Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Tier RAMMSTEIN! You-Tube, právě poslouchám swině jedny český bezpáteřný!!! Co díky takovým dnes jsem? Nic než... "Tier"!!!. MD

• MartinDyntar

,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch nejchudších!,
    i rád mě! To není člověk, co to tedy je? Největší lidský i nelidský
    dnes pravicový hyenismus vždy ve vysoké politice." MD.

• MartinDyntar

,,Český Campino na osobnostech překonal už všechny existující limity." 🙂 MD

• MartinDyntar

,,Už aby tady byla válka, už aby si české netolerantní a bezohledné, arogantní bezpáteřné české swině nejvíce sami psychicky i duševně vytrpěli už to samé co dnes právě Ukrajina, chci je dnes už vidět také trpět. Vše rád dám přečíst tzv. naší justici a soudu, které dnes v tomhle rozkradeném a hluboce zkorumpovaném českém státě sami hnijou korupcí! Vše jim dám ke své obhajobě rád přečíst a nejen to, tady v tom zkurweném v hluboce prohnilém, v rozkradeném a ve zkorumpovaném dnes českém státě už nikde dnes není žádného skutečného dovolání svých práv, i média sami na politickou objednávku a pod politickým dohledem a vždy i pod silným pod stálím politickým tlakem od vás dávají rádi vždy ruce pryč, to ted zažívám v tomhle dnes stálém v největším dnes svém občanském i lidském bezpráví. Už sem psát stejně nechci, nenávidím dnes politicky uplacená a zkorumpovaná masová média, TV i samotnou pofiderní práci soudu i policie dnes samotné, která v tomhle státě nekoná tak jak má, která už zdaleka sama dnes vubec "Nepomáhá a Nechrání!" práva všech lidí tak jak by měla a tak jak má a zdaleka už sama dnes vubec nijak nedohlíží dnes u všech lidí vždy na jejich rovnost dnes před zákonem, chci skutečný tvrdý občanský boj s tím vším špatným dnes tolik v české společnosti s českou společností dnes už samotnou." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Stýská se mi na CHB hodně moc, ted už až k slzám po Darině Dušekové,
    hodně mi na CHB chybí, svým fyzickým vzhledem i svým osobním
    temperamentem neskutečně hodně dnes podobná Shakiře, Darina je hodná,
    milá a slušná holka s hluboce dobrým laskavým srdcem a krásná v České
    Republice dnes jediná Trutnovská Shakira." MD.

• MartinDyntar

,,Pravda o Schizofrenii jako o přirozené psychospirituálně dnes hluboce vývojové hluboké osobní či hluboké psychospirituální osobnostní přirozené lidské
    krizi!",,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií, která je přirozenou
    psychospirituálně dnes hluboce vývojovou hlubokou osobní či hlubokou
    psychospirituální osobnostní přirozenou lidskou krizí, kterou si člověk v
    životě vždy s určitými genovými či mozkovými predispozicemi v životě
    (jak je to dnes z moderního neurovědeckého hlediska) vždy musí logicky
    projít a která přijde a sama vždy i odezní!, psychiatři jsou swině,
    nemají právo proto do těchto lidí bezhlavě vždy co nejvíce nehumánně,
    nelidsky už cpát antipsychotika mimo či kromě už akutní fázy psychotické
    ataky, mozek má totiž obrovskou schopnost nesmírné regenerace často i
    po samotné psychotické atace, proto je to vše dnes nehumánní, je to dnes
    nelidské a špatné, celé zkurwené dnes v tolik nelidském, v tolik
    nehumánním a ve špatném systému psychiatrické péče v České Republice
    užívat často zbytečně nehumánně antipsychotika trvale už celoživotně
    není skutečně vubec dnes nutné a ví se to celé dnes skutečně i nejlíp z
    moderního neurovědeckého hlediska, abych se s touto psychiatrickou
    diagnozou sám dnes skutečně už plně nejlíp uzdravil či plně zotavil potřebuju nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky systematicky precizně nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia" (strach, neduvěra i podezíravost, která je každému vždy do jisté míry dnes lidsky plně přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve své osobní "Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice, dá se to u paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky odborně psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie celé změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe zdravé přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy její opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a duvěra jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance a vždy větší tolerantní přijetí, vždy respekt a uznání jako to co nakonec i v hlubokém emočním traumatu vždy v minulosti i nejvíce vždy už právě chybělo právě k samotné dnes i přirozené autoritě ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už nakonec ustavních už norem pravidel či autorit, resp. přirozená autorita je vždy autorita už bez jakkéhokoliv pak už nakonec ustavního přístupu k autoritám, k pravidlum a toho se dnes ve svém plném zotavení vždy i nejvíce
    dnes držím, toto vše vždy vede ke svému osobnostnímu duševnímu
    sebepřesahu a k přesahu svých osobních životních hodnot, vždy k hluboké
    proměně žebříčku svých osobních hodnot a priorit..", jak říká správně
    Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá podstata a skutečný pravý význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve nakonec ve ztrátě své uplné už naděje na svuj spokojený a štastný život, v absolutní v uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě na svuj spokojený a štastný vždy život." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i statečný v mém životě!)

• MartinDyntar
    ,,Někdo, nějaká zkurwená zkorumpovaná
    zkurwená Rychnovská fízlovská swině mi dělá problémy, mám problém s
    e-mailem i s kreditem na telefonu, bude se to vše zítra dukladně líp
    prověřovat a řešit s T-mobilem, swině s Helpionem v Rychnově nad Kněžnou
    zkorumpovaný zkurwený swině fízlovský Rychnovský mě dělají dnes velké
    problémy, tam to celé u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou celé hnije i s
    Helpionem, proto GIBS i oddělení vnítřní kontroly kriminální policie
    Královehradeckého Kraje vrchního komisaře pana Knažka Královehradeckého
    Kraje je laxní a nad tím vším dnes přivírá už jen oči, policie už dnes
    sama nedělá ani svoji práci, zklamala mě, mám zkurwený fízlovský swině
    dnes sám hluboce u prde.., proto otec nevolá a odmlčel se uplně, jemu to
    vyhovuje, ta jeho zkurwená cholericky vypočítavá a mstivá agresivní
    sadistk. a nekrofilní sadistick. zruda Lenka Šilarová v Rychnově nad
    Kněžnou ho dnes sama rozhodně přece miluje." MD.

• MartinDyntar

Tier RAMMSTEIN! You-Tube, právě poslouchám swině jedny český bezpáteřný!!! Co díky takovým dnes jsem? Nic než... "Tier"!!!. MD

• MartinDyntar

,,Swině jedny český bezpáteřný vás je dnes zabít v životě stejně málo!!!" MD.

• MartinDyntar

ВЕРЕМІЙ - Полети (Official Video), ,,jedna z melodicky dnes nejkrásnějších písní Ukrajinských VEREMIY! k jejich v pořadí k druhému jejich studiovému hudebnímu albu, které bylo melodicky akademicky precizně už melodicky dnes nejvytříbenější a melodicky dnes i nejlepší, a nejlepší i po textové stránce, i v jejich textech písní dnes nejlepší, psal se rok 2014, tzv. jedinečný a nezaměnitelný, unikátní melodický folk metall, právě dnes už tzv. "MELODIC HEAVY FOLK." Martin Dyntar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit