-
Van Damme je jinak padlá a vyhaslá hviezda,která patrí proste dávno do penze.Mel by se uz konecne vysrat na hereckou kariéru
-
Kedysi bol Van Damme dobrý herec a nič proti nemu nemám. 1988 - 1993 mal najlepšie filmy
-
Nic proti Van Dammovy nemám a hodne toho v živote dokázal.Nejvíc se mi od neho líbí film Krvavý Sport-Bloodsport *4* *3*
-
Van Damme je dobrý herec
-
-
Jestli je Van Damme dobrý herec, tak já jsem prezidentem Sluneční Soustavy minimálne. No a já tvrdím, že Van Damme nikdy nevedel a neumi hrát !
-
-
Nejvíc se mi Van Damme líbí ve filmu Lionheart-Lví srdce, ale jinak ho nemusím ako herce
-
Dobrý herec bol Van Damme kedysi, ale jeho doba už dávno minula! To isté Stallone, Schwarzenegger, Seagal atď.
-
Hodne toho Van Damme dokázal, jenomze na vrcholu slávy a popularity byl v letech 1988 - 1996,ale jeho doba uz dávno minula.Mel by se uz vysrat na hereckú kariéru a nestrapnovat se
-
Presne,ako to povedal Kurt Cobain z Nirvany : Je lepší schořet počas nejvěčí slávy než vyhasnout,no a Van Damme vyhasl,proto si respekt fakt nezaslouží.Byl dobrý v letech 1988 - 1993,ale jeho doba už dávno minula
-
van damme
bylo to v Rumunsku před rokem když natáčel Second in Comand, ale byli u toho jěště jeho bodyguardi. Prý si sundal tričko a šel do bitky! *4* -
Van Dammemu preji všechno jen to nejlepší, ale v penzi, tam již dávno patrí!