-
dovolím si nesouhlasit. zde dávám na ukázku počet příspěvků v rok starých recenzích:
4 Knack 2, 22 South Park: The Fractured But Whole, 30 FIFA 18, 34 F1 2017, 62 DiRT 4, 95 Outlast 2, 99 Middle-Earth: Shadow of War, 100 Hellblade: Senua’s Sacrifice, 130 Prey, 131 Wolfenstein II: The New Colossus, 207 Assassin’s Creed Origins
recenze na Shadow of the Tomb Raider má 48 příspěvků. vůči některým hrám to vybočuje, ale obecně zase tolik ne. a nezapomínal bych na to, že ta hra měla před vydáním několik článků, kde lidé nějaké věci probírali. u recenze už se toho moc probírat nedalo, lidi byli podle mě vykecaný. u některých her to tak bývá. záleží, jak je pokrytá články předtím a jestli je tam nějaká kontroverze. zde holt nebylo asi co probírat. jinak exkluzivní hry na PS4 mají obecně celkem málo příspěvků, pokud někdo nevyvolá flame. Knack 2 měl jen 4 příspěvky. a je to mimochodem fajn hra.
-
Samozřejmě ruku do ohně bych za ten odhad nedal, ale pokud cenzor nemaže každý druhý příspěvek, tak je ten rozdíl fakt velký. Koukni se třeba na recenzi Shadow of the Tomb Raider nebo Spidermana, v minulých letech by u nich bylo minimálně několik stovek příspěvků (a to i po smazání těch nejhorších), dneska ani ne stovka.
-
No nevím proč sem lidé chodí, ale většina zajisté ne pro inteligentní diskuzi (včetně tebe). Jakákoliv aktivita je pořád lepší než (téměř) žádná aktivita.
-
TVL od tebe to sedí 😂
-
To je brekot zase, jinak nemyslíš že tohle neměl být nikdy žádný fun web kde se řešili nesouvisející blbosti? většinou si na absemci mínusek stěžují ti co je hojně využívali a ted jim splaskl trochu pytllík.
Nicméně děkuji snažím se ale jak řikáš mám to dost těžké 😬😈
-
Petinove mnozstvi prispevku? Popravde by me docela zajimalo o kolik min prispevku za dan se na games po zavedeni povinne registrace objevi.
-
Je to trochu smutný, jak to teď s Games je. Kdysi to bylo oblíbený místo na odreagování, protože člověk si mohl pročíst desítky stran diskuzí, které se povětšinou skládaly z urážlivých nebo přinejmenším totálně nesouvisejících příspěvků. Teď po zavedení povinné registrace je tu množství příspěvků asi pětinové, v podstatě mrtvo a Jack je jediný, kdo svými výlevy zajišťuje aspoň nějakou aktivitu, a to je teda co říct.
Nevím nevím, jestli to byl krok správným směrem. Dát pryč mínuska, ok, s tím naprosto souhlasím, ale byť sem anonymové často šli jenom napsat pár vulgárních výkřiků, tak se tu pořád něco dělo a přijde mi, že povinnou registrací se to víceméně zabilo.
-
Nesouhlasím, já jsem koukal na 42" full hd lcd z metru a ted koukám 1,2-1,5 ale je pravda že lidi tu 4k maj ale nemaj tam ten obsah, stejně jako já mám tv ale není ani HD a tv kupovat 4K jen kvůli televiznímu vysílání je demence jenže ve finále FHD už nebudou moc kdyspozici spíš bude větší rozlišení 5-8k a možná i 12.
Televizní vysílání neumí někde ani FHD ale musím říct že blbé FHD je na 4K tv super. Brouzdat po netu by byl asi pro mě ale problém...
-
Ano, takže stále platí to co sem psal na začatku. Prakticky nikdo nekouká na TV z 0.8m... Většina lidí má TV od gauče 3-5 metrů takže je jim 4K k ničemu, ale hlavně že ho maj xD
-
No, no, ale hlavně.. videa z loňska byla zveřejněna teprve před 2 dny!
-
Povídá se o datu 7. a 8. prosince 2018. To je prý oficiální datum.
-
Díky.
-
tak zdarma... když by to mělo úspěch, jeho dílo by získalo reklamu, vydělal by na prodeji knih a ono už to, že tě zná velká část světa, je pro autora čehokoli velká odměna.
-
Tak od toho jsou ty diskuze ne teď? Ty jak tam nikdo nechodí.
-
By mě zajímalo jak by se cejtil po tom co by jeho licence zdarma vydělala pár desítek miliónů.
-
Víš Jacku, někdo má i kamarády, partnery/ky, i nějaké rozmanité zájmy a tak. A někdo... má 25k komentů. Ale gratuluju samozřejmě.
-
Spisovatel Brandon Sanderson by CD Projektu rád poskytl licenci na svou knižní sérii Mistborn i zadarmo (pokud by byl zájem). Reaguje tak na Sapkowskiho žádost o peníze.
To by byla bomba tohle převést do hry. Svět Mistbornu je originální a fascinující.
-
Nebreč tak se víc snaž a budeš mít aspon ty 4k ty joudulo 😀
-
To je smutný ☹
-
Nojo to jw tšžké asi nechtějí aby se zde řešily jiné věci co nejsou v bleskovkách ale herně souvisejí.