Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Jsem po včerejšku ještě hodně unavený, nesoustředím se na psaní, proto i
    ty pravopisné chyby. Rád bych se ted vrátil k tomu co mě osobně nejvíce
    dnes vadí na rappu a na rapperech! Nechápu jejich mentalitu, vadí mě
    dnes nejvíce jejich ztráta a nedostatek i samotná absence silné kladné a
    pozitivní lidské sebeucty, to jejich laciné egoisticky samolibě
    narcisticky dnes bezohledné, arogantní sebeponižování se i egoisticky
    samolibě narcisticky arogantní, bezohledné ponižování druhých lidí,
    vulgární i sexistické, které jim ted i vracím, vadí a sere mě to jejich
    povrchní hraní na city druhých lidí a to jejich citové vydírání druhých
    lidí, kdy o skutečném přátelství dnes rappeři už často neví vubec nic,
    které je dnes právě v rappu tzv. nejvíce dnes oblíbené, jejich slangovým
    jazykem dnes tzv. nejvíce "in", druhý to mužou, druhý je za to dnes
    absurdně a paradoxně ještě rádi nekriticky osobně přijímají i nekriticky
    vždy rádi osobně obdivují, právě to značí nedostatek zdravé lidské
    sebeucty, obdivují je rádi nekriticky vždy i právě proto že jsou sami
    také bezpáteřný a nemají žádné zdravé a přiměřené bezpečné hranice ve
    vztahu a ani už nijak soběstačné samostatné kritické myšlení, právě
    nezávyslý kritický usudek, právě to vše mě dnes na rappu a na rapperech
    dnes hluboce vadí, vždy nejvíce vadí! Punkeři takový nejsou, ty vám rádi
    pomužou v každé životní situaci, ty se za vás tzv. postaví i v životní
    bídě a v životní i nouzi a nepodrazí vás nikdy, podají vám rádi pomocnou
    ruku a zvednou vás ze země, ale samotný dnes rappeři druhý lidi už jen
    rádi využívají, jsou to často největší podrazáci, pozor dnes na ně!
    Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Swině jedny český bezpáteřný permanentně neustále jen připosraný a zbabělý swině jedny český bezpáteřný přál bych vám osobně dnes už uplně to stejné a už uplně dnes to samé co dnes sama s Ruskou agresí prožívá ve válce s Ruskem s Ruskou agresí právě dnes sama Ukrajina swině jedny český bezpáteřný, více vás osobně nenávidět a pohrdat vámi více dnes už sám nemužu!!! Swině jedny český bezpáteřný uplatný!!!" Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Stýská se mě ted upřímně nejvíce po
    Darině, moc toužím ted vidět Darinu, byl bych rád a byl bych moc vděčný
    kdyby mi mohla a dokázala jednou někdy v životě sama odpustit, ulevilo
    by se mi, byl jsem v té době k ní na CHB RIAPSu v Poříčí bohužel asi
    hodně hlučný, je mi to dnes líto že neměla a nemá ráda mojí hudbu, já
    její hudbu kvuli ní mám rád i hodně žánrově dnes sám toleruju, možná
    Dari ve svém životě jednou přijdeš sama na to co máme my 2 v minulosti v
    životě dnes hodně společné, a hodně společné v životě Dari nakonec
    přece jen alespon něco málo skutečně dnes my 2 spolu máme - jsem v
    životě osobnostně taky hodně temperamentní a taky jsem byl v minulosti
    hluboce zklamaný druhými lidmi i svým životem a hluboce sám neštastný ve
    svém životě, jen dlouhodobě vždy neustále už mnohem déle v životě Dari
    než ty v životě dnes právě sama. Odpust mi v životě prosím!" Martin

• MartinDyntar

,,Beru svá kladná slova o RIAPSu zpět, už mě tu stejně dál na CHB vubec
    nechtějí, vše co jsem v předešlích nenávistných komentářích k RIAPSu
    psal byla vše skutečně pravda, byl jsem pod silným psychickým tlakem tak
    jsem zdaleka vše ve svých předešlích komentářích k RIAPSu zdaleka vše o
    RIAPSu raději už tu nesdílel abych na CHB s nimi sám neměl dál
    problémy, protože dnes nemám kde jinde bydlet, protože už nemám dnes kam
    jít jinam bydlet a oni to moc dobře vědí a také nejlíp vědí a nejlíp se
    i spoléhají plně na to že v Poříčí na CHB před vilou a na ulicích nikde
    není kamerový systém a proto bych i také následně u nich v RIAPSu pak
    mohl být s klidem prohlášený už mnohem raději za nezvěstného a za
    nezvěstnou a pohřešovanou osobu, je to jen má domněnka a nic než
    domněnka, jsou to jen přirozené obavy a nic než jen přirozené obavy
    vzhledem k tomu všemu o čem jsem o RIAPSu ve svých předešlích
    nenávistných komentářích o nich tolik psal. Ted má v poslední době na CHB na vile v Poříčí dojít ze strany RIAPSu k nějaké podezřelé výměně pokoju klientu abych byl i dost možná vysoce pravděpodobně i pod větším dohledem nějakého klienta lépe spřízněného s RIAPSem, k tomu všemu právě k těm všem mím problémum s RIAPSem došlo teprve ted v poslední době po tom co oddělení vnítřní kontroly vrchních kriminálních vyšetřovatelu či vrchní kriminální policie Královehradeckého Kraje od vyššího podnětu BIBS převzalo k evidování a k šetření mou zprávu o soudním justičním omylu a o selhání státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou a o zneužití pravomocí u této státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou i o možné korupci v policejních řadách státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes související či uzce dnes provázané s vlivným a bohatým podnikatelem Helpionu v Rychnově nad Kněžnou s Karlem Vavřínem i s Helpionem právě v Rychnově nad Kněžnou dnes samotným, je to vše skutečně velká trestní kauza do které média a TV u nás bohužel raději nejdou a říká se v Rychnově nad Kněžnou o čem se nemá hlasitě raději vubec mluvit že právě Helpion i mimo Rychnov nad Kněžnou má všude dlouhé prsty, měl bych z toho duvodu dnes mít sám preventivně policejní ochranu, přirozené obavy po tom všem samozřejmě dnes mám." MD.

• MartinDyntar

Veremiy - Everything will be fine (Ukrainian version), ,,bohužel nic už do budoucna nebude dnes vubec dobré dnes pro samotnou Ukrajinu! Ta jen hluboce neštastně dnes strádá a nejvíce trpí ruskou válečnou agresí o válečných zvěrstvech Ruska a o válečných zločinech Ruska proti lidskosti právě na Ukrajině už dnes už ani nemluvě, vše se v Rusku politickou fanaticky válečnou propagandou mediálně vždy v Rusku nesmyslně vždy politicky obhajuje a nesmyslně vždy politicky i ospravedlnuje a je tam skutečně velice těžké a často i skutečně nemožné to vše celé tam mediálně nezávysle a nestranně mediálně vše vždy nakonec objektivně zpravodajsky správně obejít, vše kvuli samotné politicky tvrdé represy a vše i kvuli často vždy právě samotné cenzuře." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,oprava: webové stránky a podnikání právě dnes samotného Helpionu v Rychnově nad Kněžnou je udajně netransparentní, nikoliv webové stránky samotného vlivného a bohatého podnikatele Karla Vavřína, bohužel mnou špatně vše vyjádřené." MD.

• MartinDyntar

,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí
    hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch
    nejchudších!, i rád mě! To není člověk, co to tedy je?" MD.

• MartinDyntar

,,RIAPS v Trutnově s lidmi jako s Honzou Pfeiferem, s Lucií Skalskou a s ředitelkou s psychiatričkou Zuzanou Kozákovou jsou sami dnes největší ubohou lidskou špínou multidisciplinárních psycho sociálních služeb v Trutnově, skutečně dnes velkou špínou!" MD.

• MartinDyntar
    ,,Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD), velice divácky podprahově sugestivně podmanivě silný zážitek, hluboce upřímný a hluboce dnes pravdivý obraz totalitního Ruska, chci at se Rusko celé morálně líp vzpamatuje, protirežimní ruský zpěvák, folkař Igor Talkov byl v jejich zemi pro totalitní režim politicky vysoce nepohodlný a proto byl v jejich zemi i politicky zavražděný, chci at se celé Rusko morálně líp vzpamatuje, právě ted u hudebního klipu právě k této politické písni "Russia" pláču a svírá se mě hluboce srdce a jde mě z toho všeho v minulosti politicky rusky totalitně nesmyslného válečného běsnění jen tzv. mráz po zádech, tenhle celý válečný fanatismus Ruska skutečně nemá žádný smysl a Igor Talkov to věděl sám nejlíp co ho možná z jeho politicky protirežimního textu písní jeho politických písní možná jednou bude stát v životě už vše, bohužel už právě i jeho život samotný." Martin Dyntar

• MartinDyntar

Měl jsem zmatek v hodnotách, nejsem křestan, nejsem věřící, ale zaobýrám se stejnýma otázkama jako Wim Wenders a věřící lidé, ačkoliv jsem prozatím stále ještě přesvědčený ateista, ale hluboce filozoficky nadaný, přesto ale nenávidím filozofii a akademický přístup k ní, snažím se uvažovat a zpřístupnit vše neakademicky a laicky velice jednodduše nakonec příklonem k hlubinné psychoanalýze po gestalt psychologii ,,selským rozumem", kdy mě snad nejvíce v životě ovlivnila klasická čínská filozofie konfucianismu a neo - konfucianismu a alternativně zaměřená nemainstreamová a nekomerční rocková hudba apod.. je snad tolik k mé složité osobnosti... Má pointa koprodukčního road-movie snímku je jediná: "V lásce je štěstí a mír a v míru je nakonec klidná smrt."  ...Je Věnováno všem civilním obětem válečného konfliktu na Ukrajině, se kterým dnes o to více nenávidím samotnou Ameriku jako zemi zkorumpovaných a prolhaných hodnot lidských NE-HODNOT. Amerika dnes přijímá a uznává snad jen HODNOTY nejtvrdšího kapitalismu a laciného konzumu, Amerika je dnes největší zemí KAPITALISTICKEHO KONZUMU a její POLITICKY SYSTEM se uplně hroutí zevnitř a je třeba nebát se to konečně otevřeně říct a říct to nahlas že Amerika nejvíce ráda ve své zemi profituje ze ZBROJNIHO PRUMYSLU. Co nám Amerika dala? Více ZLA než DOBRA!  UKRAJINA je HRDY a STATEČNY NAROD a je třeba stát při této zemi. MARTIN DYNTAR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit