-
neuškodila by nafukovací pana, jsem tak osamělý!, och bože jsem tak sám! Martin Dyntar
-
Stále nevím, nechápu, nerozumím proc tu není žádna diskuse ani rozšířeny fanklub k tak významné německé osobnosti dalece přesahující samotný rámec jeho filmů a dokumentů k cestování, resp. k cestovní horečce, k univerzitní pedagogii, k zájmu o křesťanství, teologii, fotografování, a literární vědu-psaní atd...Wim Wenders je hluboce zbožny přesvědčeny protestant. Tenhle němec obdržel a získal celou řadu vysokých čestných státních vyznamenání. Kdo z evropských nebo amerických filmařů toto dokázal a může něco takového o sobe říct???? Téměř nikdo!! A me komentáře vas zájem nenahradí a nevynahradi, proto stydte se všichni co diskusi k teto výjimečne osobnosti ignorujete. Nechte se vést raději ciste zábavnou hollywoodskou filmovou produkcí tupe a slepe mainstreamove ovce, ano tou idiotskou zábavnou americkou filmovou produkcí bez jakkekoliv intelektuální hloubky a bez snahy kinematograficky už vzdělávat a společensky vychovávat diváka právě k tomu aby byl pro sociální, a nikoliv jen samolibe narcisticky a sobecky egoisticky jak je dnešním trendem jak byt tzv. in v konzumní společnosti. Víte co by řekl Wimm? Nestarejme se jen sami o sebe a nemysleme jen sami na sebe. To je ve společnosti největším zlem. Vždyť krom lásky k bližnímu svému už není nic pro co by stálo za to žit. Mějme to proto všichni na paměti. Děkuji tim to všem za Váš nezájem o diskusi. Děkuji vam za vaši lhostejnost!
-
První píseň alba s názvem Du lebst nur einmal (vor) je o recenzi "All the Years". Končí to uvědoměním: "Není čas litovat; Nikdo ti nic nevrátí." V následujícím názvu Děvka (pozn. jedná se už o písen "Schlampe"), který odkazuje na předchůdce, je slovo děvk. podle myšlenky Rocka Schamoniho synonymem pro nestabilní život. Tady je napsáno: "Dej mi nový život! Jsi rád, že dostaneš zpátky můj starý zadarmo." [6] Anglický text Daydreaming je o tom, že mnoho lidí přichází o život, protože čekají na budoucnost. V Amanita Phalloides Campino cituje nebezpečné projevy nemocí ve formě zpívání příbalového letáku léku. Název nese latinský název zelené hlízovité listové houby. V Depression Deluxe popisuje morbidně depresivní člověk své pocity.
V Dívkě z Rottweilu si Campino vzpomíná na dívku, kterou potkal před lety před pokladnou ve švábském městě Rottweil. Když dívku spatřil, zasáhlo ho to "jako blesk". Nicméně nastoupil do turné autobusu a odjel dál, aniž by s ní mluvil. Text "Ano, zajímalo by mě, jak dnes žije a zda má psy nebo manžela" je narážkou na plemeno psa, díky kterému se město Rottweil stalo známým. [6] Hudebně je píseň založena na jugoslávské hudbě Sintů a Romů. Kapela byla inspirována Emirem Kusturicou a orchestrem No Smoking Orchestra. (zdroj: Wikipedie), resp. z Wikipedie vše přidal Martin Dyntar.
-
Игорь Тальков! Лучшие песни!!! @MEGA_HIT na
You-Tube, ,,Igor Talkov měl absolutní hudební sluch!, jeho texty písní
jsou vyjímečné stejně jako jeho písně dnes samotné, dnes nejlepší písně:
"Chistye Prudy", "Byvschij Pod'esaul" a "Memmory of Viktor Coj", najde
se jich mnohem více mnohem více dnes známějších písní, které jsou v
Rusku dnes více i oblíbené, mnohem více i populární, ale mě osobně dnes
hudebně oslovily a zaujaly dnes nejvíce právě už tyto 3 jeho dnes
nejlepší písně, jsou to melodicky podmanivé, melodicky vytříbené a
melodicky dnes už skutečně i hodně vyjímečné jeho nejlepší dnes písně v
celé jeho životní a hudební kariéře." MD. -
Wim Wenders by si zasloužil více prostoru v českých médiích, více pozornosti a zájmu českých filmových diváku, a stejně tak i nějakou tu diskuzi. Mě už tu docházejí slova.
-
,,Také proto i dnes nejvíce lidem už pak nejvíce chýbí právě dnes
pozitivní, kladná a silná hrdá lidská osobní vždy sebeucta a osobní
lidské svědomí! Zvykly jsme si dnes bohužel už na to že se dnes už téměř
každému anebo alespon už většině lidí dnes mnohem líp vždy žije už dnes
právě bez toho, už dnes bez jejich kladné silné a hrdé osobní své
sebeucty, bez osobní dustojnosti a bez lidského osobního i svědomí. To
je hlubinně psychoanalitický pohled!" Martin Dyntar. -
,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií, první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze. Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo i prostřednictvím e-mailové komunikace. PS. chýbí mě dnes na CHB v Poříčí v Trutnově nejvíce v České Republice dnes jediná Trutnovská temperamentní česká Shakira Darina Dušeková, dnes krásná a vyjímečná holka, která má sama hluboce dobré a laskavé srdce. Stýská se mě až k slzám dnes nejvíce osobně už po ní." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.
-
,,Teryll nevím zda jsi ještě stále ted v USA, ale doufám že se snad sama někdy ještě ráda vrátíš zpět do České Republiky." MD.
-
Wim Wenders: divácky i kritikou ještě nedocenene pro mne zcela zásadní 2 křesťanské road-movie Land of Plenty (Země Hojnosti 2003) a mysteriózní Palermo Shooting (Přestřelka v Palermo 2008). O jiných filmech Wimma Wenderse bych recenze na jeho filmy hold už asi psát nemohl a nedokázal, protoze je nemám az na výjimky vubec shlednute. Pořád čekám az budu mit možnost vidět od Wimma Wenderse film Az na Dno... a možná bych k tomu filmu i něco více napsal, zatím tu možnost ale bohužel nemám. Tim nijak nezpochybňuji a nevylučuji vubec v nejmenším to že Wim Wenders ma řadu na MFF divaky i kritikou ceněnych a úspěšných zejména pak předešlých i jiných filmu nebo dokumentu. Ale jsem plně oddaný vyse tu právě uvedenym dvěma filmum Land of Plenty a Palermo Shooting, protoze takhle si chci Wimma Wenderse jako divák nejlíp zapamatovat.
-
Dnes za vubec už absolutně dnes nejlepší hudební alba německých Die
Toten Hosen jsou i kromě dnes i samotné hudební dnes nejlepší "Best Of"
výběrovky "Alles Aus Liebe 40 Jahre" a kromě dnes i na 250! písní ve
formátu MP3 stažených kdysi v minulosti z nejlepšího hudebního serveru
myfreeMP3vip-net., který je v zemích EU evropskou legislativou bohužel
pro legální stahování hudby dnes blokovaný (pokud ještě vubec dnes
existuje), dnes právě už "Kauf Mich!" (1993) (první největší skutečný
hudební vrchol německých Die Toten Hosen), "Opium furs Volk" (1996),
"Auswartsspiel" (2002) a "Zuruck Zum Gluck" (2004) vše vždy v hudební
produkci dnes jejich už od 80.let nejlepšího dlouholetého osobního
přítele Johnna Cafferyho, právě to jsou už (dnes!) absolutně dnes
nejlepší hudební alba německých Die Toten Hosen v celé dnes jejich
hudební kariéře, není ani hudebně dnes vubec špatné ani jejich hudební
album "Ballast der Republik" (2002), které bylo jejich posledním
největším dnes hudebním vrcholem a také vysoce kladně dnes hodnotím i
jejich hudební dnes album "In Aller Stille" (2008). Poslední jejich
hudební album pod názvem "Laune der Natur" mě přijde až na některé i
málo písně jakými jsou dnes právě "Unter den Wolken" nebo "Wannsee" už
bohužel jen pruměrné. 80.léta v jejich hudbě mě upřímně hudebně dnes moc
neoslovují a upřímně moc nezajímají, protože i skutečný hudební vrchol
zažívali německý Die Toten Hosen v letech v období od roku 1993 od alba
právě "Kauf Mich!" po rok 2012 po samotné dnes právě jejich hudební
album "Ballast der Republik", možná to pro Vás upřímně není nijak
hluboké, ale pro mě to je u jejich hudby dnes velice dobré, nejen z mé
strany hluboce už upřímné, ale i hluboce dnes pravdivé jejich hudební
shrnutí. Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.