívá!!! *16*
      • Re: Re: MC Eminem

mna by zaujimalo ci by si ty tak vedela odrapotat tie jednoduche slova a ci by to dokazala predat .. mno silno .. welmi silno o tom pochybujem
  • Meegač

Tak to joo no..Ale je to hrubéé.Hey všichni,víte co,teka sem napsala 1 koment(no spíš kritiku)k Bííbrovi a ty malí holčiny se tak do mě pustili.jako např.nech mojeho justíínka,nepomlouvej ho,on je boží,atd.No a já takový *VÝSMĚCH* twl,prostě NO COMENT * *15*
  • NEJ♥

twl........EMINEM je meeegač pecka!!Prostě s NÍM se nedá nikoho srovnat!!! Je to úpe ten nej raper na světě!Neposlouchám nikoho jinýho než ho!Zbožnuju ho!!! ILY♥ *3*
    • Re: NEJ♥

Souhlas!!Ne fakt uplně s tebou souhlasím!!Eminem je nejlepší a božíí!! Doma mám snad 100 CD a pouštím si je asi každý den!!Neznám nikoho lepšího!!!A jak už se tady psalo,vbc nechápu ty malí holčičky co zbožnujou Bíbra a ostatní disney hvězdy''.Šak vbc nic nedokázali!!! Nechápu jejich IQ!A taky znám i tipy holek,co slyšeli 1 písničku jako např.Not Afraid a hned JŽŠ,EMINEM JE TEN NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK!!!OMG!!BOŽEEE!! Ty sou ae tak trapné!Myslím si,že nejsem jediná,kdo si tohle myslí,ne??
      • Re: Re: NEJ♥

A co dokázal eminem? Vždyť nic neumí! Eminem je zpěvák? Vždyť nezpévá! Mluví!!
        • Re: Re: Re: NEJ♥

omg... já to nechápu... všichni ve třídě na mě tak: dyť EM neumí zpívat a já na ně: jaj EM je rapper takže co???? rapuje (tk zpívá ae víc rapuje)
      • Re: Re: NEJ♥

šak néé nejsi!!všichni z disney channel sou nicky!!!VBC nechápu,jak se na to může moja ségra dívat(ikdyž je jako jen malá,tak...)!No prostěě DĚS!a navíc ty malí holky vbc neví,o čem tento raper zpívá!! *3*
        • Re: Re: Re: NEJ♥

Tak to jo no.Tvoje ségra je etě malá,mno..ae tak doufejme,že z toho vyroste *4* ...Já wim že sou,ae tak co naděláme.Tedka sem uviděla EMA v bravu,tak sem si to hnedka koupila.Bylo tam o tom,že co znamená ten jeho řetízek. Já nwm,naký klub alkoholiku(prý je to naká zkratka),ae tak.. Prostě JEHO songy bych mohla poslouchat od rána do večera.. :D
          • Re: Re: Re: Re: NEJ♥

JOOO,tak to si koupím..Taky doufám že jo. ;D
            • Re: Re: Re: Re: Re: NEJ♥

Hey jo holky,taky to bravo mám.Úplně máte pravdu..♥
  • marcelililinka

♥♥♥

miluju ho :* ♥♥♥!
    • Re: ♥♥♥

PŘESNĚ!! *14*
  • Eminem

Tak jakoo EMINEM je úúpe božíí je to nejlepší rapper!!!EMINEM je nejlepší!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit