-
Aha tak to je jiná... ty si k němu ani jinak neměl asi přístup nicméně, je to trochu přehnané.
-
Já to smazal přes komunikaci se Sonym
-
Podobná prasárna ? ( jako u Nvdia )
-
Tak to už je fakt hrozný nick. Jinde se snad smazat účet nedá nebo nevím ?
-
Mě se povedlo změnit ID po hacku mého učtu, tím že jsem smazal účet a založil si ho znova. Ke štěstí že jsem tam neměl hry, jinak bych na na SEN jmenoval AAAIKDASDAS
-
a jakej je důvod si to měnit víc než jednou?
-
Tak to vygenerrované asi každý... i když záleží na tom jak moc to vadí většinou si ho hry nastaví vlastní.
-
Je to naprosto v pořádku. Nechápu, kdo by si chtěl opakovaně měnit ID. Někomu se může nelíbit to původní a chce ho změnit, ale aby ho měnil opakovaně? Tak ať si zaplatí.
-
Intel a jeho vylepšená recenze i9 9900k proti přiškrcenému R7 2700X, asi to bude za tu cenu celkem prů... švih.
-
Njn já tam mám nějaké Pinkporksey lol
-
Je to k pláči, souhlas, ale MS to má s GamerTagem (Xbox / MS store) úplně stejně.
První změna zdarma, pak 10 babek 😠
Řešil jsem to i s jejich supportem, že jsem si nick vytvářel před 5 lety a v té době nic jako MS store neexistovalo a nemohl jsem tušit, že to budu využívat jinak než login a stejně mě poslali k šípku.
-
MS si už roky účtuje obdobnou částku, takže žádná novinka.
-
Hamouni ze Sony útočí
První změna ID zadarmo, každá další změna za 10 dolarů, pro PS+ jenom 5. A zatím jenom pro testery. To je fakt k smíchu. Nebo snad k pláči?
-
Odstartovala uzavřená beta zombie kooperace Overkill's The Walking Dead. Dostanete se do ní po předběžném zakoupení hry na Steamu.
Čekal bych na takovou volovinu zadarmo, no. Já bych to teda zkoušet nechtěl 😀
-
Pokud to dohraješ, aniž by tě začaly iritovat souboje, tak jsi frajer. Já to dohrával na sílu, ale celkově jsem si to užil, ale stejně tak druhý díl. Jen ta hra prostě není tak bezchybná, jak se prvních pár hodin tváří, ale i tak je to ve srovnání s AAA tvorbou klenot.
-
Jak co je blábol a nesmysl a že to zrovna řikáš ty 😉
-
Ty voe, Jacku ja ti polichotim, ses ve forme jako nikdy, :D chtell bych te potkat osobne, koupil bych ti holku, nebo tak neco, proste bych se ti odvedcil zato ze tenhle web drzis :D bez tech tvech blabolu a nesmyslu by se tady clovek ani nezasmal:D
-
RDR2 bude je to jisté, jen otázka kdy ...
-
pROČ NE ? vidím ten trailer s kostrbatou obstarožní grafikou a trhanými pohyby ale prosím at si každej teče z čeho chce mě to nepálí 😀