Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1660 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

nepamatuju se kdo si ale s jejim nazorem souhlasim protoze se mi libi a ja s tim proste souhlasim a s tvim nazorem nesouhlasim protoze se mi nelibi *14* neni tak tezky to pochopit
  • Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

jj přesně,mám stejnej názor jako ty! a darís nechápu...a nevim co tu píše vždyt tamto můj názor byl taky ale ona mi tu píše nějaký BLBOSTI a přitom tady jsi napsala že tu chceš náš názor takže si to ujasni co vlastně po nás chceš.. *4*

ty si o me myslis ze mam svuj nazor a vsechny co maj jinej odsuzuju? trak omyl ja sem chtela aby ten kdo si to precte vyjadril jaky on na to ma nazor a tys to udelala takze v poho a navic se mi tvuj nazor moc libi! teda az na to ze rikas ze ji nemas rada *9*
  • Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

a ani ty nemuzes vedet jestli je namyslena niko tak zdar a priste si rozmejslej co napises. darís *14*

ted uz ten komentar chapu jak to pises ale ted pro zmenu rikam ze je to blbost protoze nemuzes rikat ze o ewe vis vsecko ses snad jeji sestra nebo mama nebo nej kamoska? ne tak bud sticha a nerikej zase uplny voloviny nevis o ni treba takovyty holcici tajnosti a tak tak neprehanej
  • ellain

Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

Ahoj odpovídám na přídpěvek nechcu aby sis o mě myslela že jsem nějaká zlá že tady pomlouvám ewu ale promin mě se opravdu nelíbí!!!!!A to je můj názor....!!!!!!Víš ewa je zvláštní osoba tím že se chovááá...jak je v poho tak tíím je čím dál tím víííc nymyšlenějšíí..!! Viděla jsem ji na koncertu..!! Ve zpívání jí nebylo rozumět a navííc do mikrofonu dýchala..!! ale to chápu přece jenom tancuje tam atd.!! ale před koncertem vyšla a jeviště a začala se tam předvádět...Stejně mi nevěřííš já víím ani ti tvůj názor neberu...ale musela bys to vidět možná bys pak uvěřila!!!!!!! *4* *9* *9*
  • Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

mno...já jsem ji na vlastní oči viděla na školním výletě v mor. krasu
    abych pravdu řekla tak jsem ji nepoznala je uplně jiná v realu a upe jiná nalíčená...nemohu soudit jestli je taková nebo maková...mě se zdá normální, ale ještě jednou...nevim

budu se na ni muset někdy podívat,vystupuje poblíž často,ale jsem na to přišel vždy,až bylo po tom,tak pokud mi to někdy vyjde,tak zjistím,jestli je opravdu tak strašně zlá,jak o ní tady hodně lidí tvrdí
  • nika1979

Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

tak už jsem si to přečetla.............. ja o ewě farné vim všechno já čtu lepim jsi jí do zešita............. koukam tv . tak vim mam snad oči aj brile *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

ahoj lidisky! sice sem tohle uz psala ale BYLA BYCH RADA
    abyste si tohle tedka PRECETLI VSICHNI PROTOZE JE TO MUJ NAZOR a ja bych byla rada abyste ho znali! kdyz ewu nekdo nekdy videl a zdala se mu namyslena tak muze za prvy vubec nevedet co je namyslenost!! a za druhy i kdyby byla namyslena tak je to zpevacka takze se predevsim hodnoti jak zpiva a ne chovani! kdyz nekdo o nejake slavne osobnosti rekne ze je to jeho oblibeny herec, zpevak atd. tak vetsinou mylsi jak zpiva a jak hraje a ne jak se chova!proste to je logicky kdyz je to zpevacka tak se hodnoti predevsim zpev a ne chovani a navic ja si stejne na 90% mxslim ze namyslena neni protoze vy vsichni anti nectete o ni moc rozhovoru a nedivate se na ni na tv takze moc neznate jeji chovani takze ji proste nemuzete soudit. ona se podle me v kazdem rozhovoru chova uplne normalne! a taky bych rada pokud si toto prectete abyste mi odepsali jak by ste vy definovali namyslenost a samozrejme vas nazor dik a cau!!! *4*
  • Re: Neviem co riesite

jo a jeste bych chtela dodat ze sem vydela rozhovor na youtube a ta rikala ze na jeji turne chodili lidi ve veku d 6-18 let! takze vsichni co rikate ze ji poslouchaj jen deska *3*
  • sharpay1995

Re: Závist

Já myslím že máš naprostou pravdu!!! Až na to že já má ewu ráda, jinak s tím naprosto souhlasím!!!
  • Závist

Vždyť je to jednoduché co proti ní mají. Pokud se někomu nelíbí nečí muzika a image tak se mu vyhýbá. Pokud má někdo 130cm, 90kg, opačné pohlaví si na něj ukazuje a mindráky si léčí, když píše urážejcí příspěvky ( v čase kterej by měl strávit spíš během či cvičením ). Já osobně Ewin styl nemusim, ale stejně tak musim chtě nechtě uznat, že z ní roste krásná, úspěšná zpěvačka, která má ten hlas opravdu obdivuhodný. Lidé kteří tohle neuznají spadají do kategorie, kterou jsem popsal...nemusí se vám to líbit, ale nemusí to být přeci špatné....
  • wallace

ewa

Ewa je prostě v pohodě holka nevím co proti ní většina má
  • ewa

ewa je ta nej a to noví cédo je fakt husty *1* *1* *1* *1* *3* *14* *14* *14*
  • Re: ewa farna

máš pravdu
  • wendy92

help

Nevíte pls někdo kdy bude Ewa v TV v ošklivce?? psali už minulý pondělí a to tam nebyla, toto pondělí tam byla ale jen 1,2 minuty a říkala něco o vystoupení. Nevíte teda kdy vystoupí? (jestli teda vystoupí..)??? *9* *9*
  • Re: Re: ewa a converse!

vis nejdriv by sis muj komentar precist protoze ja sem rikala ze to MUZOU dusit v sobe ale nerikala sem ze MUSEJ !!! vis v tom je celkem rozdil takze tady neolacej vse co te jen tak napadne *4*
  • katyka

mno...

ja si myslim ze ewa farna a miley cyrus so obe uzesne.....ewa zpiva jinak jak miley a miley t osame obe ale zpivaji stejne krasne......a demi lovato je stejne na zacatku ale i tak si myslim ze to dotahne dal a oreju ji to i ewě a miley preju aby se jim darilo dobre *4*
  • Re: Re: Re: tak darís

ale například,to s těma číslama,to opravdu moc srozumitelné není

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit