Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasně třeba: First Martians: Adventures on the Red Planet
  • Tilwaen
    Wow, o té aplikaci na Descent jsem neměla ani tušení, díky za tip.
  • XCom ji má a bez ní ani hrát nelze, relativně nedávno ji dostal Descent jako "optional", ale k tomu moc nevím, mám Imperial Assault a tam appku ohlásili teprve nedávno, ta by měla obsahovat novou kampaň a co jsem četl, tak nahradit hráče imperia AI, takže by to mělo jít hrát čistě jako coop/solo.
  • Tilwaen
    Třeba XCOM má řídící aplikaci.
  • ha odpovím si sám.
    má to kategorii "Digital Hybrid, App Required", kdyby někdo hledal podobné a neorientoval se v tom.
    Já jdu zkoumat co za možnosti je
  • Chci se zeptat - existují nějaké hry, které mají třeba podpůrnou appku na mobil? tedy že bych hrál klasickou hru na stole, ale cojavím nějaký animace bojů nebo počítání bodů by k té konkrétní hře bylo na mobil/v tabletu?
    Viděl jsem, že se dá pořídít shuffle-monopoly - která má fyzické karty a aplikaci do mobilu - což mě zaujalo, že by to mohlo přidávat další rozměr a případně nabudit děti od toho zvednout se od počítače a jít hrát "deskovku"...
    Ty monopoly mám objednané, vůbec netuším co od toho čekat, ale když jsem hledal něco jiného tak jsem se fakticky nedopátral ničeho - něco ve smyslu "tabletop game with mobile app support" nachází čistě mobilní appky.. Netuším jestli to třeba nemá svůj speciální výraz/kategorii, podle které by se daly hry tohoto typu dohledat.
    Pokud tedy někdo ví o něčem takovém, byl bych vděčen za nasměrování.
  • X-Wing a Diseny se taky předvedli s novým core setem, který museli mít hotový ještě před filmem a nedostali žádné info, takže tam nedali žádné jmené piloty, ale jen přídomky "Ace" - Omega Ace atd. Kdo chce piloty se jmény, tak si musí koupit expanzi nového falcona s novým X-Wingem a tam už jsou. Tím pro mě X-Wing definitivně skončil a to co vychází teď každý cca 1/2 rok, už nemá cenu ani sledovat. Lidi to kupují, tak už vymýšlí kdo co. Mám vše několikrát ale jen původní trilogii, 3. frakce, to už je taky úlet. Teď už docházejí nápady s Imperial Assaultem, už se jen čeká na evoky a asi to pro nás také skončí, jakmile se objeví epizoda 7...
  • Slavná licence může být i prokletí, protože všechno musí schválit držitel licence (Paramount v případě Kmotra). Takže veškerá snaha často narazí na nějakýho druhořadýho kancelářskýho trotla, co by nedejbože musel nejenom pracovat, ale taky u toho snad myslet.
  • KS se docela bojím, zejména co se figurek týče. Bývá totiž propsatný rozdíl v kvalitě renderované figurky a toho co pak za rok přijde v bedně z Číny. Měl jsem zatím odvahu jen na pokračování Záchranářů/FlashPoint, které údajně ani nemá jít do obchodů a zpestřuje hru karetními událostmi.
  • Taky se vyplati sledovat Kickstarter... letos jsem backnul dve hry:

Legendary battles: Joan of Arc https://www.kickstarter.com/projects/1162110258/time-of-legends-joan-of-arc?ref=discovery

Gearworks:https://www.kickstarter.com/projects/83162467/gearworks-a-steampunk-strategy-card-game?ref=category

1. protoze je to proste bozi
    2. jednoducha rychla hra, bez nutnosti znalosti anglictiny
  • alladjex
    Je to fajn nápad, ale SW hry jdou z nějakého důvodu naprosto mimo mě, takže by to z mojí strany bylo mlácení prázdné slámy ;)
  • Počítám, že hráčum angličtina vadit nebude, navíc se tím do budoucna nepřipraví o expanze. S nadcházejícím SW filmem a novým BF by se hodilo i SW tematické okénko - X-Wing, Armada, Rebellion, Imperial Assault, LCG.
  • Tohle je ale nové vydání, které by mělo být hodně jiné. Stejně tak vychází nová civilizace a už na první pohled je vidět pokrok, ze čtverců přešli na hexy, ale zatím jsem to moc nezkoumal.
  • Já mám radši WW2, už pomalu dávám dohromady armádu v 15mm/1:100 a je to pecka, hlavně už mám několik rulesetů od squad based až po company level, tak uvidím co nakonec vyhraje.
  • To byl podstate zamer GW(to rodinne hrani). WHFB bylo na start financne velmi narocne a s kazdou edici to spise narustale. Proto udelali restart a vznikl AoS. Nic mene T9A pokracuje v bitvach "velkych" armad. A pravidlove je to velmi zajimave a vybalncovane, jelikoz je to primarne pro turnajove hrani.
  • Krasnych a kvalitnich deskovek pribyva stale vic. Jsem rad ze se tady na games aspon nejaka objevi. Dokonce i v novem Levelu je dvoustranka odeskovkach (za me rozhodne palec nahoru).

Uz jsem psal nekdy drive, ale jedna z nejlepsich deskovek podle pc hdy (alespon lore) je Mech vs Minions (LoL). Za ty penize neobvykle narvana krabice. Castecne legacy system, ale jen v tom ze kazda mise ma svou obalku a nevite co vas ceka... kazdy kdo ma rad LoL by si to mel poridit :)
  • Oficialni hra od GW je niní AoS. Fanouskovska hra, vychazejici s puvodniho WHFV je T9A a hraje se to pomerne dost :)
  • alladjex
    Já se k WH dostal až předloni a to už byl AoS. Z toho, co jsem si zjistil, jsou to různé hry. U nás v klubu někteří hrají obojí, jak WHFB, tak i AoS. Pro mě pozitivum je fakt, že AoS můžu hrát i s dětma. Všechno má svý ;)
  • Warhammer... Já teda hrál fantasy, ale stejně - to byly časy :-)
    Škoda, že s novou edicí se mi to vůbec, ale vůbec nelíbí. Alespoň zbyl čas a prostředky na návrat k Warzone!
  • alladjex
    Si taky přihřeju polívčičku ... https://www.youtube.com/c/JOUOB

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit