-
"Land of Plenty" nemce Wimma Wenderse a Michaela Mereditha je také znám pod svým pracovním názvem "Angst and Alienation in America" (pocit úzkosti a odcizení v Americe) se vyhýbá levicovému aktivismu, kycovitemu patriotismu i všem ostatním formám fundamentalistickeho smýšlení. Wenders se diva na Ameriku, v niž sám zije, s odstupem a s porozuměním, bez agrese, hnevu a netolerance. Pohybliva videokamera s ostrým rozlišením barev a hloubky prostoru v rukou wendersova dvorního spolupracovníka Franze Lustiga (připomínám jednoho z vůbec nejlepších evropských kameramanu) snímá svět se zvláštní lehkostí a s otevřeností, nevyvolává klaustrofobicke pocity či dojmy a umožňuje divákovi svobodně dýchat atmosféru rozlehlého kontinentu, kdy právě prostředí Los Angeles do kterého se dostává idealisticka divka Lana (Michelle Williams) je plne podeziravosti, nedůvěry, obav a strachu, je plne PARANOIE a fobie coby pocitu úzkosti a odcizení. Wendersova snaha oddemonizovat arabske (*islámské) menšiny, kritizovat techniky ustavicne kontroly a rehabilitovat křesťanský (*terapeutický zájem a...) soucit je pro Wimma samozřejmi. (...)... (...)... (*zdroj: KAMIL FILA**CINEMA) -
němec Wim Wenders v téhle konzumní totalitě zřejmě, evidentně dnes už právě v Česku, v České Republice dnes nikoho nezajímá, je sám bohužel v Česku, v České Republice dnes bohužel uplně stranou nejen dnes mainstreamových masových médií - TV, ale už ani knižně v českém jazyce dnes o něm bohužel vubec nic nevychází. Těžce to snáším a těžce to nesu, to vše by se v téhle konzumní totalitě právě v Česku, v České Republice dnes mělo radikálně změnit, snažím se tu ze všech sil dnes nejvíce osobně i o to, ale a žiju a přežívám těžce v masově konzumní dnes totalitě, které se bohužel všechno čím dál tím více dnes v zájmech a v hodnotách dnes konzumní společnosti dnes čím dál tím více marketingově dnes vždy podřizuje - masové vždy jen zábavě, vše vždy po vzoru samotné dnes Ameriky, vše jen po vzoru USA, která je dnes samotná s Trumpovou republikánsky pravicově dnes republikánsky radikální politikou už sama dnes nedemokratická a protiustavní už také sama hluboce dnes v krizi, tzv. dnes hluboce v prdeli, dnes mnohem lepším demokratickým vzorem než USA je vždy samotné dnes západní Německo a Německo vždy jako takové. Levicový Volnomyšlenkář a levicový humanista s dobrým srdcem Martin Dyntar.
-
ВЕРЕМІЙ - Перший сніг (Official Video), ,,písen, kterou od Ukrajinských VEREMIY! osobně dnes nejvíce miluju a vizuálně dnes velice podmanivý, sugestivní v romantické hudební poloze dnes i vizuálně geniální officiální dnes hudební video Ukrajinských VEREMIY! v pořadí dnes k třetímu jejich hudebnímu studiovému albu, psal se rok 2016." Martin Dyntar.
-
,,Potřeboval bych zotavit a aktivovat spánkové receptory a aktivovat líp
amygdalu v mozku, z toho všeho antipsychotického svinstva ji mám
utlumenou, zkurwený kontroverzní depotní Paliperidon Palmitát (tzv.
Xeplion) by měla SUKL na trhu uplně zakázat, kontroverzní depotní
Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) v jeho užívání skutečně vede ke
chronické spánkové deprivaci a vždy i k dlouhodobé a k těžké emoční
otupělosti, k emočnímu utlumu, tohle antipsychotické svinstvo jsem sám
užíval na 2 roky a zhoršila se mě chronicky dnes kvalita spánku, mužu to
potvrdit z vlastní skušenosti jaké je to největší antipsychotické
svinstvo, které by SUKL mělo dnes zakázat, asi na SUKL nejsou už
skutečně nějaké velké uplatky velkých farmaceutických firem aby se to
přes to všechno u depotního Paliperidonu Palmitátu (tzv. Xeplionu) dnes
už kontroverzní a škodlivé lidskému zdraví v jeho depotním užívání na
trhu vše celé SUKLem dnes dál přehlíželo, ignorovalo a dál v jeho
depotním užívání tolerovalo, zkurwený Paliperidon Palmitát mě dohnal jen
k tzv. řečeno antipsychotické hluboké depresy, k absolutní k uplné
netečnosti v mém prožívání k mím samotným emocím a ke skutečně v
minulosti největší osobní apatii v životě, kdy už jsem v tom všem
nehumánním, nelidském emočním utlumu ve spánkové deprivaci, která je u
mě chronická, mnohem raději z toho všeho zkurweného přemýšlel raději už
nad svým fyzickým sebepoškozováním i nad svou sebevraždou, ano přesně
zkurwený SUKL!.." MD. -
Chopin - Spring Waltz (Mariage d'Amour)
[Please Read Description] ,,Tak tomuhle by jste už asi sami dnes
skutečně už upřímně dnes ani vubec nevěřily co vše vyjímečného a
vzácného v klasické hudbě se dnes dohledá a najde ještě dnes na serveru
You-Tube!" ,,Mám osobně ted velkou radost!" 🙂
-
,,Tolik swiní českých bezpáteřných se dnes najde v české společnosti!!!" MD.
-
Česká společnost nás učí netoleranci, dám názorný příklad - potkáte na ulici člověka jak se rozčiluje a agresivně řve, jde s emocemi ven resp. potřebuje jít s emocemi ven, máte strach a chcete resp. máte potřebu v tu chvíli ho kontrolovat a trestat, tak voláte PČR, není snad lepší nebát se!, nemít strach a jít za tím člověkem a promluvit si s ním o tom co ho štve a trápí a nabídnout mu pomoc, tolerantně ho přijmout a pomoci mu bez trestání, bez represe, která nic neřeší, ano pomoci bez trestu!, v našem strachu je netolerance a česká společnost je netolerantní, necítím se jako volnomyšlenkář být v České Republice kulturně doma, německá společnost je lepší, volnomyšlenkáře německá společnost tolerantně přijímá, učme se od ní, němci jsou více srdečný, více otevřený a přátelský, více tolerantní a více chápaví, v německé společnosti nic není TABU, německá společnost narozdíl od naší české pseudodemokracie je demokraticky i kulturně a politicky lépe vyspělá, ano s migrační vlnou a s tvrdou migrační politikou se němci musí učit mnohem větší (kulturní a společenské) toleranci, berme si z toho také příklad, ano píšu primitivně a zjednodušeně, nepotřebuji se vzdělávat, mám hluboké upřímné emoce a všechno čerpám rád ze sebe a psychoanalyticky nejlíp analyzuji a nejlíp vyhodnocuji své pocity jaké jsou, vládnu celkem dobře psaným slovem a mé primitivní psaní je pro mě až na výjimky pruměrné, ale za to mnohdy poutavé a vyvolává a zanechává vždy v druhých lidech silné upřímné i častěji smíšené a rozporuplné emoce, jsem upřímný i nenávistný, negativní i pozitivní atd. apod., mé psaní je kontroverzní, mám asi velmi zjednodušené mnohy až černobílé, ale vysoce vždy realistické a upřímné a často pravdivé vidění společnosti jaká je i světa jaký dnes je bez typické naši české najivity a lehkomyslnosti, podle sociologických pruzkumu teprve lidé s těžkou depresí vždy nakonec sami vidí či nahlíží svět bez své najivity lépe vždy pravdivě a vysoce vždy realisticky, loutky konzumu viz. znamená loutky uspěchaného rychlého tvrdého a bezohledného pozdního kapitalismu ve své nejhorší v nelidské a ve zrudné dnes podobě masově dnes konzumní společnosti (o tom se ve zpravodajské relaci v událostech v TV dnes vubec kriticky otevřeně raději nemluví), která si vždy vybýrá vysokou dan na našem fyzickém, tělesném i duševním zdraví a u které její životní tempo i její hodnoty dnes radikálně odmítám, musíme se učit sami nejlíp zpomalit a zastavit, ekonomika se neposere když nepujdu 2 dny do práce, takže závěrem už asi tak. Martin Dyntar.
-
Океан Ельзи - Я їду додому | I'm going home (new version), ,,jedna z dnes nejlepších písní Ukrajinských OKEAN ELZY! ve vizuálně dnes podmanivě, sugestivně už nejlepším ztvárnění, stále vysoce nadčasová dnes písen, která je stále aktuální dnes pro Ukrajinu." Martin Dyntar.
-
,,Doufám že na vyšší podnět či na vyšší nařízení GIBS samotné vrchní
kriminální komisařství oddělení vnítřní kontroly policie
Královehradeckého Kraje nad tím vším nepřivře jen oči a bude na vyšší
podnět GIBS řádně spravedlivě jednat a řádně postupovat tak jak má aby
už konečně také tvrdě došlo na ty zkorumpované Rychnovské policejní
fízly, co i rádi zneužívají své pravomoce, ty skutečně sami nemají vubec
co dělat u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, tam to celé hnije,
Helpion v Rychnově nad Kněžnou má dlouhé prsty." MD. -
,,Chtěl bych o RIAPSu v Trutnově také
napsat i něco pěkného, měl jsem s nima přes celé 2 roky v minulosti
častěji vždy i klientsky hodně dobrý a klientský už přátelsky vřelý a