-
Van Damme ako herec už nemá čo divákom dať. Preto sa mu ako hercovi radšej už vyhnem!
-
poradte mi nejaky dobri cvik na zadok chcem mat taky ako van damme *4*
-
Jinak v Krvavém Sportu byl Van Damme nejlepsí podle me
-
Vyhasl už Van Damme zkrachovalá existence, která nemá co divákum dát
-
ja se mam skvele uz mam nadabovano austin a ally
-
Van Damme za to, že vyhasl si respekt NEZASLOUŽI ! Proto ho u me úplne a totálne ZTRATIL !
-
Zkrachovalá existence : to je Van Damme
-
Van damme je aj tak najlepsi na svete a ten kto tvrdi ze sa nevie bit nech ide hed. vie sa bit a dobre, ale je to blbost ked je to 10 proti 1 no ale keby isli jeden za druhim uvideli by sme ze ktory by kolko vydrzal pretoze 1 v 1 je ine ako 10 v 1 a ma fakt odvahu a je aj gentleman *15* a je supeeeeeer *14* *14*
-
jiné místo na jiném místě to už je dávno na jiném místé zadané pro někoho jiného než pro takového vojáka v budoucnosti doma jak jednoho tak druhýho a neni mu nic jedno ani to jedno jediné jako je třeba jak najít víc než sestru a přijít na své jméno dřív než před kamárády co jsou mezi námi blízko nakrachnutím po své ségře ve svim počitači třeba jsou pozdravy mezi námi navzájem pro segru tvou michala dufková martin štych a její bratr .řečeno navzájem pŕíbuzný michal dufek viz ehic zpmv z ulice akátová 480/3 ukázky moskevská k.vary slon má uši nos krev i nohy oči a pusu musím ti popsat že jsem arab i indie china afrika greece
-
Presne tak, Van Damme vyhasl a ani já nemám k jeho herecké kariére zádný RESPEKT