Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Někdo mě to tady v komentáři bohužel umyslně rád skomolil ze slova
    GIBS na BIBS, jedná se samozřejmě o GIBS, o Generální Inspekci
    Bezbečnostních Sboru." MD.

• MartinDyntar
    Rammstein - Asche zu Asche (Official Lyric Video)

• MartinDyntar

,,Už tě nebudu moci asi nikdy vidět, sobě si to neodpustím, odpust mi v životě Dari." Martin.

• MartinDyntar
    "Land of Plenty" nemce Wimma Wenderse a Michaela Mereditha je také znám pod svým pracovním názvem "Angst and Alienation in America" (pocit úzkosti a odcizení v Americe) se vyhýbá levicovému aktivismu, kycovitemu patriotismu i všem ostatním formám fundamentalistickeho smýšlení. Wenders se diva na Ameriku, v niž sám zije, s odstupem a s porozuměním, bez agrese, hnevu a netolerance. Pohybliva videokamera s ostrým rozlišením barev a hloubky prostoru v rukou wendersova dvorního spolupracovníka Franze Lustiga (připomínám jednoho z vůbec nejlepších evropských kameramanu) snímá svět se zvláštní lehkostí a s otevřeností, nevyvolává klaustrofobicke pocity či dojmy a umožňuje divákovi svobodně dýchat atmosféru rozlehlého kontinentu, kdy právě prostředí Los Angeles do kterého se dostává idealisticka divka Lana (Michelle Williams) je plne podeziravosti, nedůvěry, obav a strachu, je plne PARANOIE a fobie coby pocitu úzkosti a odcizení. Wendersova snaha oddemonizovat arabske (*islámské) menšiny, kritizovat techniky ustavicne kontroly a rehabilitovat křesťanský (*terapeutický zájem a...) soucit je pro Wimma samozřejmi. (...)... (...)... (*zdroj: KAMIL FILA**CINEMA)
  • MartinDyntar

němec Wim Wenders v téhle konzumní totalitě zřejmě, evidentně dnes už právě v Česku, v České Republice dnes nikoho nezajímá, je sám bohužel v Česku, v České Republice dnes bohužel uplně stranou nejen dnes mainstreamových masových médií - TV, ale už ani knižně v českém jazyce dnes o něm bohužel vubec nic nevychází. Těžce to snáším a těžce to nesu, to vše by se v téhle konzumní totalitě právě v Česku, v České Republice dnes mělo radikálně změnit, snažím se tu ze všech sil dnes nejvíce osobně i o to, ale a žiju a přežívám těžce v masově konzumní dnes totalitě, které se bohužel všechno čím dál tím více dnes v zájmech a v hodnotách dnes konzumní společnosti dnes čím dál tím více marketingově dnes vždy podřizuje - masové vždy jen zábavě, vše vždy po vzoru samotné dnes Ameriky, vše jen po vzoru USA, která je dnes samotná s Trumpovou republikánsky pravicově dnes republikánsky radikální politikou už sama dnes nedemokratická a protiustavní už také sama hluboce dnes v krizi, tzv. dnes hluboce v prdeli, dnes mnohem lepším demokratickým vzorem než USA je vždy samotné dnes západní Německo a Německo vždy jako takové. Levicový Volnomyšlenkář a levicový humanista s dobrým srdcem Martin Dyntar.

• MartinDyntar

ВЕРЕМІЙ - Перший сніг (Official Video), ,,písen, kterou od Ukrajinských VEREMIY! osobně dnes nejvíce miluju a vizuálně dnes velice podmanivý, sugestivní v romantické hudební poloze dnes i vizuálně geniální officiální dnes hudební video Ukrajinských VEREMIY! v pořadí dnes k třetímu jejich hudebnímu studiovému albu, psal se rok 2016." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Potřeboval bych zotavit a aktivovat spánkové receptory a aktivovat líp
    amygdalu v mozku, z toho všeho antipsychotického svinstva ji mám
    utlumenou, zkurwený kontroverzní depotní Paliperidon Palmitát (tzv.
    Xeplion) by měla SUKL na trhu uplně zakázat, kontroverzní depotní
    Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) v jeho užívání skutečně vede ke
    chronické spánkové deprivaci a vždy i k dlouhodobé a k těžké emoční
    otupělosti, k emočnímu utlumu, tohle antipsychotické svinstvo jsem sám
    užíval na 2 roky a zhoršila se mě chronicky dnes kvalita spánku, mužu to
    potvrdit z vlastní skušenosti jaké je to největší antipsychotické
    svinstvo, které by SUKL mělo dnes zakázat, asi na SUKL nejsou už
    skutečně nějaké velké uplatky velkých farmaceutických firem aby se to
    přes to všechno u depotního Paliperidonu Palmitátu (tzv. Xeplionu) dnes
    už kontroverzní a škodlivé lidskému zdraví v jeho depotním užívání na
    trhu vše celé SUKLem dnes dál přehlíželo, ignorovalo a dál v jeho
    depotním užívání tolerovalo, zkurwený Paliperidon Palmitát mě dohnal jen
    k tzv. řečeno antipsychotické hluboké depresy, k absolutní k uplné
    netečnosti v mém prožívání k mím samotným emocím a ke skutečně v
    minulosti největší osobní apatii v životě, kdy už jsem v tom všem
    nehumánním, nelidském emočním utlumu ve spánkové deprivaci, která je u
    mě chronická, mnohem raději z toho všeho zkurweného přemýšlel raději už
    nad svým fyzickým sebepoškozováním i nad svou sebevraždou, ano přesně
    zkurwený SUKL!.." MD.

• MartinDyntar
    Chopin - Spring Waltz (Mariage d'Amour)
    [Please Read Description] ,,Tak tomuhle by jste už asi sami dnes
    skutečně už upřímně dnes ani vubec nevěřily co vše vyjímečného a
    vzácného v klasické hudbě se dnes dohledá a najde ještě dnes na serveru
    You-Tube!" ,,Mám osobně ted velkou radost!" 🙂

• MartinDyntar

,,Tolik swiní českých bezpáteřných se dnes najde v české společnosti!!!" MD.

• MartinDyntar

Океан Ельзи - Я їду додому | I'm going home (new version), ,,jedna z dnes nejlepších písní Ukrajinských OKEAN ELZY! ve vizuálně dnes podmanivě, sugestivně už nejlepším ztvárnění, stále vysoce nadčasová dnes písen, která je stále aktuální dnes pro Ukrajinu." Martin Dyntar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit