-
Nejednalo se o zbraně:) Letadla například byla, ale ne vojenská. Navíc byli piráti, rytíři atd. Ale on odmítal a LEGO v tom pokrařuje čistě militantní techniku bez zaměření. Takže si myslím, že možná někdy sběratelská edice bude, ale hodně limitovaná a při nějaké významné příležitosti. Ale že by přišla stavebnice "Zabij si svého Nácka", to si nemyslím.
-
Epic asi nezajímá někdo kdo nezplatil, no nic budu to zkoušet problém je že při 3 špatných pokusech se to uzamkne na 2 hodiny a pak zapomenu které kombinace jsem nezkoušel/zkoušel.
Uplay souhlas přes fb až jsem koukal jak jednoduché to je ! ( a pak se zděsil že by toho mohl využít hacker nicméně, to by si musel zmenit heslo... a oni ty napadené účty zablokují)
-
Můžu argumentovat tím, že Steam je otevřený SW bordel, kde nefunguje ani základní opatření(VAC) proti hackerům, množství nehratelných her začíná dorovnávat ty hratelné a mohl bych pokračovat. Jenže proč bych se obtěžoval to psát někomu, kdo vyzdvihuje Steam😉
-
Nesmí to bejt autentický ale jinak to je asi ok 😛😎
-
No tyhle veci lego zamitlo protoze puvodni tvurce lega si nepral mit zbrane a tanky a pdoobny veci nebo jen dat detem moznost neco takovyho stavit ale valecny stavebnice lego uz dela nejakou dobu i kdyz to jsou hvezdny valky a ne druha svetova :D
-
To už jednou Lego zamítlo:) Stejný důvod, proč nezačali dělat Warhammer 40k (a že na Lego Ideas toho bylo:))
-
zberateľské lego pre dospelých, niečo ako architecture, by nemuselo byť márne.
-
jako Uplay podpora ok, neměl jsem k tomu ani ty bezpečností hesla a google autorizátor jsem při přeinstalovaní telefonu smazal, Origin jsem dělal asi měsíc po tom co EA zrušilo podporu v čr, takže jsem komunikoval přes chat s nějakým indem, vyřešeno druhý den jsem už byl normálně na svím učtu. U Epicu zkušenosti, ale nemám.
-
Lodě ne ?
-
První figurkou ze série LEGO Overwatch je Bastion.
Uz by to Lego mohlo fakt zacit oficialne delat tanky :D
-
Nedal ale, něco málo nahrál no navíc už jsem si zvykl na NICK :D , dokonce jsem psal na podporu a nic.
-
Obě hry jsou Free, tak si založ nový učet, pokud si dot oho nedal prachy. A nezapomeň si dát dvoufázové přihlašování.
-
Na tom něco bude.Mě Epic odmítá poslat už nškolik měsíců resetované heslo a vypadá to jako kdybych se chtěl k sobě hacknout do účtu 😀, dost mě to štve chtěl jsem si zahrát UT a trochu Fortnite a nemohl jsem😈
Četl jsem o tom nejsem sám, kdo má tenhle problém.
-
Tomu říkám protiargument.
-
tak oni mi ho asi hackli při uniku který mělo Sony a PS jsem nikdy do té doby nějak nepoužíval, ještě k tom u Sony to s těmi učty je hodně zvláštní mají SEN, SOE (což je vlastně Sony Online, což je teď Daybreak game), pak mají další účet na telefony (mám xperii), ale vlastně nic není do sebe kompatibilní.
možná díky tomu jejich uniku už jsem měl hacknutí Uplay, Origin, SEN a možná další služby o kterých ani nevím. Všude mám dvoufázové přihlašování. Tak vidím že se mi chtějí dostat do Epic učtu, na mobilní učet a asi i další služby.
-
😂Steam 😂
-
a víš, že na steamu, kde je přes 30 milionů denně aktivních uživatelů, to jde měnit libovolně často bez poplatků?
-
Je to jen nick o co jde že si ho někdo chce změnit, spíše bych některé zakázal, nebo aspon omezil.
-
a víte, že je to hlavně z důvodu, aby si výkuci neměnili každý den nicky? Protože když něco povolíš neomezeně, většinou se to zvrhne. Takhle to funguje i ve skoro každé mmorpg hře, že jednou to máš zadarmiko a pak musíš cálovat. Takže prvně přemýšlejte, než něco plácnete.