-
Všetko najlepšie k narodeninám prajem Haberovi. Je to v pohode slovenský spevák
-
Habera ďalšia naša súčasná celebrita o ničom
-
palo si este o nicom aôe to co som ti napisala tak to je trochu pravda ale moc jakoze nie
-
Ahoj, moje manželka je již od mládí velkou fanynkou Pavla. Poradíte mi někdo jak zařídit osobní setkání s Pavlem k příležitosti kulatých narozenin mojí ženy. Díky. Luboš.
-
Nejhorsí zpeváci a kreatúry jsou:Rytmus,Dara Rolins,Habera,Dj David Guetta a Britney Spears tyhle hudební osobnosti nenávidím a chci aby to vsichni vedeli.
-
-
Nechápu jak můžeš srovnávat lidi jako je Rytmus a Haberou . On narozdíl od Rytmuse umí zpívat a jeho texty jsou o něčem normálním ne o Zlatokopkách ... Je věc tvého názoru kdo se ti líbí ,ale jestli srovnáváš Haberu s Rytmusem tak to říká hodně o tom jak rozumíš muzice
-
-
No tak to je jasné,ze Rytmus je horsí nez Habera to není o cem mluvit.Rytmuse nenávidím i Daru Rolins.
-
-
-
Habera na VHS
Ahoj fanoušci Teamu,nemáte někdo prosím nějeké rozhovory,videoklipy nebo koncerty Teamu,z jakéhokoliv období na vhs nebo dvd?Nahrajte mi prosím,nemám skoro nic,dobře zaplatím.Děkuji předem.mějte se 604 87 46 43 -
Si SUPER!!!
Palino je SUPER spevak.Bola som na 2 koncertoch v Cechach v Zline a v Prahe.A bol to neskutocne SUPER.To mam uz zazitok na cely zivot.Bola by som rada keby aj u nas na Slovensku koncertovali.Hlavne Bratislave. -
palovi
Palo napiš mi na e-mail *4* -
Prosím vás,ako môzete tuhle hruzu jako je Habera povazovat za zpeváka
-
-
nepochopím,proč stále měníš názor?tak buď se ti Habera jako zpěvák líbí nebo ne.přijde mi to dost divný ty tvé komentáře,asi nemáš vlastní názor a odpovídáš podle jiných,trochu ujetý, nemyslíš?
-
-
Habera je proste pablb a hruza,ne zpevák to je môj názor
-
-
-
Mam vas raaaaaaaada
ahoj lidi sem fakt rada ze sou naci lidi kteri jsou do Teamu stejni blazni jako ja a kdyby ste chteli tak napiste zaroven chci klukum z Teamu poprat vsechno nej at se jim dari a doufam ze se s nima brzo setkam na nakem koncertu papa *1* *1* *1*