Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1660 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neviem co riesite

Neviem co tu setci riesite.Je pravda ze kazdy ma svoj nazor ale tie nadavky na jej adresu su fakt dost blbe.Takto sa vyjadruju fakt len zavistlivi ludia.A ti co pisu ze ju pocuvaje len 13-rocne dievcatka su mimo.Ja mam 17 a tiez sa mi paci jej hudba a aj ona osobne.A je pravda ze vecsinou tu na nu nadavaju len dievcata a podla mna su to cca 14-16 rocne dievcata co zavidia ze co ona dokazala vo svojom veku a ze oni nedokazaly dokopy nic.A najviac ma bobavil ten figurant co tu vypisoval ze Ewa nie je panna.OMG TAK TO JE UZ LEN DOLEZITE.Ved to je jej vec.Co ma akoze ostat do konca zivota pannou, alebo ma mat sex az po svadbe?Ved k spevu potrebuje mat dobry hlas a nie byt pannou(aj ked neverim ze panna nie je).Podala mna by sa tu mala riesit jej kariera a nie sa tu hadat a nadavat si jej fanusikovia a jej odporcovia.
    • Re: Neviem co riesite

jo a jeste bych chtela dodat ze sem vydela rozhovor na youtube a ta rikala ze na jeji turne chodili lidi ve veku d 6-18 let! takze vsichni co rikate ze ji poslouchaj jen deska *3*
  • Peníze nejsou v životě všechno.

• nic ste nedokázali...ani já

Musim říct, a asi tady budu opakovat hodně lidí, ale hodně lidí o ní tvrdí věci, které snad nestojí za to zveřejňovat. Myslim, že nikdy z nás nemá co říkat, protože drtivá většina z nás nedokázala téměř nic, nebo spíš né nic tak závratného, aby o něm věděla víc jak polovina národa (a o Ewě ví určitě víc než jen polovina národa). A kdo o ní říká, že je absolutní ****, tak ať si to nechá pro sebe.
  • ewaaaaaaaaa!

ewa jw proctě výborná! sice kazdy muze mit svuj nazor ale nemusite byt vulgarni a uz vubec to sem nemusite psat! ewa je uzasna zpevacka!
    • nika1979

Re: ewaaaaaaaaa!

SOUHLas
      mam ewefarnu moccccccccccinki rada nejsem neslušna . aleti co ju uražeji maji velkou smulů ........... ahojte kvetinka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ano

Lidi musím souhlasit s mlýkem *3*
    Má pravdu *4*
  • už se těším až knám přídeš do školy si bomba *14*
  • Ewa je super

Ewička je moooooooooc super mám její všechny CD (ticho-original,přepálený+měls mě vůbec rád- přepálený+mix)Ewička je suprrrrrrrr *4* *3*
    • Re: Ewa je super

koho vole zajímá co má doma za její cdčka a k tomu ještě jesi sou přepálený ! ! !
      • Re: Re: Ewa je super

to je opravdu informace k nezaplacení *1* *15*
  • AB

NEZNÁTE NĚKDO MAIL NA EWU FARNOU PLS? *9*
    • i.love.green.day

Re: AB

mám dojem že je to Ewa.Farna1993@email.cz... Ae samozdřejmě že to pravá Ewa není... To fak jako ne :) Ae pravá Ewa je na facebooku (hudebník Ewa Farna)
    • Re: AB

opravdu nekuji ze ma mate tak radi diky za vasi dodporu diky vsem vase lalalalaj farna
      • polianah

Re: Re: AB

jsi naivní ses za ní vydávat *16*
    • wendy92

Re: AB

Jasně Ewa Farna všem veřejně rozdává svůj email.. bože to je naivní.. *1*
  • Oficialni FanClub

Jestli se chcete neco o Ewicce dozvedet, tak kouknete na jeji oficialni fanclub - http://ewa.gcstate.com
    Fajn Sites.. ;0)
  • ewa

ewa je ta nej a to noví cédo je fakt husty *1* *1* *1* *1* *3* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit