Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Nový Doom je 2. edice. Já jsem první starou edici nehrál, takže nemůžu srovnávat. Ale podle ohlasů lidí, kteří znají obě, je nová verze výrazně lepší. Z mého pohledu prvního letošního setkání je to prima hra.

Články o Scythe, Mars a Twilight Imperium už jsou u šéfredaktora. Nezmínit je na games, to by byl hřích! Hry co píšeš rozhodně patří do zlatého fondu, ale už jsou starší nebo nevyšly lokalizované. Prozatím se články o deskovkách zaměřují spíš na věci z poslední doby, co vyšly u nás, případně zásadní kousky ve světě. Ale uvidíme kam se časem deskoherní sekce games bude ubírat. Každopádně díky za support a užívej hraní na kompu i na stole. @lladjex
  • Moje slova
  • jindra.veliky
    z deskovych her jsem si ted objednal chytte burese
  • Pokud někdo nezná (moje oblíbená Deskofobie): https://www.youtube.com/user/TvaDeskofobie/videos?disable_polymer=1
  • Deskovky jsou boží a jakýkoliv článek je plus.

V Essenu toho bylo moře, žel většina bude brzo zapomenuta.. Ale to se dá napsat o jakémkoliv tématu..

Za mě doporučuji třeba Eclipse, Twilight Imperium, Shogun, Senji, skoro cokoliv od Chvátila, Cyclades, Mare Nostrum, Elektrárny, Civilizaci, Cavernu a spoustu dalších..

Z nových doporučuji Clans of Caledonia, This War of Mine, Scythe, Pandemic Legacy, Pulsar.

Držím palce v dalším psaní.
  • Ahoj. Předně díky za reakci. Dává smysl. Mě akorát přijde deskový DOOM hrozně starý, pač fakt nevím, kdy vyšel česky. Ale už je to dlouho.. Navíc (mě osobně) nepřijde zas tak dobrý, takže mě to trklo..
    Máš pravdu, že čtenost o deskových hrách bude na games.cz (bohužel) menší, než třeba o Call of Duty.. Ale cením snahy. Navíc na videoherním webu, to nelze vyčítat.
  • alladjex
    Ahoj. O DOOMu jsem psal recenzi. Tohle je přehled za říjen. Kdybych ho nezmínil, tak by zase mohl někdo říct: "V říjnu vyšel DOOM, jakto že se o něm nepíše." ;)

Když jsem článek psal, přemýšlel jsem jestli DOOM znovu zařadit nebo ne, ale přišlo mi fajn ho zmínit. Jinak deskovek je nových strašně strašně moc. Zvlášť po Essenu. Ale přeci jen mi přijde fajn dávat vědět primárně o tom, co vychází u nás, protože to je snadno dostupné a navíc v češtině. Taky nechci aby byly články moc dlouhé. Asi to není přehled pro ty, kteří jsou do her zažraní hodně ... jako já ;] ... ale na to jsou přeci jen jiné weby než games. Ale uvidíme, kam cesty deskových her na games povedou.

Každopádně díky a klidně zmiň hry, které ti v přehledu chybí. Bude to pro mě podnět při přemýšlení na dalšími články.

@lladjex
  • O DOOMu se tu píše po několikáté, ale že je miliarda dalších dobrých (vlastně lepších) deskovek, se tu píše málo kdy.

Takže vlastně kvituji tento článek, ale chtělo by to lepší rozhled.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit