V německé fotbalové lize zaskakoval divák jako čtvrtý rozhodčí
-
tak navzdory všem.. tyhle sudí už ale nechcem.. vetujte je!! dnes neodpískali 2+2 za faul na Vožu, 2 min. na Daňa a vyhození přes manťák další 2 minuty. To jsou tak fatální chyby, že už by si neměli zapískat, jestli se ta liga hraje furt fér. Už jen za tuhle nakloněnou rovinu zasloužený postup. Gratuluju, tohle ještě nikdo neotočil. :)
Kvačkajová vám taky fandila, seč mohla v Brezně!! :) -
kua ani do hokeje bych nedal ani korunu, ti sudí jsou velmi špatní téměř každý zápas tohoto semi Třinec - Sparta, Ujčík velmi špatný coby disciplinárka. Tam by to měli pročistit kompletně, hokej byl vždy fér hra.. kopíruje to společnost. Dnes o tom mluvil i Petr Fiala na kongresu ODS.. Tohle ti sudí musí vidět, od toho jsou tam 2 hlavní. Ujčík pak dělá idiota akorát tak sám ze sebe, o tom už jsem psal..
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-valek-na-sjezdu-ods-kdybychom-nevladli-my-babis-by-lidi-jen-opichal-249772
-
-
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-zkrvaveny-vozenilek-ostry-zakrok-na-dana-vse-bez-trestu-proste-dostal-telo-a-lezi-prekvapili-sudi-vytocene-ocelare-5026290
ti sudí jsou prostě zase MIZERNÍ.. na jednu stranu samo
-
2 neodpískané jasné fauly na Třinecké - Voža, Daňo. tohle byste měli rozebírat v tom O2 studiu.. férově, Pepici.. :)
ale ve fotbale nastupuje od příštího roku nový titulární sponzor, Fortunu se podařilo odstranit, tak třeba se změní i poměry.. :)
-
-
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-trinec-vterinu-pred-koncem-zmrazil-spartu-krasne-i-nespravedlive-zaroven-zaril-cienciala-5026190
ještě v Prága něco podobného a Voža půjde do znaku místo toho draka.. -
tak Vikyne, jsem na tebe zvědav, kolik Řepíkovi napaříš, pač to je tak na 10 zápasů. To vaše rozhodování, v tom aby se čert vyznal, hlavně, že se tlemíš těm z basketu. Je úplný úlet, že trenér jednoho týmu předsedá disciplinárce. Ten hokej to má taky manažersky nedotaženo, pak si Ujča může vyřizovat účty s kdekým v extralize..
tam by to mělo kopírovat ten trest toho juniora, který sekl do hlavy nedávno toho protihráče, pač to je vyloženě úmysl - surová hra. Jsem na tebe fakt zvědav, tady se ukáže, jestli máš kompetence vůbec o tomhle rozhodovat, pač se tak děje navíc ve zkráceném řízení..
-
-
https://www.sport.cz/clanek/podcasty-za-mantinelem-o-emocich-ktere-prekracuji-hranice-a-disciplinarnim-gulasi-5025994#dop_ab_variant=1278011&dop_source_zone_name=sport.web.nexttoart
nějak obdobně jsem ti to tady Vikyne psal před hodinkou, te´d to čtu na sport.cz od hokejového experta a novinářů. Diváci a hráči mají z tebe srandu, novináři a experti taky, jen to nemohou takhle expresivně vyjádřit do médií.. Diváci si z toho dělají srandu v hledišti, hokejisté nerespektováním pravidel, proto neustále zasedáte.. -
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/michal-repik-sparta-trinec-semifinale-disciplinarni-komise-viktor-ujcik.A240408_100618_hokej_ivt
disciplinárku by měl vézt někdo, kdo má v pořádku úsudek, disponuje kritickým myšlením, intelektem, je bezpodmínečně nezávislým, nezainteresovaným v hokejovém prostředí ideálně. Jenom takhle si může získat u hráčů respekt, nebýt pro smích. Proto máte tolik práce, protože hráči vás mají na párku, a to na všech úrovních, pokud rozhodujete i o těch juniorech.
Je úsměvné, jak se Ujčík dokáže vcítit do určitých hráčů, tuší jejich pohnutky, u jiných naopak tímhle nedisponuje, zkoumá nesmyslně úhly z pohledu, který mu nemohou záběry dostatečně potvrdit, namísto toho, aby měřil transparentně stejnými nebo obdobnými tresty v jednotlivých precedentních situacích a tvořil si tak i aliby v argumentaci novinářům, kteří se logicky ptají, proč rozhodoval v tomto případě takhle, v jiném onak, přičemž jde o zcela totožnou situaci, popř. proč některé zákroky vůbec netrestal, byť šlo zase o totožné zákroky a disciplinárka se jimi vůbec nezabývala (videa u argumentací v odvolání Dana Voženílka).Absolutně netuší, jak tuhle funkci vykonávat. A nikdo mu nedal ani nikdy mantinely ideálně z právníků..
Ten zákrok byl veden na místa, kde hokejisté nemají chrániče, Řepík to musel vědět, proto tam taky udeřil. Ruce byly daleko vzdáleny a i do těch rukou se snažit trefit hráči, kterého ruce živí, je snaha vyřadit jej z pracovního procesu.. navíc v naprosto rozhodnutém utkání, což svědčí taky spíše o nezvládnutých emocích než o nějakém zákroku z přemíry snahy v boji o výsledek, jak argumentuje nesmyslně Ujčík.
Vikyne, co jsi studoval?? tohle je zase manažerská funkce, která chce uvědomělý, kritický rozhodovací proces, protože v ní ten aktér často může rozhodnout o výsledcích klubu, jeho sezony.
Co dělá svaz?? fakt vám v tom sportu tak yebe, že nechápete, jak se dělají transparentní konkurzy?? šéf disciplinárky musí být nezávislou osobou, ideálně úplně mimo hokej, ideálně s právnickým vzděláním, určitě pak vysokoškolák, pač je tam zajištěno právě to kritické myšlení a reprezentace svazu, nebo APK, nevím, jak to máte rozděleno a ani mě to nezajímá, jak to tak sleduji tak, aby ho nepoškozoval svými nelogickými výroky.
hlavně, že se Vikyne směješ těm baskeťákům a sám si rozumu moc nepobral.. -
-
navíc, pokud ho podle telepatických schopností ezoterika Ujčíka Řepík nechtěl zranit, tak proč mu dává vůbec nějaký trest. To je stejný příběh jako u Michala Kempného, což byl velmi nebezpečný zákrok... Pokud by ho ten třinecký hráč viděl, tak se asi nenechá hodit takhle hlavou na hranu mantinelu.
Vikyne fakt, co jsi studoval?? nebo máš hodně kámošů ve sparťanské kabině?? to je právě to, čím bude Třinec, kdokoliv další, vždy argumentovat, protože disciplinárku nemůže vézt bývalý hráč, navíc bez právnického nebo jakéhokoliv vzdělání. Víme navíc ze zkušeností jako společnost, že síla a schopnosti sportovců bývají obvykle jinde než v mozkomíšní oblasti..
-
-
-
Jedenáctá hráčka světa Darja Kasatkinová, jež už před časem
sdělila, že je les.ba, loni v létě k tématu Saúdské Arábie poznamenala:
„Těžko se mi o tom mluví. Nemyslím si, že všechno je jen o penězích.“Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/tenis-turnaj-mistryn-rijad-kritika-navratilova-evertova.A240405_155932_tenis_ald#cxrecs_s
tady něco kvačko i pro tebe a tvé rodiče, kteří tě vychovali, jak tě vychovali. Jirkovi Lehečkovi to snad vysvětlí jeho partnerka-psycholožka. U nás především je to vidět, nejen na psychiatrech s těmi komunistickými diplomy, kam se posunuly hodnoty, a že se pozvolna vracíme před tu revoluci. A to je alarmující, protože tahle profese by měla jít příkladem a tohle, co tady píšu o pěstování těch trvalých hodnot (nikoliv pomíjivých), by měli hlásat lidem lidé jako Cyril Hoschl. Ten namísto toho pošle do světa zprávu, že ač těžce nemocen, tak mu vadí, že nemůže řídit auto, což je ta pomíjivá hodnota (spotřební zboží). Navíc namísto toho, aby byl ve svém stavu doma s rodinou a užíval si jí, pač neví dne ani noci, tak mi jde ve svém egocentrismu slavomana přednášet, ani nevím o čem, do studia seznamzpráv. Přednášet by měl tomu Marešovi, Boučkovi, Křetínskému, Záhumenskému, Tkáčovi o jejich chování.. ale to je garnitura, která fungovala v synergii komunistické strany, jsou zvyklí sloužit (vidíme to nyní u soudu s Cimickým, co ten byl schopen pro komouše vše dělat z pozice oborové autority), byť je to v rozporu s jejich přesvědčením, anebo možná není, to by musel Cyril říci sám, kolega Koukolík to rovnou aspoň naznačuje, že se těch dnešních falešných elit definovaných navíc jen majetkem (obdoba dnešního sovětského svazu), nikoliv rozumovou podstatou, bojí, jako se bál dost pravděpodobně i komunistů. Tohle je naučené chování zkrátka s jeho podmíněnou reakcí, pánové.. jste jak ten Pavlovův pes.. tohle je taky o tom výše, jen s jinou skupinou současnosti..
Tiscali už tady má slovo les.ba dokonce jako sprosté. To je fakt katastrofa, kam se někteří posouvají myšlením..jakože přemýšlí už dnes tak málokdo.. -
-
navíc to tomu Cyrilu Hoschlovi nadnesl jeho kolega Radkin Honzák, v jaké době se čs. společnost nalézá, že jde o dobu konzumu. Já ji říkám krizí hodnotového žebříčku. Přesto nás Cyril oblažuje těmito vzkazy.
nemůžete implementovat do funkcí nejen v této době bývalé komunisty, popř. jedince překypující malostí, slabostí, což už prokázali té službě bývalému režimu, popř. jejich děti - děti elitních komunistů v zemi - soudců (Hašek). Máme už novou generaci. V tom Národním ústavu duševního zdraví by se měla udělat nyní evaluace mezi jeho kolegy, co se tam za dobu šéfování tady Cyrila vše udělalo. Protože víme, že trpíme nedostatkem dětských psychiatrů, s tím Cyril nehnul za tu dobu, co tam byl. Duševní stav dětí se zhoršuje, vzrůstá nám dokonce skupina těch, kteří s depresivními stavy míří do předčasných důchodů.
Historie se neustále opakuje. Není možné jí ale chodit aktivně naproti. Není možné, aby 35 let po revoluci vedl reprezentaci země syn bývalého elitního komouše - navíc soudce, který navíc sám podivně vystudoval práva vedle fotbalu, dokonce s titulem JUDr, což svědčí o mnohém, jak se tzv. angažoval.
Není možné, aby mu dělal asistenta člověk, který zpochybňuje sametovou revoluci - Veselý - výroky, že Češi umí jen cinkat klíčema. Oba navíc absolutně bez úspěchů, Veselý s ostudou v evropských pohárech, Hašek zvenku nemá vůbec nic, pouze domácí titul se Spartou. Tzn. nemají ani to CV.
Do chodu spolku ale nemůže zasahovat stát, tady je to věcí předsedy svazu Fouska, dost pravděpodobně taky bývalého komunisty tak, jak se projevuje ve své funkci, jak to na svazu funguje.
Podobně to mohlo fungovat i v tom Národním ústavu pro duševní zdraví, pokud se krize v psychiatrii takhle prohlubuje. Děláme, že něco děláme, to byla mantra, ve které tihle za komunistů vyrostli.
Netuším, proč tam nebyl nominantem Radkin Honzák, který se s bratrem vymezuje protirežimně, má zdravé, kritické myšlení, jasné názory.
Mám dokonce u Hoschla pocit, že je to ještě pozůstatek té bývalé rusofilní redakce Reflexu, kdy to tam Křetínský musel čistit, protože mu tam šéfredaktor, bývalý bulvární novinář Novy, psal ody na radost na Putina. Pač ty jeho provokace vůči mě s rýpáním do Ameriky, ty jsem nemohl přehlédnout. A pak sklapla past, přišla tahle nemoc, ale Cyril do nebere jako nějakou reflexi, má potřebu kádrovat dál a člověk netuší proč. Kdybys byl Cyrile nějak úspěšný ve svém životě, oboru, někam ten ústav posunul, nebo byl špička v psychiatrii ve světě tak, že by mi to řekl někdo z Oxfordu, Cambridge nebo Harvardu, tak tohle nepíšu. Ale to bys neměl čas na kraviny a slavomanské exhibice v médiích.
Fakt u některých z vás zírám. Máte už někteří věk, ale rozumu jsem stále nepobrali. Popř. máte zavolat, pokud potřebujete doplnit informace s cílem mě nějak analyzovat, ale vám se hodí to komunistické kádrování (se zaručenými zprávami z jedné strany, navíc od prokazatelného dlužníka a podvodníka), které pohání ta závist (ideje marxismu, které do vás tloukli, hlavně záviď tomu druhému, pak vás komunisté naučili se angažovat a začali jste ty úspěšnější přeskakovat, což vám vydrželo i do téhle doby, chybí vám respekt, vám, bývalým komoušům, vás naučili jen tomu falešnému, ze soudruhů, do kterých se prostě nejde..). Abyste vyhodnocovali ze zpráv od evidentně nemocného narcistického psychopata Záhumenského, obtěžovali i pro mě cizí paní, to mi přijde i na průměrného psychiatra ubohé. Z P.R. se dá žít jen do určité doby. Než se všechno provalí, jako u toho Cimického
a to už se vůbec nebavím o současnosti a křetínského zastrašování mé partnerky ve snaze si udělat nějakou pozici v jednání + následném výstupu směrem na západě z něj. To bych Cyrile raději ani nechtěl znát tvůj názor na tuhle jednoznačnou záležitost a standard v obchodních jednáních oligarchů. Pač by tě to vrátilo asi do té doby komunismu, kdy jsi taky raději držel hubu v případech podobných ústrků soudruhů - taky falešných elit. čiže nepoučuj a raději se věnuj rodině, pro mě nejsi absolutně autoritou jako žádný bývalý komouš.. -
-
přitom se ví, že být těch dětských psychiatrů dosti, tak ta křivka dětí a té skupiny 19-24, kteří míří do důchodu kvůli nezvládnutelným depresím, není tak progresivní. Kdyby se s nimi pracovalo. Cyril tam byl do roku 2021, neudělal s tím trendem nic. Teď na tom problému 2 roky pracuje nový ředitel Winkler, z nové generace psychiatrů..
-
provokují navíc psychopaté, to sám Cyrile moc dobře víš, ani ne tak ze studií psychiatrie za komoušů, ale co jsi musel dohnat po té revoluci už z relevantní literatury. Vůbec se neznáme, tak tady s tvými kolegy psychiatry a psychology o generaci mladšími jen zíráme, co jsi byl do své nemoci vše schopen publikovat coby rýpanec do mé osoby. Ale to je komoušský naturel, takhle vás vychovali..
Jen je fakt s podivem, že ani nyní, kdy by ses měl věnovat rodině, bilancovat svůj vlastní kdo ví jaký život (když člověk kouká, co vyváděl Cimický za komunistů v praxi psychiatra režimu), s tím nepřestáváš..
-
-
ten majetek navíc získali nájezdy na banky v devadesátkách, jak už jsem psal. Dnes vám nikdo, jako jim, nepůjčí bez historie 2-3 mld. pro start podnikání. Tehdy ty banky taky padaly jedna po druhé díky chybějící legislativě.. a Cyril to moc dobře ví.. Využili jen jedinečnosti té doby, žádný podnikatelský um v tom není. Podnikatelský um je rozjet něco z nuly..
-
-
Proti těm klukům osobně nic nemám. Jsou to moji dobří
kamarádi, známe se opravdu dlouho. Ale tady jde úplně o něco jiného.
Tlak médií a lidí v Česku by byl neúnosný.“Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/slovensko-rusko-khl-robert-lantosi-miroslav-satan.A240405_094917_ms-hokej-2024_ivt
toto je dobrý argument pro všechny slovenské hokejisty.. 😂 i ty, kterým je ta situace fuk a chtějí prostě jen být s rodinou. mazaný hráč.. Na blbou reakci soudruha Pellegriniho z článku jako bič.. -
https://www.idnes.cz/sport/tenis/jannik-sinner-miami-titul-zebricek-posun-antuka.A240402_130326_tenis_pls
tady je to přesně naopak. Na antuce bude ve výhodě Carlitos. Jednak má pestřejší hru, což rozhoduje právě na antuce, druhak třeba v Monte Carlu a Římě tuším taky nic neobhajuje, čiže může jen získat.
Antuka je navíc pořád Jannikův nejméně oblíbený povrch. "naučil" se na ni teprve nedávno, datuje se to podle mě s angažováním trenéra Cahilla, kdy tu hru na antuce zlepšil. Tak 3 sezony dozadu to byla ještě jeho noční můra,kdo si pamatuje.
Pro Carlose je to naproti tomu nejoblíbenější povrch. Exceluje hlavně doma na pětistovce v Barči a tisícovce v Madridu, ale čekám, že letos, před vrcholem na antuce, kterým bude olympiáda, pojede ty antukové turnaje jako dráha. Pro mě je to největší favorit jak Roland Garros, tak i olympiády. :)
Jannik má skvělou sezonu, ale velmi těžko se drží taková forma celou sezonu. Možná by byl rád, kdyby ji měl na tu antukovou část, kde budou dva velké vrcholy. Ale třeba ji udrží. Carlos toho hodně dokázal hned v prvním roce na okruhu, trošku se zahltil, podle mě i vyhořel a nyní musí najít novou motivaci. Nyní ji má před sebou dostatek pro červen a červenec. Bude to zajímavé ty souboje s Nolem a Jannikem. :) Jakože se tam může přimotat ještě i Alex Zverev na clayi.. -
https://www.idnes.cz/sport/tenis/carlos-alcaraz-grigor-dimitrov-miami-prekvapeni-ohlas.A240329_082826_tenis_ikuc
každý si musí uvědomit,že Dimitrov je taky obrovským talentem světového tennisu, jen si to uvědomil až nyní, na konci kariéry. říkalo se mu snad baby Federer. Potvrzuje se to, co říkám pořád, a sice že pokud Jannik nebo Carlitos, stejně jako ale i Nole (zkrátka legendy), nezahrají svých 100%, mohou mít s určitými hráči, kteří se jim přibližují, nebo byli bráni taky za velké talenty, problém.
Grigor je vyrýsovaný jako snad nebyl nikdy, jde vidět, že tennis začal brát vážně. Dříve každý pamatujeme jeho úlety mimo kurt osobního charakteru. V tom je Carlitos nebo Jannik třeba dál, mají život uspořádaný odpočátku kariér. Grigor má taky už nějaké zkušenosti, je na konci kariéry, vše tohle dává do kupy ty poslední dvě výhry, které s Carlosem udělal. Aspoň kluci vidí, že musí makat neustále, pořád mají na okruhu konkurenci. Není to jen o té první pětce, o které jsem psal, že je odskočená a už jsou seřazení taky v pořadí ATP za sebou - dotáhl se tam Jannik i Alex Zverev po zranění a začínají si budovat bodový odstup. Přesto si musí dávat pozor na takové jako Grigor, byť jsou na konci kariér.. -
https://www.idnes.cz/sport/tenis/turnaj-miami-zpravodajtstvi.A240322_232518_tenis_rou
tohle není tak úplně pravda. Tomáš už porazil nedávno Big Foa, což byl taky ještě nedávno hráč TOP 10 a celkově už tak 15-20 současných nebo někdejších hráčů TOP 20-30, se kterými má tak lepší bilanci, má tady v tomhle ohledu obecně vražednou bilanci s těmi top hráči světa, nejlepší z našich hráčů současnosti. Prakticky s nimi neprohrává. Andrej navíc nehrál vůbec špatně, Tomáš ho přehrál, což jen dokazuje, proč píšu roky, že má nejen na TOP 30, ale před pár měsíci jsem napsal, že i na TOP 10 a může porazit každého na okruhu podle mě. I Carlitos nebo Jannik musí proti němu odehrát 100%, jinak riskují problémy, protože Tomáš je i velmi rychlý hráč, technikou se jim pak téměř vyrovná.. mě třeba překvapil, jak vylepšil i svou komplexnost (hru na síti), což se ukazuje i ve čtyřhře..