Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
663 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Němci jsou ve svém srdci dobrý altruisti - snažím se být stejný. Ale z českých i ze slovenských vlastencu a z rapperu mám své celoživotně největší své nepřátelé na život a na smrt!, ale Ondrej Ďurica je taky trochu melancholik 🙂, mám upřímně některé jeho písně hodně rád - Piesen pre Slovensko, Mama, Republika a Rekviem, s výhradami k textu písni i Dom, Ondřeji ten klavír jako melodický motiv v písni Dom a Rekviem je skutečně geniální! - dojme mě k slzám.. pochvala pro tebe, jsi charakterní vlastenec - charakterní voják a to voják samozřejmě bez uvozovek. 🙂 MD.

• MartinDyntar

Němci jsou ve svém srdci dobrý altruisti - snažím se být stejný. MD.

• MartinDyntar

V BDSM komunitě jde o to co nejlíp harmonicky vyvážit své sadistick. a masochistické sklony v sobě, její popularita v Německu roste. Zkuste si poslechnout od německých DIE TOTEN HOSEN! Hot-Clip Video-Club ...Sado-Maso Kinder sex... 🙂 Campino měl v písni Hot-Clip Video-Club na mysli to jak kapitalisticky dnes masově konzumní společnost nejen v Německu bude morálně skažená a morálně prohnilá! Přesně... v takové společnosti dnes všichni žijem!... to není dnes v reálném životě už na žádný americký happy-end! MD.

• MartinDyntar

Teď už se mě přemýšlí mnohem líp! - buďme k sobě tolerantní a benevolentní jako Němci v Německu k sobě. Chybí dnes tolerantní přijetí! - necítím se tu být jako volnomyšlenkář vůbec v České Republice kulturně doma! a proto i nenávidím českou společnost a pohrdám českou společností pro tu její netoleranci a nebenevolenci. MD.

• MartinDyntar

Nejlepší německý rock navždy! Nejlepší skupiny - RAMMSTEIN! (s albem Mutter, 2001), DIE TOTEN HOSEN! (jejich absolutně úplně nejvyšší a nejlepší hudební vrchol s albem Kauf Mich! 1993, Opium furs Volk 1996 a Auswartsspiel 2002 v letech 1993 až 2004 zahrnuje ještě album Zuruck zum Gluck z roku 2004) a BOHSE ONKELZ! (Kneippenterroristen 198?), nejlepší německý rock! (In Extremo nepočítám) Ale preferuji v poslední době hudebně i Ukrajinské VEREMIY! (Melodic Hravý Folk pro tragický heroismus v jejich hudbě s jejich návratem do melodický folk metallove polohy k jejich melodicky i lyrický textově dnes nejlepšímu hudebnímu albu z roku 2014), pozn. Ukrajinske OKEAN ELZY! až na některé už málo pro mě dnes jejich výjimečné písně už dnes moc nemusím a stejně tak preferuji ruskou melodicky pop rockovou hudební scénu od 80. let (pro mě některé dnes výjimečné písně Igora Talkova s písní Byvschij Podesaul a Chystie Prudy, Diany Arbeniny, BI2 s písní Serebro, Nautilus Pompilius s písní Progulki po Vodě, DDT s písní Metel Avgusta, Yuta i A.Maklakov s písní Imya Lyubov či Smisllovie Gallyucinacii s písní 3000 Zhvezdy apod., pozn. rozhodně moc jich z ruské populární hudby dnes není!), kterou mám hudebně celkem dobře zmapovanou a dnes už ji až na vyjímky prostě vubec nesleduji! MD.

• MartinDyntar

BDSM (Bondage Discipline Sadomasochism) komunity má několik zásad - jednou z nich je že prostředí je bezpečné a neplatí v něm Stigma (jednou ze Stigmat BDSM komunity je že ji vyhledávají jen Parafilici nebo agresivní sadisti už dávno neplatí), a pomáhá lidem s těžkými emočními traumaty líp je v sobě zpracovat a líp se jim v sobě otevřít - jednou ze zásad BDSM komunity je nauč se líp kriticky přehodnotit svá pravidla v mezilidském i v partnerském vztahu, neboj se vybočit z jednotvárné rutinny a ze stereotypu svých pravidel a budeš v životě spokojenější a šťastnější! - ano BDSM komunita pomáhá i lidem s duševním onemocněním. Díky BDSM komunitě lidé jsou pak méně neurotický a lépe psychicky, duševně vyrovnaný! - to jsou přednosti BDSM komunity. Mám ji hodně spojenou s poslechem německých RAMMSTEIN! - hlavně s písněmi Sonne, Mutter, Ich Will, Adios, Mein Teil, Tier, Alter Mann a Im Nebel - jsou to skvělé písně, od německých RAMMSTEIN! jedny z nejlepších vubec!! MD.

• MartinDyntar

Ve vztahu k ženám toužím po klidném harmonickém vztahu bez hádek a tu potřebu druhé muže, chlapy nemylosrdne sadistick. co nejvíce krotit, na druhé muže být nemylosrdne tvrdý a přísný a k ženám vlídný preferuji v BDSM komunitě, jsem na sebe dnes vysoce hrdý, mám skutečně dobré srdce a mám to v sadomasochism. hodnotově nastavené dnes správně a vždy jsem měl! - mám zdravou hrdou sebeúctu, proto tolik nenávidím nezávazný intimní sex bez lásky, resp. nezávaznou fyzickou intimitu bez lásky - chlapum to dnes nedělá problémy, já bych s tím žít nedokázal a nemohl! Ty swine bych za to zabil. MD.

• MartinDyntar

Žiju stále více pro německé DIE TOTEN HOSEN! pro jejích výjimečné písně Armee Der Verlierer (politická pisen), Niemals Einer Meinung Sein, Paradies, XTC, Schlampe, Was Zahlt, Nur zu Besuch, Lugen, Depression De Luxe, Fallen, Alles Wird Voreburgehen, Tauschen Gegen Dich, Urlaubsgrusse, Alles ist Eins, Du Fehlst, Altes Fieber, Unter den Wolken a Ein Guter Tag Zum Fliegen z let 1993 až 2012! MD. Teď bojuju s nehumánníma s nelidskýma podmínkama se ztrátou bydlení, domova a zázemí! MD.  😞

• MartinDyntar

Ondrej Ďurica má některé písně velice dobré - a text písní kvalitní u alba Krajina na Predaj - nemám nic proti písním Piesen pre Slovensko, Mama anebo Nemam rád, a vizuálně i lyrický textově podmanivý, sugestivní a skvělý klip k písním Republika a Rekviem - uvědomte si že i český i slovenský vlastenci by měli vést nějaký otevřený kritický dialog s punkery či s punk rockery, odmítám dnešní Generaci masově dnes pop kulturní zábavy Konzumní společnosti a vlastenci si myslím taky - je čas na otevřený kritický dialog - s volnomyšlenkářem jako se mnou. Téma konzumní společnosti ve svých písních by mělo být společné i vlastencům. A ten klavír jako hlavní melodický (leit) motiv v písni Dom a Rekviem je krásný, je překrásný a k slzám dojemný, mám jako levicový volnomyšlenkář z českých i ze slovenských vlastencu své celoživotně největší své nepřátelé. A z rapperu také. Ani Tomáš Ortel nemá některé písně špatné. Protože osobně sám nesouhlasím s islamem, ve kterém se se ženama hodnotově i lidsky nedemokratický nerovnopravne zachází nedůstojně často hur než se psem. MD.

• MartinDyntar

Ano stojím si nekompromisně za označením České společnosti za xenofobní a pravicově fašistickou! Podívejte se na vysokou českou politiku a na dnešní českou vysokou politickou scénu! Nemám koho v politice už dnes volit! Nenávidím takovou českou společnost, bezohlednou, arogantní a egoisticky lhostejnou. MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit