Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1660 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ewa je supr...

Ewa je nejlepší a nejkrásnější zpěvačka jakou sem kdy poznal...Má krásný hlas,je strašně krásňoučká a je to moje tajná láska...Ondra 15 let... *14*
    • Re: Ewa je supr...

ste k SMÍCHU!!! *8* *16* *5*
    • Re: Ewa je supr...

No teda Ondro Č.T., ty máš naprostou pravdu! *3* *3* *3*
  • veris-avril

těším se na ni

Moje kámoška ji zná osobně a teď bude u nás na rockfestivalu a osobně se s ní seznámím :-) její písničky jsou fakt good :-) má dobrej styl a na to že je tag mladá je dobrá :-) respekt :-)
  • terkamalinka

Ewa

Zítra bude Ewa u nás a jdu na ní s kámoškama normálně bych na ní asi nešla ale měli jsme to zadarmo *1*
    • polianah

Re: Ewa

kolik to normálně stálo???????????
  • .

hmmm..hlavne to musi vsichni vedet vid!!! *3* *3* *3* ...ja osobne ji nesnaim zpivat sice umi ale ty texty a ta hudba je hrozna...ani neni moc hezka *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *16* *16* *8* *8* *13* *13* *13* *13*
  • !

Eva marna tak maximalne
  • sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám

• souhlas

já si taky myslim,že je kluk *13* ,ale zpív jakoby kočku tahaly za ocas(pro ty co by měli komentáře ve stylu:A jak zpíváš ty?......tak nezpívám-jsem němá)
  • Takže, když se narodila v roce „1993”, tak v devíti letech havarovala autem ožralá *1*
  • Myslím, že Evča má skělý hlas a dobrou hudbu, ale taky si myslím, že to v té SuperStar dost přehání. Doporučila bych nepřehánět to s nadšením ani se znechucením - Ewa (i ostatní) by se mohla zamyslet nad tím, jak je asi těm lidem, které v televizi před celým československem tak hnusně poníží, protože někteří lidé nemůžou za to, že hudební sluch prostě nemají a když se už tím hrozným zpěvem někdo ztrapní, nemusí ho porota ještě dorazit. jsou lidé kteří nad tí mávnou rukou, lidé kteří budou nadávat, ale i lidé, kterých se to hluboce dotkne a můžou mít celožitovní trauma ;)
  • .

hojec,napiste mi nekdo prosiiiiiiiim na E-Mail jeji Icko,bo e-mail,bo jakykoliv kontakt na Ewicku ... dikec
    • Re: .

Tož zdar chlape (nebo děvušo). Tvá Ewička má účet na Alíkovi, chvíli jsem si s ní korespondoval ale po zjištění její intelektuální úrovně a vztahu k propadajícím studentům z Gymnázia jsem toho raději zanechal..:)) Tak to na ní můžeš zkusit ale běda ti jestli nemaš vyznamenání:D Jak řikal polda Novák z Kamenáku, myslim tu pasáž s jedničkářema:)
      • Re: Re: .

a to jako,že nemá ráda propadající studenty nebo naopak *7* To jsem nějak nepochopil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit