Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
599 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Vytrpěl jsem si pěkný sadismu. (proč
    cenzura pojmu?) obrácený do sebe do vnitř do svého co nejhlubšího nitra,
    připomínají mě to dnes nejlíp a dnes i nejvíce fenomenální písně
    zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova v
    "Byvschij Pod'esaul" a "Russia", to se mě svírá srdce hlubokým žalem či
    hlubokým zármutkem a skutečným tragickým lidským osobním životním
    heroismem v jeho životě, Igor Talkov měl vyjímečný absolutní hudební
    sluch se kterým se vždy člověk mnohem více vždy rád věnuje více klasické
    hudbě než populárně folk rockové, Igor Talkov je pro mě dnes osobně
    skutečným nejlepším životním vzorem skutečného natolik dnes odvážného a
    natolik dnes statečného lidského neštastného, tragického hrdiny, miluju
    jeho písně, ani písen "Chistye Prudy" zdaleka není milostně, romanticky
    dnes sentimentální jak se muže hodně zdát, je v tom vždy více prožitý a
    vytrpěný skutečně těžký sadismu. (proč cenzura pojmu?) obrácený tolik do
    sebe do vnitř do svého co nejhlubšího vždy nitra, a málokdo právě k
    tomu dnes skutečně najde v sobě takovou kuráž a velkou odvahu i svou
    statečnost tak jako právě sám Igor Talkov, kupř. textař a zpěvák
    německých DIE TOTEN HOSEN! Andreas Frege známější jako Campino vždy ano
    stejně jako vždy i zpěvák Ukrajinských VEREMIY či Ukrajinských OKEAN
    ELZY!, asi sám zdaleka dnes nemusím všechny jeho písně samotného Igora
    Talkova, ale miluju je skutečně dnes upřímně od srdce hodně moc." Martin
    Dyntar.

• MartinDyntar

V písni What Counts (má pozn. jedná se už právě o písen "Was Zahlt"), která je o lásce, Campino používá archaické obrazy a fráze: "Plaval jsem mořem, žil na vodě a soli, jen abych sem přišel a konečně tě viděl. Byl jsem v každé poušti, kterou si dokážeš vzpomenout, skoro jsem to vzdal a šel dál."

Skladba začíná melodií hranou Andreasem von Holstem na elektrickou kytaru, která se opakuje v první polovině slok a v mezihře. Skládá se z otevřených melodických tónů, tlumených rytmických výplní, mrtvých tónů a efektu zpoždění čtvrtiny. Navíc všechny kytary společně hrají dominantní rytmus s teplým, ale silně zkresleným zvukem ve druhé části slok a power akordy v refrénu. [7]

Úryvek s kytarou a vokální linkou z Nur zu Besuch 

V tichém názvu Only to Visit, který Campino věnuje své matce Jennie, mluví s blízkým zemřelým člověkem, když prochází hřbitovem, jako by byl stále naživu. [6] Campinův zpěv doprovází kytara, basa, klavír a smyčce, podle aranžmá Hanse Steingena. (zdroj.: Wikipedie), právě z Wikipedie tu vše přidal Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Uvědomuju si dnes nejlíp že morálně dnes prohnilé morálně dnes
    zkorumpované soudy jsou schopné vyvíjet dnes velice silný tlak na DR.
    Zuzanu Kozákovou i nejspíše uplácet aby mě dala sama návrh na ochrannou
    ustavní léčbu! Podle všeho co dnes vím je vlivný a bohatý podnikatel
    Helpionu Karel Vavřín i udajný vrah a udajně má sám kontakty i styky s
    podsvětím a PČR v Rychnově nad Kněžnou nejen netransparentní podnikání
    Helpionu (webové stránky Helpionu jsou sami o sobě neuplné a
    netransparentní) udajně i sama nejlíp kryje, ano vše jen udajně!, proto
    už jen z principu bych měl vysoce pravděpodobně možná dnes i z principu
    mít i policejní ochranu, ale pro média kvuli své psychiatrické diagnoze
    jsem přece nepotřebný lidský odpad a média sami dnes od všeho se rádi
    distancují a rádi už od všeho vždy dávají sami ruce pryč, české swině by
    také měli dnes více trpět a měli by si také dnes více vytrpět, nevím
    proč by měla trpět dnes nejvíce jen Ukrajina s Ruskem, ve zkorumpovaném
    Česku to všude hluboce dnes jen hnije, to vše otřesné a nehumánní co
    prožívá dnes Ukrajina prožívám dnes nejen už hudebně sám dnes u srdce či
    na srdci dnes s ní a nechce se mě často ani žít kolik je v tom jejím
    hlubokém traumatu dnes už nehumánnosti, dnes už nelidskosti. Gotz George
    byl nejlepší německý herec, mám do dnes rád nejlepší díly Schimanského
    jakými byli pro mě právě díly "Den Matek", "Azyl" a "Zločin a Trest", ve
    kterých si ho dnes upřímně vážím jako vždy nejlepšího vzoru vždy
    správného charakterního, neuplatného, neortodoxního, nekonvenčního,
    hodně vždy i svérázného vrchního policejního kriminálního vyšetřovatele,
    lépe resp. komisaře jak by i upřímně dnes policie sama skutečně měla
    vždy už nejvíce "Pomáhat a Chránit", být občas i neformální,
    nekonvenční, neortodoxní a svérázná, ovšem toto vše nerad vše píšu a
    sdílím vzhledem ke svému podnětu GIBS ohledně už soudního justičního
    omylu k prošetření možného i vysoce pravděpodobného zneužití pravomocí i
    možné korupce u státní policie, u PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce
    související s podnikáním vlivného a bohatého podnikatele bývalých Emauz
    (které byli v minulosti vytunelovány a rozkradeny, viz. trestní kauza
    Emauzy Rychnov nad Kněžnou, na které dnes už navazuje právě Helpion) a
    dnes Helpionu Karla Vavřína, vše podrobně a detailně prostřednictvím
    e-mailové komunikace velice duvěrně osobně dnes sdílené s městskou
    policií v Trutnově i s médii v TV, s českou TV, s Novou i se CNN Prima
    News, bohužel zdaleka celé vše pro mě osobně dnes duvěrné a citlivé tu
    nemužu detailně a podrobně už vubec zveřejnit. Co jiného o de mě očekáváte než pravdu! Stejně tady budu brzo se svým psaním uplně už končit! Bohatý a vlivný podnikatel bývalích vytunelovaných a rozkradených Emauz a dnes podnikatel Helpionu Karel Vavřín, který má či měl zrekonstruované byty psané v podnikání na bývalé Emauzy má mit vysoce pravděpodobně udajné dobré styky na příslušných místech u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, kde má i vysoce pravděpodobně udajné velice dobré konexe, samotná PČR v RKn mě před vlivným a bohatým podnikatelem Karlem Vavřínem proto i skutečně velice durazně varovala! Měl bych mít policejní ochranu, ale každý, i GIBS evidentně jak je vidět na to vysoce dnes jen sere! Vše sdílené s TV s médii, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, ale právě i rozhodně sem by se to už do komentáře stejně celé vubec už nevešlo! A zveřejnit tu bohužel podrobně a detailně ohledně už toho co se špatného a otřesného odehrálo právě před 3 lety v Rychnově nad Kněžnou už stejně vše jak bych chtěl už bohužel nemužu!, podrývá to celé totiž duvěru samotné veřejnosti v nezávyslou justici i v samotnou dnes práci a policejní profesionalitu celé PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou, více k tomu už bohužel sdělit dnes sám nemužu!" Martin Dyntar, 41. let Trutnov

• MartinDyntar

,,Emoce v hudbě dnes hluboce intuitivně správně a intuitivně vždy nejlíp
    vysoce senzitivně dnes emočně vnímám a nejlíp intuitivně správně emočně
    senzitivně dnes odrážím, jsem sám právě humanitně dnes zaměřený více na
    druhý lidi, kterým sám vždy skrze sebe hluboce lidsky, hluboce humánně i
    prosociálně humánně vždy dnes nejlíp rozumím a jsem zaměřený vždy už
    jen na humanitní studijní obory, asi za tím vším náhodou nejsou také
    zrcadlové neurony a mé těžké hluboce introvertní a tolik dnes mé těžce
    melancholické rysi v mé osobnosti." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Co je pro člověka dnes plně přirozené, za to se dnes ve společnosti bohužel dnes nejvíce trestá! To věděl i nejlíp psychoanalitik Sigmund Freud, podle mě taky melancholik, žijeme ve světě a žijeme i v době kdy i zvířata se dnes k sobě chovají ohleduplněji často mnohem líp než už lidi, nenávidím tento špatný hodnotově už bohužel dnes jen vždy více už politicky dnes pravicový a společensky dnes masově už jen čistě konzumní svět a špatný svět, ve kterém se vždy daří nejvíce jen swiním a ze kterého se mě chce dnes se zklamáním dnes v sobě nad tím vším jen brečet a nenávidět dnes jen druhé lidi a až sadisticky agresivně často s lítostí nad tím vším už jen křičet z plných plic a pohrdat tím vším dnes v sobě vždy nejvíce, nenávidím tuto masově dnes už čistě jen společensky dnes čistě konzumní a masově společensky čistě konzumně dnes jen a už jen už politicky pravicově dnes hluboce nemorálně skaženou nemorálně hluboce prohnilou dobu, ve které vždy dnes hodnotově dnes dobrých a hodnotově dnes silných lidí je dnes vždy ve společnosti už čím dál tím mín na koho je dnes ještě skutečně spoleh a kdo ve vás často už nezklame právě vaši duvěru, zvykly jsme si bohužel navzájem si dnes už ubližovat dnes už bohužel vždy rádi a nepřát už téměř dnes nikomu už dnes často vubec nic dobrého, je to svět neduvěry, strachu, největšího a hlubokého vždy zklamání a agresivního sadismu v sobě, která společnost v sobě bohužel živí a nejvíce vždy posiluje a neustálého dnes i překvapení nad tím kolik lidí je dnes v tomto světě a v této době hluboce dnes zklamaných, neštastných, ustaraných, nejvíce a hluboce vždy opovrhujících dnes sami sebou i druhými lidmi a opovrhujících dnes ve společnosti už téměř i vším, frustrovaných, nespokojených, emočně dnes deprimovaných, agresivních a nenávistných, kolik je dnes všude lidského zla a kolik i vždy už stačí vždy už překvapivě dnes i velice už málo právě i dnes k tomu aby byl dnes člověk zlý a nakonec bohužel i rád vždy zlý." Martin Dyntar

• MartinDyntar

Doslova živá legenda Německého "Nového Filmu."

• MartinDyntar

"Jen rád připomínám že západní němec, rodák z německého Duesseldorfu Wim Wenders je dnes jednou z nejvýznamějších osobností kulturního dění a kulturního života nejen v západním Německu, připomínám obdržel vysoké státní pocty a také i dnes vysoká čestná státní vyznamenání! Němci si ho dnes upřímně hodně cenní a upřímně i osobně váží, je to dnes pro němce v oblasti německého společensky dnes kulturního dění srovnatelný už i dnes svým zpusobem svým dnes už i kulturním přínosem německé společnosti pro němce dnes kulturně novodobý J.W. Goethe, němec Wim Wenders, plně dnes i respektovaný a dnes i uznávaný v oblasti dnes 'Německého Nového Filmu' (především Rainer Werner Fassbinder a Werner Herzog, a také dnes i Wim Wenders) i precizní německé režijní dokumentaristiky (Wim Wenders má vyjímečný cit pro kameru a fotografování!), Wim Wenders se dnes uplatnil v západoněmeckém společensky dnes kulturním dění především dnes jako skvělý a vynikající dnes fotograf a nadaný i esejista, coby také i bývalí skvělý filmový kritik a dnes sám i přesvědčený křestan-lutherán protestant a uznávaný a nadaný teolog - jako teolog také obdržel vysoké pocty, filmový scénárista i filmový producent pro více i umělecky kinematograficky tzv.  stále kinoartově dnes nezávyslí film, uplatnil se i v oblasti univerzitní pedagogiky, kdy i rozhodně dnes dalece sám překročil rámec samotného filmu ke znamenité, hodně dnes i vyjímečné esejistice, k podmanivému dnes i skvělému a znamenitému fotografování, k vizuálně dnes precizní dokumentaristice a také dnes i k teologii a k nezávislé dnes filmové produkci atd. Wim Wenders nejlíp proslul větou, citátem vypujčeným od Fritze Langa: ,,Bude lepší když film dnes nebude, než aby byl takový, jaký je.", němec Wim Wenders odmítá aby se z filmu stalo jen mainstreamové konzumní zboží a jen mainstreamově masově dnes zábavně dnes prumyslově konzumní dnes masová zábava, jeho filmy vždy mají vysoké eticky morální, hluboké dnes mravní požadavky, hluboký mravní apel a hluboké dnes i naléhání na lidské svědomí, které mě v rámci psaní dnes vedle hudby, dnes kromě hudby západoněmeckých Die Toten Hosen, ukrajinských Veremiy i ukrajinských Okean Elzy a přitom i také dnes i vyjímečně stále ještě kanadana a folkaře Leonarda Cohena nejen podněcuje, motivuje a hluboce dnes inspiruje právě pro Wimuv vysoký dnes morální kredit - Wim Wenders se ve svých především tématicky dnes road-movie svých filmech zabývá kulturní ztrátou domova v západoněmecké a v německé dnes právě společnosti a také dnes i kulturním dnes hledáním domova právě v německé dnes společnosti..." (celý tento článek o Wimu Wendersovy dnes najdete veřejně dnes publikovaný v časopise klientu Chráněného Bydlení RIAPSu pod i destigmatizačním názvem "Čisté Srdce", kde své články veřejně dnes publikuji, uveřejnuji, pracuje se dnes i na internetové dnes podobě samotného právě časopisu klientu CHB RIAPSu "Čisté Srdce", protože jsem jako občansky dnes aktivní levicový anarchista i jako více dnes levicový volnomyšlenkář a více dnes i levicový humanista dnes nepohodlný a společensky dnes nepotřebný, Stigmatizuje se dnes ve společnosti vždy o to více, je to vždy povrchní i nejvíce dnes hluboce pokrytecké, nikdo nemuže dnes s jistotou vědět zda Vy sami nemáte dnes poruchu osobnosti nebo psychické problémy i bez psychiatrické dnes diagnozy s tím rozdílem, že se do vás pak nekope a neodsuzuje se, nestigmatizuje se a nediskriminuje se, neznevýhodnuje se pak společensky.) Martin Dyntar

• MartinDyntar

Má. pozn. ke zdroji z Wikipedie k hudebnímu albu německých Die Toten Hosen "Auswartsspiel" (2002) 

,,Je o vážných úvahách o lásce a smrti, zatímco Campino satiricky nahlíží na politická témata.", ,,díky právě tomuto pro mě dnes i nejlepšímu a i prvnímu hudebnímu albu německých Die Toten Hosen, které jsem měl roku 2002 možnost slyšet už právě jen díky CD bazaru Krakovska v Praze, kde jsem zakoupil toto vubec pro mě v životě už první a nejlepší i dnes hudební album německých Die Toten Hosen v podobě originálního CD, kam jsem se vždy pravidelně často rád do hystorického centra Prahy právě pravidelně každý měsíc vždy vracel a kde jsem se i od rána vždy až do pozdního večera vždy celý v kuse téměř bez přestávky vždy osaměle bezutěšně teskně i v sobě hluboce bezutěšně vždy prázdně zoufale vždy smutně sám vždy intuitivně spontánně vždy rád procházel a na Karlově Mostě při setmění často rozjímal při svém emočně bezutěšně vždy teskném i hluboce euforickém pohledu vždy na lyricky krásný a hluboce vždy lyricky a esteticky vždy překrásný a lyricky vždy esteticky dojímavý odraz vždy pouličního osvětlení a pouličních lamp právě vždy už pokaždé často na samotné hladině vltavy jako vždy zářivých a intenzivně vždy i oslepujících na zemi jakoby vždy spadaných "hvězd" vždy pokaždé na dosah ruky pokaždé vždy v ohlušujícím šumu řeky vltavy a vždy pokaždé i nesmírně srdečně vlídných a vždy už srdečně i přívětivých hlasu právě vždy procházejících lidí v davu a jejich vždy i odeznívajících už kroku při svém nesmírně teskném i euforickém pohledu vždy na teskný let racku vždy nad hladinou vltavy jak všechno v tom nadbytku a v té hojnosti vždy všeho na dosah ruky vždy příjemně spolu krásně všechno harmonicky souznělo, ta harmonie v Praze s tou hojností všeho vždy na dosah ruky byla vždy i ve mě a vždy i v mém srdci!, skutečně i téhdy vždy moje velká láska k Praze." z Wikipedie se svým doslovem vše přidal a vše líp dovysvětlil Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Nelítostná bolševická swině ředitelka
    RIAPSu Zuzana Kozáková to má dobře vymyšlený, otevřeně mě ráda vyhrožuje
    ukončením či neprodloužením dál mé nájemní smlouvy na CHB RIAPSu, a
    všechno skutečně nasvědčuje tomu že si s největší pravděpodobností sama
    obstarala křivou svědeckou výpověd Radka Padyáska a ještě jedné osoby,
    na základě přímímy dukazy už nijak nepodloženého mého obvinění, křivého
    nařčení a křivého obvinění mé osoby bez jakkýchkoliv už přímých dukazu
    mě vydírá a vyhrožuje bud dobrovolnou anebo ustavní ochranou léčbou aby
    do mě nehumánně, nelidsky už bezhlavě cpaly psychiatrické prášky a abych
    byl z toho sám jen v hajzlu, ona to sama dobře a nejlíp pamatuje jak
    tomu bylo u nás za komunistické totality a těchto metod a špinavých
    nečestných praktik se ráda drží, postárám se o jednu věc ve svém životě -
    měla by přijít o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe a
    doufám že mím trestním oznámením na její osobu za mé křivé nařčení a za
    mé křivé obvinění o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe
    doufám přijde, měla by to vše číst a vědět i česká lékařská komora co je
    zač a jaké má nečestné a špinavé bolševicky totalitní praktiky a metody
    psychiatrické péče, léky beru, na ambulantní kontrolu se řádně k ní
    pravidelně dostavuji a mám skvělou klinickou psycholožku i
    psychoterapeutku v RIAPSu Mgr. Irenu Černou, naopak funguju dobře, model
    Care mám z větší části nejlíp vyplněný, plně se zotavuji, plně se
    uzdravuji a aktivně se občansky ve společnosti plně se společensky dnes
    občansky angažuji svým psaním, ale Kozáková do mě chce bezhlavě ráda
    cpát jen prášky, největší bolševická swině a bolševická zruda, děsná
    ubohá semetrika, není to rozhodně vubec dobrá psychiatrička, není to
    žádná Helena Kučerová!, ale je jako psychiatrička vždy nade mnou dobře
    povýšená a vždy panovačná swině jedna aby do mě bezhlavě ráda nehumánně,
    nelidsky nacpala co nejvíce psychiatrických prášku, tady ten systém
    psychiatrické péče je dnes stejně celý špatný a zkurwený, stále ještě
    nelidský a nehumánní, protože i z hlediska dnes moderní neurovědy se
    dnes nejlíp ví že to zdaleka nejen už u schizofrenie celé jde dnes i bez
    prášku a že by se i neměli užívat vždy jen trvale a vždy už
    celoživotně." MD., Martin Dyntar.

• MartinDyntar

proto zdaleka nemám a nechýbí mi dnes v MP3 právě všechny hudební alba právě dnes německých Die Toten Hosen, ze zrušeného nejlepšího serveru z webu YT1s.en2aef.com mám dnes ve formátu MP4 dnes ve vysoké kvalitě stažené od německých Die Toten Hosen uplně, absolutně dnes i všechny jejich officiální jejich hudební videa, nejen právě
    videoklipy, ale s tím přibližně dnes i na 384! (plus další i officiální
    hudební videa právě Ukrajinských Okean Elzy právě dnes i ze serveru
    Webshare, krom jejich cca dohromady dnes i jejich dnes 7! už hudebních
    alb) hudebních dnes videí právě dnes ve formátu MP4 ve vysoké zvukové i obrazové kvalitě. Martin Dyntar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit