-
Žiju pro západoněmecké DIE TOTEN HOSEN!, vše v životě pro jejich nejlepší dnes výjimečné písně z let 1993! až 2017!: Niemals Einer Meinung, Paradies, Schlampe, Was Zahlt, Fallen, Alles Wird Voreburgehen, Tauschen Gegen Dich, Urlaubsgrusse, Alles ist Eins, Du Fehlst, Altes Fieber a Unter den Wolken." Až do Hořkého Konce."...
-
,,Správci serveru osobnosti.cz hlásí českého Campina na černý seznam u státní PČR u oddělení extremismu "ohrožených volnomyšlenkářu" a "ohrožených radikálu" a správci serveru osobnosti.cz přiznávají že už si s tím ohroženým volnomyšlenkářem s českým Campinem dnes v diskuzi sami vubec neví rady." 🙂 MD.
-
Tak filmové snímky od Wimma Wenderse v českém překladu pod nazvem "Az na Dno" a "Vše Bude v Pořádku" v českých kinech prý uvedené nebyli a v České distribuci se na DVD dle všeho co vím prozatím také neobjevily. To je velké zklamání a velka škoda. Kdo měl možnost tyto filmy vidět, prosim podělte se s druhými o své vlastni pocity a dojmy z těchto filmu od Wimma Wenderse. Ja osobně totiž nemám možnost ty filmy vidět, posoudit a zhodnotit vlastni kritikou a recenzi, které jsem právě k filmům Wimma Wenderse tak rád pisu. Prosím dejte vědět kdo tyto filmy měl možnost vidět. Nebaví mně už totiž psát jedině o dvou jediných filmech Land of Plenty a Palermo Shooting Wimma Wenderse. Rád bych psal i o jiných jeho filmech - jen mit tu možnost je vidět. Což bohužel nemám. Nezbývá než se spolehnout na cizí distribuci snad alespoň ještě obsahující k danemu filmu české titulky. Toužim totiž nejvíce právě po tom shlédnout tyto 2 filmy od Wimma Wenderse - kterými jsou právě že "Az na Dno" a "Vše Bude v Pořádku". Wim Wenders přece také velmi stárne a už tady take dlouho byt nemusí, bohužel jeho věk je dost vysoký a mně mrzí a boli mně u srdce každa vaše nepřítomnost diskuze právě k Wimmu Wendersovy.
-
Opium furs Volk německých DIE TOTEN HOSEN!? Za jakou Svobodu jsme po roce 1989 vlastně bojovali? Viva La Revolution - Revoluce na howno! Konzumní společnost, bezohledný rychlý tvrdý pozdní kapitalismus, nelidský a zrudny kapitalismus, lidskou nenažranost i komunisti museli nejlíp krotit, Konzumní společnost nezná ohledy, soucit ani humanitu. Pro co dnes žijem? Pro sociální sítě!! Kde se důsledně precizně marketingově také jede spokojeně na co vždy největší masový konzum pop kulturní zábavy jak vypnout mozek a vubec nemyslet, jak úplně přestat myslet. Druhá Amerika, další Amerika, která je sama v hluboké krizi a s vlastenecký republikánskými hodnotami skutečně hluboko v prdeli. Tahle Česká bohužel dnes více pravicová společnost je dnes bohužel hodnotově společensky politicky a společensky kulturně republikánsky fašistická, ve které se jako volnomyšlenkář necítím být vůbec kulturně doma. Jsem pacifista, bojuju psaným slovem a chci společnost kolem sebe měnit k lepšímu. MD.
-
Znamenitý německý filmař, nadaný fotograf i producent svých filmu a nejen to je i mnohem více svou profesí, je i sám dnes spisovatelem, je to dnes velký hrdý vyjímečný Evropan. Dokozál toho v životě sám mnohem více než jiný evropští filmaři a druhý lidi, mám ho srdečně rád, cením si divácky dnes jeho tolik nezávislích skvělích filmu.
-
To nejlepší dnes z hudebního mainstreamu, co občas ještě hudebně
toleruji i já, několik málo pro hudební mainstream dnes nejlepších i
vzácných písní, nesmrtelných největších hudebních hitu, i z
muzikantského hlediska vysoce i dnes profesionálně hudebně dnes dobře
odvedených, zpracovaných, absolutní mainstreamově dnes hudebně i
nejlepší hudební žebříček písní do tzv. mainstream TOP 20!: 1. němečtí
Scorpions s písní "Wind of Change", 2. američtí Jon Bon Jovi s písní
"Its My Life", 3, britský Sting s písní "Desert Rose", 4. americká
Metallika s písní "Unforgiven" a také "Nothing All Matters", 5. briský
bluesrockový hudební interpret Chris Rea s písní "The Road To Hell" a
také "The Blue Cafe", 6. americký hudební interpret Jason Collet s písní
"We All Lose One Another" (k hudebnímu OST 2008, hudební soundtrack k
mysterioznímu road-movie "Palermo Shooting" německého režiséra Wima
Wenderse, 2008), 7. irský hudební interpret Glen Hansard s písní
"Finally", a s vizuálně i dnes nejlíp podmanivým hudebním videoklipem k u
irčana Glena Hansarda dnes novější hudební písní, u které si její
přesný hudební název ted bohužel už osobně nevzpomenu, ale ke konci
hudebního klipu právě k té písni je uveden nápis "A Myles O'Reily
Picture" a pozn. Glen Hansard se prochází ulicemi a dá v hudebním klipu
nahlédnout do i tzv. arteterapie nějaké malířky a ke konci hudebního
klipu pak i do zákulisí svých hudebních živých vystoupení, svých živých
hudebních koncertu, 8. irský U2 s písní "Walk On", "Beautiful Day" i
"Stay" ("Faraway, So Close", pozn. vizuálně dnes podmanivý hudební video
klip k písni je v režii právě Wima Wenderse.) a také s písní "Ground
Beneath Her Feet" (tu však nepočítám!, k hudebnímu OST 2000, k hudebnímu
soundtracku k filmu německého režiséra Wima Wenderse "Million Dollar
Hotel" z roku 2000.), 9. britský hudební Depeche Mode s písní
"Freelove", 10. americký hudební interpret Johnny Cash s písní "Hurt",
10. kanadský interpret Leonard Cohen s písní "Happenes To The Heart",
11. Chris Norman s písní "Midnight Lady", 12. americký Eagles s písní
"Hotel California", 13. slovenský hudební uskupení MC Erik a Barbara s
písní "Ked Prijde Láska" a 14. Michal Prokop "Zloději Času" a se svým
Framus 5 i s písní "Snad Nám Naše Děti Prominou", 15. britský interpreti
Pink Floyd s písní "High Hopes" a už tu chýbí jen americký hudební
interpret Bruce Springsteen s písní "Streets of Philadelphia", který se
mě do hudebního žebříčku TOP20 už bohužel nevešel, tak jeho písen už ani
proto vubec nepočítám!, tedy i cca dohromady přibližně TOP 20!, pozn.
udělejte si svuj mainstreamově hudební přehled a tzv. i hudební obrázek
nejlíp dnes sami, ale k těm výše tu i dnes uvedeným a tu i zmíněným
písním dnes mohu dodat jediné - absolutně dnes nejlepší hudební
mainstream všech dob! a myslím si i rozhodně správně že to vše k
hodnocení i právě těchto písní je dnes rozhodně i otázka právě i
hudebního sluchu, alespon dnes právě i částečného hudebního sluchu!, a
možná i nejen právě částečného hudebního sluchu! Právě Některé tyto dnes
už hystoricky mainstreamové hudební písně si dnes rád hudebně už
poslechnu občas právě rád dnes už osobně i já. Volnomyšlenkář a Levicový
humanista Martin Dyntar. -
Океан Ельзи & Один в каное - Місто весни | Okean Elzy & Odyn v kanoe - Misto vesny (official video), ,,39 milionu shlédnutí na You-Tube, jeden z dnes nejlepších smutně či hořce milostných, romantických geniálních písní Ukrajinských OKEAN ELZY! s ODYN v KANOE." Martin Dyntar.
-
,,Hnijete swině jedny český bezpáteřný!!!" MD.
-
-
Běž do blázince
-
-
,,Vykuř mi ho ty jedna bezpáteřní tupá česká blbá krávo!" MD.
-
-
-
Ano Campino se na albu Opium furs Volk, které celým srdcem miluji!, v některých textech svých písní (ne ve všech) rád vyjadřuje v metaforách, v jinotajich a v parafrazich, parafrázuje rád, kolik je tam fyzicky dnes hmatatelné sebenenávisti (v písni Lugen, Froschkonig, Seelentherapy apod.) i otevřeného pohrdání společnosti a kolik je tam otevřené nenávisti k sobě i ke společnosti, kolik nenávisti i hluboké vnitřní euforické pokory (v písni Paradies, Bonnye Und Clide a Viva La Revolution, i Er Denk Sie Denkt, i Mensch a Froschkonig apod.), Campino na albu Opium furs Volk překonal své limity v sobě, právě na albu Opium furs Volk si tzv. nejlip sáhl fyzicky i psychicky na své dno, miluju Opium furs Volk! Podle forenzních psychologu v někom muže probouzet sklony k agresivnímu sadism.. To masově dnes konzumní společnosti jen nejlíp prospěje.✓ MD.
-
Rammstein - Asche zu Asche (Official Lyric Video) You-Tube, ,,Už sám nemám svědomí ani srdce!!!", MD.