-
Re: Re: Re: Re: Re: Hezký..
Ahoj, prosimtě, myslíš si, že Britney Spears umí tančit??? *7* *9* Tak v tom případě si myslím, že seš trochu na omylu..., vždyť ta ani neumí pořádně zpívat, jako, že se mi líbí její písničky, ale měl by to nazpívat někdo jiný, protože nemá žádný hlas... ty videoklipy a tak se dělají ve studiu a když jí to tam někde třeba ujede nebo jí to tam nezní dostatečně dobře, tak se to pomocí počítačů upraví a je to na světě... (novinka co *4* ) ale tanec se upravit nedá, takže se koukni na nějake video na youtube a pak popisuj, jak kdo umí tančit, v případě Brit "tančit". *5* -
mtr
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* seš suprováá http://www.youtube.com/watch?v=QI-7Yxrfo1A -
Re: Ewa jako MJ
100% ewa *14* -
Re: Re: Super
pre boha ... myslim si že taketo veci do tohto chatu napatria. Už keď zastať sa ohladne tých chlpkov na rukách to beriem, ale to druhe ... -
Re: Re: ....
*1* *14* *15* -
Re: ....
kdo by si toho nevsimnul *14* -
....
všimly jste si že ewa byla dřiv takova tlustši a ted je uz zase takova stihla jako kdyz byla mensi ona s toho asi vyrostla *15* -
Re: jj!
já zase toužím -
Re: Re: kdo z koho
Ty taky nejsi nic moc natož nejlepší . Proč to takto hrotit. -
Re: Re: Super
ty smajliky patri o radek vys,omlouvam se -
Re: Super
ahoj ja moc s internetm neumim poslal jsem usmevavy smajliky akorat blbe o radek niz da se to nejak napravit -
*4* *3* -
Re: Re: Re: v 17 už má všechno za sebou...
nechapu tvuj hloupej nazor,mas asi nejakou depku,ewa teprve zacina -
jsi nej
ahoj ewi,JSEM RIDIC KAMIONU STRASNE RAD POSLOUCHAM TVOJI HUDBU JE KRASNA A UPRIMA,MAM VSECKY CD I DVD,TESIM SE NA DALSI ELPICKO;JSI JEDNICKA TVUJ OBROVSKY FANOUSEK SKIPY,PISU OD KAMARADKY NEMAM INTERNET;PA A MAM TE MOC RAD -
Re: Prosvicka
Noo,myslím,že ti Ewča nepošle autogram,ale nedávno měla autogramkádu tu v Čr na Svoboďáku v Brně,v obchodě Tell Weijl tak bych ti mohla podppis okopírovat a poslat poštou,bereš?Káč :):);) *3* -
Prosvicka
Ahoj Ewa,volam sa Janka,a som zo SR,spolu zo sestriu ta strasne zboznujem ale na ziadny koncert sa asi endostaneme,Prosimta nezaslala by si nam fotku s podpisom aspon?:)ak by sa dalo:)strasne by sme sa potesili:) nasa adresa:)stara tura,jiraskova 165/2,916 01 slovensko,...dakujeme.a prajeme este veeelaaa uspechov,ktore uz teraz narastaju:)maj sa peknee:) -
Jen tak zběžně jsem si přečetl názor na
Evu Farnou,nemám ponětí kdo s žen jí hodnotí její zarostlé ruce.Pro muže je to
ba naopak hezké,přirozené a projev ženkosti,snad jí ta pani nechce doporučit
oholení-depolaci, né jen rukou,ale i nej-
int.místě,proboho jen to né!! Ta pani musela sníst bláznovi mmozek,nebo pelichá,proč chtějí zasahohovat do přirozenosti,ochlupení patří k člověku!!
Jednou jsem mněl pěknou dívku,dělali jsme oba vše proto aby došlo k pohl.uspokojení,nedošlo jelikož dívka oholila ochlupení,s dětma nesouložím!!! -
Prosím Ewičko
Prosím ewičko,
Byla bych ráda kdybys mi poslala tvoji fotku s tvým podpisem sbíram podpisy různých zpěváku a ráda bych tě měla mezi nimi.
Moc tě o to prosím má adresa je
Monika Knagová
K jezeru 1
Ostrava 700 30
Děkuju *1* -
Super
jsem Ewina nej faninka *4* *14* *3* *9* *3* *14* -
HLASUJTE
http://kultura.idnes.cz/ankety.asp? id=A20101105_jaz_927&chyba=kod
h lasujte v ankete za Ewu, kto by mal vyhrať slavika :=)