Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/sport/tenis/jannik-sinner-miami-titul-zebricek-posun-antuka.A240402_130326_tenis_pls

tady je to přesně naopak. Na antuce bude ve výhodě Carlitos. Jednak má pestřejší hru, což rozhoduje právě na antuce, druhak třeba v Monte Carlu a Římě tuším taky nic neobhajuje, čiže může jen získat.
    Antuka je navíc pořád Jannikův nejméně oblíbený povrch. "naučil" se na ni teprve nedávno, datuje se to podle mě s angažováním trenéra Cahilla, kdy tu hru na antuce zlepšil. Tak 3 sezony dozadu to byla ještě jeho noční můra,kdo si pamatuje.
    Pro Carlose je to naproti tomu nejoblíbenější povrch. Exceluje hlavně doma na pětistovce v Barči a tisícovce v Madridu, ale čekám, že letos, před vrcholem na antuce, kterým bude olympiáda, pojede ty antukové turnaje jako dráha. Pro mě je to největší favorit jak Roland Garros, tak i olympiády. :)
    Jannik má skvělou sezonu, ale velmi těžko se drží taková forma celou sezonu. Možná by byl rád, kdyby ji měl na tu antukovou část, kde budou dva velké vrcholy. Ale třeba ji udrží. Carlos toho hodně dokázal hned v prvním roce na okruhu, trošku se zahltil, podle mě i vyhořel a nyní musí najít novou motivaci. Nyní ji má před sebou dostatek pro červen a červenec. Bude to zajímavé ty souboje s Nolem a Jannikem. :) Jakože se tam může přimotat ještě i Alex Zverev na clayi..

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/carlos-alcaraz-grigor-dimitrov-miami-prekvapeni-ohlas.A240329_082826_tenis_ikuc

každý si musí uvědomit,že Dimitrov je taky obrovským talentem světového tennisu, jen si to uvědomil až nyní, na konci kariéry. říkalo se mu snad baby Federer. Potvrzuje se to, co říkám pořád, a sice že pokud Jannik nebo Carlitos, stejně jako ale i Nole (zkrátka legendy), nezahrají svých 100%, mohou mít s určitými hráči, kteří se jim přibližují, nebo byli bráni taky za velké talenty, problém.
    Grigor je vyrýsovaný jako snad nebyl nikdy, jde vidět, že tennis začal brát vážně. Dříve každý pamatujeme jeho úlety mimo kurt osobního charakteru. V tom je Carlitos nebo Jannik třeba dál, mají život uspořádaný odpočátku kariér. Grigor má taky už nějaké zkušenosti, je na konci kariéry, vše tohle dává do kupy ty poslední dvě výhry, které s Carlosem udělal. Aspoň kluci vidí, že musí makat neustále, pořád mají na okruhu konkurenci. Není to jen o té první pětce, o které jsem psal, že je odskočená a už jsou seřazení taky v pořadí ATP za sebou - dotáhl se tam Jannik i Alex Zverev po zranění a začínají si budovat bodový odstup. Přesto si musí dávat pozor na takové jako Grigor, byť jsou na konci kariér..

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/turnaj-miami-zpravodajtstvi.A240322_232518_tenis_rou

tohle není tak úplně pravda. Tomáš už porazil nedávno Big Foa, což byl taky ještě nedávno hráč TOP 10 a celkově už tak 15-20 současných nebo někdejších hráčů TOP 20-30, se kterými má tak lepší bilanci, má tady v tomhle ohledu obecně vražednou bilanci s těmi top hráči světa, nejlepší z našich hráčů současnosti. Prakticky s nimi neprohrává. Andrej navíc nehrál vůbec špatně, Tomáš ho přehrál, což jen dokazuje, proč píšu roky, že má nejen na TOP 30, ale před pár měsíci jsem napsal, že i na TOP 10 a může porazit každého na okruhu podle mě. I Carlitos nebo Jannik musí proti němu odehrát 100%, jinak riskují problémy, protože Tomáš je i velmi rychlý hráč, technikou se jim pak téměř vyrovná.. mě třeba překvapil, jak vylepšil i svou komplexnost (hru na síti), což se ukazuje i ve čtyřhře..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit