Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Na Steamu se z ničeho nic objevila Agony ve verzi UNRATED. Necenzurovaná verze se 31. října přeci jen dočká vydání.

to neděláš dobře, bleskaři, že "zničehonic" píšeš jako "z ničeho nic". to má trochu jiný význam...
  • skaven
  • SalemCZ

Stejnak to bude tak že Activision zapomněl zmínit že je to rekord přes battle.net jelikož Steam nějak moc často nedává informace o prodejích. 

• Kravicka
  • Lukass

A ja vola co nechape ze bez AA ta hra vypada hrozne. Tudiz swetFX a Smaa, genie.

Ze se vzdycky musi chytit nejake hnup a rozjet uplne zbytecnou debatu.

• Kravicka

Resim debila co si zapne rozmavaci AA a breci tady ze to je rozmazany. Tak pouzij DSR.

• Jack1947

Člověk by řekl že, bez Sp prodeje pujdou dolů vtipné by bylo kdYby Sp doplnily až v DLC - zaujal mě sice Blackout mod ( jiné COD) ale to spíše dokoupím season pass na WW2😉

Zombíci mě zas tak tolik nezajímají...

Kdyby byl Blackout odělený mod, který by se prodával samostatně to by bylo lepší 😀Prostě jiná hra.

• Lukass

Sak ano tam nemi zub protoze to AA rozmaze,  nechapu co resis.  Sou toho plny fora ze je hra mazla. 

• Jack1947

Mám pocit že má pravdu, nicméně třebA Shadow of war to dělalo dynamické rozlišení, asi to je hra od hry a v Dishonored 2 pomohl jen ten mod na grafiku ( přitom death of Outsider bylo v poho)

• Kravicka

Tak proc to pouzivas a stezujes si, evidentne neco mas zapnute pac na FHD tam nemas videt ani zub.

• Kravicka

Call of Duty: Black Ops 4 trhá rekordy. První den na trhu se prodalo víc digitálních kopií než kterékoliv jiné hry od Activisionu, přičemž stejný rekord padl i v PlayStation Store napříč všemi plnými hrami.

Celkove to neni ale zadny hit, fyzicka kopii dolu o 50%.

• Jack1947

Zato Odyssey bude spíše... takové Mass effect i s romancí.

• Lukass

A ty si mysli ze hraju na pc prvni den,  tady ty chytraky mam nejradci. 

Hra pouziva Fxaa jako low,  medium Taa a high txaa,  vsechno textury rozmazava. 

• Kravicka

si nezapinej FXaa rofl

• Lukass

Trochu sem si hral se SweetFX v Assasinu Origins. Hra me prisla hrozne maznuta a s nejakym zlutym filtrem tak sem zkusil neco vymyslet, a myslim ze hra vypada lip.

Prvni obrazek je puvodni, druhej ze SweetFX.

https://imgur.com/a/H8VHzuy

• Jack1947

Jak to divná? neslyšel si o tom filmu s jedním slovem ? akorát jsem zapoměl jméno.

Praha by špatná nebyla měli by to pak i levnější😛

• Jack1947

Heheheh 😂

• SalemCZ

Asi nové DLC, chvíli mi trvalo jaký Jindra.

• MickeyMutant
  • triptich

to to ti rozporovať nebudem, vidím to nápodobne. o to viac, že sa jedná o veľké firmy, ktoré by nemali mať problém spolupracovať s komunitou a dozorovať ju. ale možno práve to je dôvod, prečo to nerobia. veľký moloch, v rámci ktorého sa ľahko stierajú detaily.

každopádne k meritu veci: plne chápem, prečo takéto "fan" projekty zariezajú, no vôbec sa s tým nestotožňujem.

k disneymu - do hier vstúpia. majú pod sebou obrovské značky, neuveriteľné množstvo kapitálu, je to len otázka času. nemusí to byť hneď zlé. je to otázka prístupu a reťaze vývojár<->manažér<->akcionár.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit