-
Jenze on chce taky obcas neco napsat...
-
Jacku, prosím, nevyjadřuj se pořád k věcem kterým rozumíš jak koza petrželi...
-
Myslím, že na PC by měli úspěch zaručený, když Rockstar dělá nedostupnou babu.
-
Nadhera! Nechci tomu sice venovat cas ale DCS vypada proste uchvatne.
-
No i když je to možná vrchol simulace? , třeba animace kroucení hlavy pilotů mio přijde vtipná, já nevím příjde mi to takové mdlé... jestli to je debilní kamerou nebo letadla dělají takové divné pohyby ... třeba hratelnost bude dobrá no.
Nicméně i ta grafika působí dost zastarale, jak říkám nemastné neslané... trochu mi to příjde jako návrat do roku 2005-2007 no ale to nemusí bejt nutně zlé. Vždyt FSX měl podobnou grafiku (možná lepší ) a to byl rok 2005 😀 Safra jde o simulaci když na to máš superfuper kokpit není o čem.
Jinak velá chvála že to není na STEAMU! ( aha tak to bude engine z roku 2008 tak tojo )
-
Úchvatné video. Kdo chtěl být v dětství jako Maverick, může předobjednávat...
-
Facebooková stránka Call of Juarez ožívá po pěti letech se slovy: „Nebyl jsem tu spoustu let. Jmenuji se Silas Greaves,“ legendy nikdy neumírají.
Že by konečně se vrátil pistolnický divoký západ ? To by bylo dobré😎
-
toto je black mesa? tak to mi úplne uniklo. vďaka za info, asi dozrel čas na kúpu.
-
Tak to z roku 2018 je Black Mesa a to máš na steamu.
-
do youtube sa mi primotalo toto video (porovnanie half-life orginal a módov v čase) a nemôžem si pomôcť, ale v dnešnej dobe remastrov a enhanced verzií by toto bol jeden z mála, nad ktorým by som "výskal" radosťou. tá hra fakt zostarla dosť zle. rovnako ako taký deus ex. niežeby to bolo nehrateľné, ale... som rozčičúrkaný hráč no 😇
-
Určitě narozdíl od tebe nepláču, jak je to tady zlé, píšu proto že se vždy najde někdo kdo zareaguje. Prostě máme na mrtvost webu odlišný názor no.
-
Po pěti a půl letech vývoje vyjde 17. října 2018 RimWorld ve verzi 1.0.
-
Souhlas. Diskuze číst byla zábava, hodně mi chybí ty mnohastránkový u recenzí. Chodil jsem sem hlavně kvůli nim, teď už spíš sleduju jen videa na yt a tady je mrtvo.
-
Jo su natom s casem a pruzkumem podobne :)
-
Gratuluju k rozehrání. Na první D: OS mám skvělé vzpomínky. Za prvních 10h jsem sotva prozkoumal Cyseal :))
Každopádně dvojka, to je teprve klenot. Ani se to nedá popsat.
-
Však dej vědět až to dohraješ. Ono je to totiž taková typická Divinity hra. Příběh vypadá zpočátku dost dobře, ale... no však uvidíš sám, kam tě to pátrání zavede, puzzly jsou často otravné - hlavně jejich logika je teda dost šílená.
Je fakt, že z těch všech nadšených recenzí jeden očekával něco super extra special, ale dostal "jen" dobrou hru.
-
jinak podle mě je třeba si rovněž uvědomit, že tady dost tro(t)lů používalo víc nicků. přepínat mezi registrovanými účty už je nějaký ten krok navíc. tedy v tom úbytku příspěvků ubyly hlavně ti provokatéři, co střídali nicky jako ponožky. jejich úbytkem stránky opravdu o nic nepřišly. diskuze je zde stále, kdo chce diskutovat, může. kdo nechce, asi stejně nic zajímavého napsat nechtěl.
-
oki, diky za odpoved.
-
Já tam složku Videodriver nemám. Win 10, GPU nVidia.
-
Neustale resim problemy s grafikou ve hrach a mel bych jednu prosbu, mohl by se nekdo mrknout do registru a napsat sem jestli ma v registrech slozku Videodriver
Zde cesta:HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Videodriver\Device0
his search only ends with \Services\
no Videodriver\Device0
text zkopirovane z fora kde lidi resi podobny problemy
Nemam totiz v registrech slozku Videodriver , a potrebuju vedet jestli je to zdroj problemu.