Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
663 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Opium furs Volk německých DIE TOTEN HOSEN!? Za jakou Svobodu jsme po roce 1989 vlastně bojovali? Viva La Revolution - Revoluce na howno! Konzumní společnost, bezohledný rychlý tvrdý pozdní kapitalismus, nelidský a zrudny kapitalismus, lidskou nenažranost i komunisti museli nejlíp krotit, Konzumní společnost nezná ohledy, soucit ani humanitu. Pro co dnes žijem? Pro sociální sítě!! Kde se důsledně precizně marketingově také jede spokojeně na co vždy největší masový konzum pop kulturní zábavy jak vypnout mozek a vubec nemyslet, jak úplně přestat myslet. Druhá Amerika, další Amerika, která je sama v hluboké krizi a s vlastenecký republikánskými hodnotami skutečně hluboko v prdeli. Tahle Česká bohužel dnes více pravicová společnost je dnes bohužel hodnotově společensky politicky a společensky kulturně republikánsky fašistická, ve které se jako volnomyšlenkář necítím být vůbec kulturně doma. Jsem pacifista, bojuju psaným slovem a chci společnost kolem sebe měnit k lepšímu. MD.

• MartinDyntar

Dnešní americká Kinematografie s Amerikou podle republikána Trumpa sama hluboko v prdeli v hluboké krizi!! - digitální hnus!!! MD.

• MartinDyntar

Když nepláču tak nic není pro mě v tomto světě reálné. Melancholici prožívají smutek rádi.

• MartinDyntar

Sere mě že v tak zkurweném světě musím být! MD.

• MartinDyntar
    • Nejhorší je největší lidská hloupost - lidská nenažranost! Kupovat všeho co nejvíce co stejně k životu vubec nepotřebujem a mit všeho vždy co nejvíce a porovnávat se neustále v tom na sociálních sítích jak jsem v konzumním blahobytu dnes nejlepší, jinde jsou lidé jsou pod hranicí chudoby a bídy, trpí chudobou a bídou, umírají ve válce nejen na Ukrajině - být enormně nenažraný je dnes nejhorší, nemyslet na druhý, ale mít se vždy za sebe co nejlíp. Více Středolevicové levicově dnes hluboce lidské, humanistické solidarity, štědrosti a rovnosti, rovných podmínek ve společnosti bez republikánských vlasteneckých hodnot antisemitismu a rasismu, bez pravicového radikalismu a bez xenofobie k přistěhovalcum, k migrantum a k cizincum, k lidem s duševním onemocněním, k LGBT komunitě atd. apod.. Pro mě je vše toto myšlenkově, ideologicky obsaženo v hudební tvorbě německých DIE TOTEN HOSEN! z 90.let Proto jejich hudbu tolik miluju a preferuju, není o hudbě, ale o překonávání sebe sama, o překonávání svých limitu v sobě a v partnerském vztahu, tím je jejich hudba dnes především zejména na hudebních albech z 90.let na albu "Kauf Mich!" (1993), "Opium furs Volk" (1996) a "Auswartsspiel" (2002) dnes vyjímečná a ojedinělá, a hudebně dnes už neopakovatelná a hudebně dnes už nepřekonatelná. Myšlenka komunismu vubec není špatná - je dobré být v politice proto vždy nalevo, Zkurwená nadměrně uspěchaně hekticky Rychlá doba - bezohledný vysoký enormní tlak na výkon nejen v zaměstnání, který nás fyzicky i psychicky ničí, musíme se všichni učit na chvíli zpomalit i zastavit - uspěchaný rychlý kapitalismus ve své nejhorší v nelidské ve zrudné dnes podobě masově dnes konzumní společnosti!, která ničí člověka, jeho osobnost, jeho duši, jeho psychiku (viz. album Opium furs Volk z 96 v textu písni Viva La Revolution padne otázka k čemu vubec byla dobrá Revoluce? Ano vím Campino je také melancholik a volnomyšlenkář, zvláštní romantik a pacifista!) - nemluví se o tom otevřeně kritický v médiích v TV! Nemáme dnes nezávislá média! I o to také ve společnosti dnes jde aby média nikdy nebyla jen v zájmu vysoké politiky! Ano vím měl jsem se na to celé raději vysrat je to velice primitivní podpruměrně psáno spontánně narychlo a kognitivně stejně už podpruměrně. Nevěřily by jste tomu že se za to skutečně hodně nenávidím že do toho nedám mnohem více! Bohužel, pro mě velice primitivní a velice podpruměrné. Sere mě že v tak zkurweném světě musím žít! ..musím být! MD.

• MartinDyntar
    • Nejhorší je největší lidská hloupost - lidská nenažranost! Kupovat všeho co nejvíce co stejně k životu vubec nepotřebujem a mit všeho vždy co nejvíce a porovnávat se neustále v tom na sociálních sítích jak jsem v konzumním blahobytu dnes nejlepší, jinde jsou lidé jsou pod hranicí chudoby a bídy, trpí chudobou a bídou, umírají ve válce nejen na Ukrajině - být enormně nenažraný je dnes nejhorší, nemyslet na druhý, ale mít se vždy za sebe co nejlíp. Více Středolevicové levicově dnes hluboce lidské, humanistické solidarity, štědrosti a rovnosti, rovných podmínek ve společnosti bez republikánských vlasteneckých hodnot antisemitismu a rasismu, bez pravicového radikalismu a bez xenofobie k přistěhovalcum, k migrantum a k cizincum, k lidem s duševním onemocněním, k LGBT komunitě atd. apod. a bez xenofobie ke kulturním menšinám ve společnosti nikdy nejde bez (středo) levicového smýšlení a bez aktivně občansky středo levicového už společensky politického vyznání. Pro mě je vše toto myšlenkově, ideologicky obsaženo v hudební tvorbě německých DIE TOTEN HOSEN! z 90.let Proto jejich hudbu tolik miluju a preferuju, není o hudbě, ale o překonávání sebe sama, o překonávání svých limitu v sobě a v partnerském vztahu, tím je jejich hudba dnes především zejména na hudebních albech z 90.let na albu "Kauf Mich!" (1993), "Opium furs Volk" (1996) a "Auswartsspiel" (2002) dnes vyjímečná a ojedinělá, unikátní a hudebně dnes už neopakovatelná a hudebně dnes už nepřekonatelná. Myšlenka komunismu vubec není špatná - je dobré být v politice proto vždy nalevo, tzv. Středolevicove..Zkurwená nadměrně uspěchaně hekticky Rychlá doba - bezohledný vysoký enormní tlak na výkon nejen v zaměstnání, který nás fyzicky i psychicky ničí, musíme se všichni učit na chvíli zpomalit i zastavit - uspěchaný rychlý kapitalismus ve své nejhorší v nelidské ve zrudné dnes podobě masově dnes konzumní dnes společnosti!, která ničí člověka, jeho osobnost, jeho duši, jeho psychiku (viz. album Opium furs Volk z 96 v textu písni Viva La Revolution padne otázka k čemu vubec byla dobrá Revoluce? Ano vím Campino je také melancholik a volnomyšlenkář, zvláštní romantik a pacifista!) - nemluví se o tom otevřeně kritický v médiích v TV! Nemáme dnes nezávislá média! I o to také ve společnosti dnes jde aby média nikdy nebyla jen v zájmu vysoké politiky! MD.

• MartinDyntar

Malá oprava nahoře.

• MartinDyntar

Malá omluva, hodnocení Kosmonosy 3,9 je ještě dobré, nechtěl jsem vubec z toho mit další kontroverzní komentář, ale upřímný a odvážný komentář, v lesčems rozhodně je, kéž by z toho bylo tak trochu SCHEISS WESSIS Nervenklinik německých DIE TOTEN HOSEN! Zustal bych tam rád... MD.

• MartinDyntar

Současné dnešní americké filmy? Americká kinematografie v hluboké krizi! - digitální hnus! Miluju a preferují ve filmech klasickou analogovou kameru (viz. filmové snimky typu On the Waterfront 1954 režiséra Elia Kazana nebo American Historky X 1997 režiséra Tonyho Keye a postprodukčne režijně Edwarda Nortona apod.) s moderní digitální technologií je vše konzumně laciné a masově konzumně dnes povrchní i divácky povrchní - digitální hnus! Dnešní Kinematografie v hluboké krizi.. MD.

• MartinDyntar

70.leta u Wima Wenderse mě přišla nudná a nezáživná, 80. I 90.leta u Wima také nemusím, znám nejlíp vrcholnou nejlepší pozdní filmovou tvorbu Wima Wenderse v letech 2003 až 2017, přesně tak si chci Wima Wenderse navždy zapamatovat a nejlip na něj ve svém srdci vzpomínat, miluju pozdní nejlepší vrcholnou filmovou tvorbu Wima Wenderse jak jsem zmínil v letech 2003 až 2017, mám na mysli podle ČSFD především me shlednute snímky Land od Plenty (2003), Palermo Shooting (2008), Every Thing Will Be Fine (2015) a Submergence (2017). MD.

ˇ

• MartinDyntar

Ve svém oboru vysoce vzdělaný, vysoce fundovaný a vysoce profesionální, svědomitý, zodpovědný a dusledný, pečlivý a vysoce vzdělaný a vysoce profesionální MUDR. Vladislav Oliver Borovanský s vazbami na Německo (proto ho mám srdečně rád a vážím si ho upřímně, měl jsem k němu jako jeho pacient velkou duvěru!) dal na oddělení S8 výpověd a po jeho samotném odchodu už tu také dál být a zustat dál také vubec nechci (ano mit domov, mit se kam vrátit nejsem tu), sem tzv. vysoké kapacity v oboru psychiatrie či psychologie až na výjimky do Kosmonos vubec nechtějí, každý od tud raději odchází pryč!, je tu zprominutím zkurwený personál, který tu místo primáře Matějky vládne direktivně rád autoritářsky ustavně totalitně pevnou rukou a má ve všem místo primáře Matějky, který nemá odvahu se špatnému přístupu personálu postavit a podmínky napravit k (mnohem více) dustojnému! zacházení s pacienty na oddělení S8 vždy ve všem poslední své slovo, mám tu konflikty se špatným personálem, tak to vše ideálně řeším raději pak delšíma vycházkama s poslechem německých DIE TOTEN HOSEN! (ano "SCHEISS WESSIS" to tu bohužel není!) a obávám se že mi to tu za ty konflikty ještě nakonec dají tzv. soudně, mají v tom volnou ruku, pro ně ideální, personál na oddělení S8 pacienty zbytečně buzeruje i obsedantně kompulzivní poruchou několika sester a šikanuje kvuli každé maličkosti, zamyká jim pokoje a vyhání je jak dobytek v pracovním lágru či v koncentráku na chodbu vždy pravidelně vždy v době od 16:30 přibližně do 19:15 až 19:30 i déle a některý sestry už mají asi syndrom obsedantně kompulzivní poruchy a měli by se sami z toho nakonec i léčit, hodnocení Kosmonos nejen jejich oddělení S8 na internetu jako psychiatrické nemocnice je převážně negativní a převážně špatné, málokdo to po své osobní zkušenosti druhým lidem tu psychiatrickou hospitalizaci skutečně doporučuje, ano vysoce chválím přijmové oddělení A12 Kosmonosy velice vstřícné, laskavé, milé, hodné, zkušenné a empatické skvělé a také i vyjímečné primářky Evy Pokorné s výjimkou dnes polootevřeného skupinově dnes psychoterapeutického oddělení K20! vedle přijmového oddělení A12 vynikající primářky Evy Pokorné se skvělým personálem asi nejvhodnější oddělení v Kosmonosech na Kosmonosy jejich upřímně i špatnou a negativní pověst a špatné poměry právě především díky doléčovacímu oddělení tzv. na S8, jinak právě doléčení na oddělení S8 je absolutně už uplně přesným opakem přijmového oddělení A12 laskavé primářky Evy Pokorné s empatickým a s vysoce profesním zkušenným personálem a právě tzv. dolečení v Kosmonosech na oddělení S8 připomíná přístupem personálu k pacientum více totalitní praktiky před rokem 1989, pracovní lágr či kriminál v jednom. Martin Dyntar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší