Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
479 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Palinko...

...je super mám ho moc ráda,jsem štastná že jsem ho mohla vidět poprvé v životě,bylo to ve Zlíně na koncertě,krásně zpívá,miluju ho jako zpěváka!
  • pala nemam rada ako chlapa a celebritu ale ako normalneho cloveka je tak trochu..............
  • Koncert

Cau Paľo Byl jsem na koncertu v Jihlave.Bylo to super az na tu zimu co tam byla.Uz se tesim na dalsi co budou. Jake to bylo po koncertu v Grandu? Bylo to az do rana,ze? Jestli budes mit cas tak klidne napis. Mej se!!! Petr *4*
  • Luky1987

Habera bol dobrý spevák kedysi keď spieval so skupinou Team

• Ramazzotti is the Best!!!

• Pro palínka

Habera je super že??je to krásnej chlap,a keště tak krásně zpívá,ale škoda že u nás není k sehnaní nějaké dvd nebo snad je????? *14*
  • Luky1987
    Všetky naše súčasné celebrity typu Habera atd. mám na háku
  • FanClub-TEAM a Paľa Haberu - Pridajte sa aj vy https://www.facebook.com/fanclubteam
  • děkuji za vše

ahoj palo máš velmis kvělé píně jsou dobré i na zpívání obdivuji te že dokážeš zazpívat tak težké písně ty výšky jsou zajímavé ted budu mít školní koncert kde budu zpívat tvou píseň jmenem:Keď sa baba zblázni je to krásná píseň a ten text je nádherný jemi sice 16 ale i tak si pro mě hvězdou mám tě vážně ráda jestli chces můžes mi napsat na můj e-mailFuckanka@seznam.cz děkuji *4* *4*
  • Luky1987
    Všetky naše súčasné celebrity sú o ničom a mám ich na háku aj Haberu *11* *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit