Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Nenažranci fuj🤮

• 0011

Hele to se dalo čekat, divím se že to nezaříznuli dřív, Lucas by mu to zaříznul stopro taky a o tom jak si váží fanoušků by ti Sean Astin (herec co hrál Sama Křepelku) řekl docela nepěkné věci.  Já nikdy nepochopím proč lidi začnou dělat na projektu slavné značky bez licence aniž by se byť zeptali vlastníka a zahodí několik let práce. Kdyby se pustil do vlastního projektu, nebo to aspoň hodně změnil (název hry assety atd.) tak by teďka nesplakal nad výdělkem. To samé nedávno remake Metroida 2, naprostá nepoučitelnost, připomíná mi to definici šílenství z jedné nejmenované hry od ubisoftu kterou nemám rád.

• SalemCZ

Lucasfilm zařízl fanouškovství remaster Star Wars: Knights of the Old Republic

tak hold Disney asi musí jít na ruku EA, za doby Lucase by se to nestalo, Lucas si vážil fanoušků.

je to tenhle remaster https://games.tiscali.cz/knights-of-the-old-republic-apeiron-17747

• Hanzales

Kaviárový tousty😂

• Jack1947

No právě... vždyt to byla jen taková milá vsuvka.

• 0011

Tak spirita jsem nedávno dohrál, je to opravdu hodně krátké, řekl bych že kratší než libovolná epizoda life is strange. Je hezký že k tomu dělají češtinu, ale myslím si, že i člověk s naprosto základní angličtinou pochopí "vo co go"

• Draken69CZ

Dohrál jsem God of War teď hraju Shadow Warrior 2 vrátil jsem se k Defense Grid kde jsem byl seklej na jednom levelu a čekám na češtinu do The Awesome Adventures of Captain Spirit.

• Sice je 50% reakcí na všechno od Jacka, ale ožilo to 😀 co vlastně hraješ ty, Drakene?

• Draken69CZ

Super že to tu zas po dlouhé době ožilo, sice se brodíme po kolena ve sračk@ch, ale konečně to tu žije třikrát hurá 😂

• Jack1947

Herecký casting by mohl poukazovat na Bully 2.

To by bylo dobré... pokračování  GTA ze školy by bavilo !

• Jack1947

Zachvilku k tomu heslu bude potřeba ještě služba navíc, na hlavu tohleto 😱

• SalemCZ

možná proto že by pak stačilo někomu krást telefon a máš přístup ke všemu. je to dvoufázoví, kdybys pak nemusel dávat heslo, tak je z toho zas jenom jednofázoví. 

• Jack1947

Lepší to je mít přes paypal jen s omezenýma penězma. Nicméně, dvoufáze a různé kody - to se lehce ztratí. Nechápu proč by nemohl stále stačit email - Steam ti nedává na výběr ale jinde by mohli no.

• SalemCZ

Hele stejnak nejdůležitější je mít dvoufázové přihlášení na mailu a na službách kde máš kreditní kartu. Zbytek už je vlastně jedno. Na maila ti přijde většinou že ti někdo ukradl účet a kreditní karty je lepší mít bezpečně někde schovaný, blbě se pak peníze získávají na zpět. Kreditku mám jenom na netflixu

• Jack1947

Velice silně pravděpodobné, než nějakej amatér. Možná i proto je mít trochu jiné hesla - teda za předpokladu když nemáš to dvoufázové ověření které ve finále bude nakonec spíše na škodu😉

• SalemCZ

tak to prostě byl bot, co díky Sony měl údaje a zkoušel to všude.

• Jack1947

No péokud by to nebyl nějaký hacker co by to pak chtěl prodat, vypujčily si to u více lidí ( tedY pokud to nebyl trolling ze strany Ubišů)

• SalemCZ

Když mi ho už jednou ukradli tak asi by stáli.

• Jack1947

Hm m zajímavě ošéfované otázka je jestli by vůbec veděl  a stál o tvuj UPLAY hehe

• SalemCZ

mám na google disku autorizační kody k Uplay, tak alespoň k tomu mám přístup všude, musel by mi někdo ukrást mobil, aby měl k tomu přístup.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit